Ücret Farkının Sebebi

Ben İzmir'deyim :)
Her üniversitedeki doktora güvenilmiyor proflara gitsen özeldeki kadar ödüyorsun zaten ben özel derim ama 5binden yukarı verme derim, özel muayenehaneye değil de özel hastaneye gidebilirsin orda daha uygun. İstanbul'da Ekol var mı :)
Bilmiyorum ben de.Teşekkür ederim yine de :).

Merhaba eminim burada soruma yanıt verebilecek üyeler vardır.Ben burun estetiği olmayı düşünüyorum.Bir devlet hastanesinde ücret için doktorum 1500-2000'den başlar dedi.Aynı zamanda bakıyorum klinikteki doktorlar çok daha pahalıya yapıyorlar.Örneğin Güncel Öztürk bir arkadasıma 20.000 demis.Bu aradaki uçuk farkın sebebini anlayamıyorum.Yani gidip devlet hastanesinde olursak neden daha ucuz daha mı düşük bir işçilik var ? Kafam çok karıştı.

özel hastanelerin maksimum alacağı ücret Sut da yazar. tavan fiyat bellidir yani. atıyorum size ameliyat 10.000 TL dediler, resmi olarak sizden 3000 almaları gerekirken, detaylı fatura istediğiniz zaman ameliyat bedeli 3000 ve geri kalan 7000 TL diğer masraflar, ilaç, araç gereç, konaklama vs adı altında şişirilerek alınır.

SUT A bakıp öyle fiyat alın. fiyat alırken Sut un kaç katı olacak şeklinde sorun. sonunda detaylı fatura isteyin. detaylı faturada yanlışlık yapılmamasını rica edin. (SUT fiyatlarını biliyorum faturam ona göre çıksın diyince, pardon faturanızda yanlışlık yapılmış diyip fiyatı daha düşük söyleyen yerler olduğunu biliyorum)

Keyfî olarak yaptıracaksanız bir kez daha düşünün. Ben de yaptırdım ve sonrasında bin pişman oldum. Dışarıdan gören çok beğeniyor ne güzel küçücük falan diyorlar estetik olduğunu ben söylemesem anlamıyorlar bile. Ancak dışarıdan güzel görünse de nefes alamama problemi beni benden alıyor. Geçmeyen bir allerjik rinitte cabasi. Yaz kış gripli gibi akar burnum.
O yüzden mecburi değilse bıçak altına yatmadan bir kez daha düşünün.
Tabi herkesin benimki gibi olcak diye bi kaide de yok bir ihtimalden bahsediyorum sadece :)

Benim arkadaşım da aynı ikilemde kalıp araştırarak devlet hastanesinde oldu. Burnundan gayet memnun hiç sıkıntı çekmedi. Özelde bir sürü paraya yaptıranlar defalarca düzeltme ameliyatı olabiliyor halbuki.
Bu işler biraz şans işi bence ama durumunuz yoksa iyi bir devlet hastanesi araştırın 20 bin liraya hiç ama hiç gerek yok

Benim arkadaşım da aynı ikilemde kalıp araştırarak devlet hastanesinde oldu. Burnundan gayet memnun hiç sıkıntı çekmedi. Özelde bir sürü paraya yaptıranlar defalarca düzeltme ameliyatı olabiliyor halbuki.
Bu işler biraz şans işi bence ama durumunuz yoksa iyi bir devlet hastanesi araştırın 20 bin liraya hiç ama hiç gerek yok
Haklısınız teşekkürler :)

Bence devlet hastanesinde olunabilir benim vaktim yoktu sira beklemek vs de zor o yuzden ozel klinik tercih ettim ve tabi hastane sartlari vs de cok iyiydi

Keyfî olarak yaptıracaksanız bir kez daha düşünün. Ben de yaptırdım ve sonrasında bin pişman oldum. Dışarıdan gören çok beğeniyor ne güzel küçücük falan diyorlar estetik olduğunu ben söylemesem anlamıyorlar bile. Ancak dışarıdan güzel görünse de nefes alamama problemi beni benden alıyor. Geçmeyen bir allerjik rinitte cabasi. Yaz kış gripli gibi akar burnum.
O yüzden mecburi değilse bıçak altına yatmadan bir kez daha düşünün.
Tabi herkesin benimki gibi olcak diye bi kaide de yok bir ihtimalden bahsediyorum sadece :)
Kime yaptırdığınızı söylemeniz mümkün müdür acaba :) ?

Back
X