- 6 Şubat 2018
- 33
- 2
- 86
- Konu Sahibi dangerousbty
-
Siz ameliyat oldunuz mu peki?Ben bu devlet hastanesindeki doktora olmak istiyorum aslında ama o kadar kafa karıştırıcı ki yani ona olsam özele olsaydım keşke diye pişman olur muyum acaba.Ozel hastane sartlari fark eder ama aradaki bu ucuk farkin tek sebebi reklamlarini iyi yapmalari. Bu piyasa almis basini gitmis gecen sene bizzat gidip görüştüğüm 3 bine yapan doktor bu sene 10 binden kapi aciyor çünkü ismini duyurdu.
Devlette yapan doktor klinige kira vb. giderler vermiyor ozel klinigi olanlar bunu da üstüne ekliyor tabii.
Ben ozelde oldum. Memnunum. Bu isin yarisinin sans oldugunu dusunuyorum. Olacaginiz doktora onceden olmus biri varsa en az 1 yil gecmis hastalari falan onlarla iletisime gecip sormanizi oneririm.Siz ameliyat oldunuz mu peki?Ben bu devlet hastanesindeki doktora olmak istiyorum aslında ama o kadar kafa karıştırıcı ki yani ona olsam özele olsaydım keşke diye pişman olur muyum acaba.
Merhaba eminim burada soruma yanıt verebilecek üyeler vardır.Ben burun estetiği olmayı düşünüyorum.Bir devlet hastanesinde ücret için doktorum 1500-2000'den başlar dedi.Aynı zamanda bakıyorum klinikteki doktorlar çok daha pahalıya yapıyorlar.Örneğin Güncel Öztürk bir arkadasıma 20.000 demis.Bu aradaki uçuk farkın sebebini anlayamıyorum.Yani gidip devlet hastanesinde olursak neden daha ucuz daha mı düşük bir işçilik var ? Kafam çok karıştı.
Ben ozelde oldum. Memnunum. Bu isin yarisinin sans oldugunu dusunuyorum. Olacaginiz doktora onceden olmus biri varsa en az 1 yil gecmis hastalari falan onlarla iletisime gecip sormanizi oneririm.
Siz oldunuz mu önerebileceğiniz bir isim var mı acaba ?Özelde 20 bin çok fazla ya.
Özel hastanede operatörler var 4binden başlıyor 8 bine 10bine gidiyor burnun durumuna göre.
Özel kliniğe giderseniz o daha tuzlu olur tabiki.
Hangi şehirdesiniz?Siz oldunuz mu önerebileceğiniz bir isim var mı acaba ?
Hangi şehirdesiniz?
Ankara devlette 300 e olan arkadaşım var ve mükemmel bir burun işçilik ile alakalı değil devlette zorunlu olduğu için ( en basiti deviasyon yazıyorlar mazerete)ameliyata alıyorlar seni kbb doktoru yapıyor sadece extra malzeme olursa parasını istiyor illa estetik cerrah girsin diyorsan birde onun parasını istiyor o yüzden ucuzMerhaba eminim burada soruma yanıt verebilecek üyeler vardır.Ben burun estetiği olmayı düşünüyorum.Bir devlet hastanesinde ücret için doktorum 1500-2000'den başlar dedi.Aynı zamanda bakıyorum klinikteki doktorlar çok daha pahalıya yapıyorlar.Örneğin Güncel Öztürk bir arkadasıma 20.000 demis.Bu aradaki uçuk farkın sebebini anlayamıyorum.Yani gidip devlet hastanesinde olursak neden daha ucuz daha mı düşük bir işçilik var ? Kafam çok karıştı.
İstanbul'dayım.Hangi şehirdesiniz?
İstanbul'dayım.
Ben İzmir'deyim :)İstanbul. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?