Ücret Farkının Sebebi

dangerousbty

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2018
33
2
86
Merhaba eminim burada soruma yanıt verebilecek üyeler vardır.Ben burun estetiği olmayı düşünüyorum.Bir devlet hastanesinde ücret için doktorum 1500-2000'den başlar dedi.Aynı zamanda bakıyorum klinikteki doktorlar çok daha pahalıya yapıyorlar.Örneğin Güncel Öztürk bir arkadasıma 20.000 demis.Bu aradaki uçuk farkın sebebini anlayamıyorum.Yani gidip devlet hastanesinde olursak neden daha ucuz daha mı düşük bir işçilik var ? Kafam çok karıştı.

Ozel hastane sartlari fark eder ama aradaki bu ucuk farkin tek sebebi reklamlarini iyi yapmalari. Bu piyasa almis basini gitmis gecen sene bizzat gidip görüştüğüm 3 bine yapan doktor bu sene 10 binden kapi aciyor çünkü ismini duyurdu.
Devlette yapan doktor klinige kira vb. giderler vermiyor ozel klinigi olanlar bunu da üstüne ekliyor tabii.

her doktor ayni ucreti almaz
ozelde bile gider uzmana muayene olursunuz 150 lira odersiniz
yan odadaki profesore giderseniz 500 lira odersiniz

hastane farki , her hastanede ucretler degisiktir , kiytirik mahalle arasi ozel hastane ile amerikan hastanesi arasinda daglar kadar fark vardir hem hizmet bakimindan hem ucret bakimindan

Siz ameliyat oldunuz mu peki?Ben bu devlet hastanesindeki doktora olmak istiyorum aslında ama o kadar kafa karıştırıcı ki yani ona olsam özele olsaydım keşke diye pişman olur muyum acaba.

Siz ameliyat oldunuz mu peki?Ben bu devlet hastanesindeki doktora olmak istiyorum aslında ama o kadar kafa karıştırıcı ki yani ona olsam özele olsaydım keşke diye pişman olur muyum acaba.
Ben ozelde oldum. Memnunum. Bu isin yarisinin sans oldugunu dusunuyorum. Olacaginiz doktora onceden olmus biri varsa en az 1 yil gecmis hastalari falan onlarla iletisime gecip sormanizi oneririm.

Arz-talep meselesi bu. Talep ne kadar fazla olursa, fiyat da o kadar yuksek oluyor.

Özel klinikler tabiki 1500-2000 liraya yapmaz. Onun da gelir-gider durumu var çünkü. En basiti klinik kirası, vergisi vs vs.
Bence pahalı yapan doktor iyi yapıyordur diye düşünmek yanlış. Gittiğiniz doktora önceki hastaların burnunu görmek istediğinizi, öncesi-sonrası fotolarını falan isteyebilirsiniz. Kuzenim devlette 2500'e oldu burnu çok doğal duruyor Sınıf arkadaşım 11bin Tl'ye oldu, üzerine bir ameliyat daha geçirmek zorunda kaldı. Hâlâ da burnu güzel değil nefes alışında problem var. İlk yapan doktorun bizzat hatası var mahkemeye verdi vs vs uzun hikaye.
Benim de burnum kemerli ama olmayı düşünmüyorum, ne olursa olsun risktir bu. Bir de kusurların güzelliğine inanıyorum. Benim fikrim tabiki bu Kendinizi iyi hissedecekseniz iyi bir araştırmadan sonra yaptırın

Özelde 20 bin çok fazla ya.
Özel hastanede operatörler var 4binden başlıyor 8 bine 10bine gidiyor burnun durumuna göre.
Özel kliniğe giderseniz o daha tuzlu olur tabiki.

Gayet normal.
Gidin Dünya Göz hastanesine,orada bile doktor doktor farklı fiyatlar çıkıyor karşınıza en basitinden.
Özel hastanelerde bile farklı doktorların fiyatları.
Özel hastaneler arasında bile ciddi farklar var.
Serbest piyasa mı desem ne desem adına bilemedim.
Ama şaşırmadım
İyi bilinen,tanınan doktorların fiyatları fahiş.
Canan Karatay'ın muayene ücretini okudum bir yerde dudağım uçukladı ki ha deyince randevuda alamıyorsun. Gayet ileri tarihe atıyor.

Ankara devlette 300 e olan arkadaşım var ve mükemmel bir burun işçilik ile alakalı değil devlette zorunlu olduğu için ( en basiti deviasyon yazıyorlar mazerete)ameliyata alıyorlar seni kbb doktoru yapıyor sadece extra malzeme olursa parasını istiyor illa estetik cerrah girsin diyorsan birde onun parasını istiyor o yüzden ucuz

Yalnız dikkat edin, devlet için ortalama 1500-2000 dememişler, o fiyattan başlar demişler. Bazen mağazada 30 tl'den başlayan fiyatlarla yazarlar. Bir gömlek beğenirsin 100 tl. Bence siz genel ücretleri sormak yerine, kendi operasyonunuz için özel fiyat araştırması yapın.

abim Marmara üniversitesinde oldu. 1500 liraya. misler gibi yaptılar burnunu. harika oldu. rahat nefes almasını da sağladılar. özellere para kaptırmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…