Ücret konusunda kafam karışık

Bu şekilde bir iş planı uyanık olan taraf tarafından somurulmeye açık olacaktır.

Anlıyorum sizi aslında part time maasli çalışan gibi olsun istiyorsunuz. Ama mesela çarşamba günü geldiğinde işi hiç bir zaman 1 saat sürmez. Ya da atıyorum işi 1 saat sürecekse çarşamba günü geleceğine cuma gelsin 9 saat çalışsın durumu olur.

Onun yerine haftada ayda 7-8 kere gelecek şekilde bir Org. Yapabilirsiniz. Yani her geldiğinde ev supurulur ve silinir. Yatak çarşaflari değişir. Çamaşır yıkanır, asılı, var olanlar dolaba yerleştirilir. Varsa ütü yapılır. Ayın ilk pazartesi camlar silinir. Ayın ilk perşembesi ve 3. Perşembe buzdolabı silinir.
ayin ikinci pazartesi dolaplar ve kapilar silinir vb gibi iş bölümü yapabilirsiniz bence.

Böyle yazınca zaten cam ve dolapları silecek günler tam geri kalan günler yarim gün gibi. Günlük ücret istanbulda 130 lira. Toplaminda min. 5 günden 600 lira gibi bir ücret onermeniz gerekiyor.

Herkese çok teşekkür ederim. Konu açtı kaçtı gibi olmasın, eşimle dışarı çıkmıştık.
Í
Ben temizlik yapmaktan nefret ediyorum, çok az insan dışında severek yapan yoktur. E bir de başkasının evini temizleme daha da sinir bozucu. Bu nedenle gelecek kişi rahat etsin istiyorum. Hatta deterjanları bile kimyasal almadım ki solumasın, cildine uzun uzun temas etmesin diye.

Ben zaten bayan evdeyken evde olacağım hatta geleceği günler eşime eve geç gelmesini söyleyeceğim. Kimi bayan erkek olunca huzursuz oluyor.

Yazdıklarınız için çok teşekkürler. Yazılanlardan yola çıkarak şöyle yapmaya karar verdim: 1 hafta yarım gün, diğer hafta tam gün, takip edende yine yarım gün... şeklinde gidecek.

En azından saati belli olur, ücreti belli olur.

"sen ne uygun görürsen" cümlesinden ben de nefret ediyorum, hatta 1,5 saat için 50 tl vermişliğim var.

Anladım ki suistimale çok açık bir insanım :KK48:
Çok sağ olun bayanlar, cansınız. :KK19:
Ahh o deterjanlar..bende sizin gibi kimyasal olmayan kaliteli deterjanlar almıştım .bir bakayım kutularin yarısından çoğu 1 günde bitmis:KK57: Tamam kullansın diyordum ev temizliği sonuçta ama temiz eve foşur fosur su gibi deterjan mi kullanilir. Kendi evinde böyle kullanmadığına eminim tabi. Kendi mali olmadigi için mi,ev iyi temizlenmiş Gozuksun heryer deterjan koksun diye mi yapiyordu artık. Bu kadar kullanmada diyemiyordum.Bana da alır misin dedi bi gün ne kadar dedi 30 tl dedim Tamam dedi ,alırım dedim . Neyse aldım verdim ,parasini bu ay vermesem olur mu dedi Tamam dedim ihtiyacı vardır diye. Sonra hep bi bahane ,O parayi ben bi daha göremedim .yani benim deterjanı her temizlik te bitiriyordu ama kendisi bir kutunun parasini bile vermedi. Duydum ev almış simdilerde, hayırlısı olsun. :işsiz:Evden tasinirken bir toz çıktı anlatamam. Meğerse eşyaları hiç çekmeden temizlik yapmış. altlar olduğu gibi toz görünen yerler temiz.:KK14: Cogu cok gozacik oyle İyi niyet Güleryüz falan yaramıyor . Ben de hic sert davranamiyorum o yüzden şimdi en azından kafam rahat.

.

Temizlik sirketleri hakkinda ne düşünüyorsunuz ben normal kadin cagirmaktan çekiniyorum açıkçası. Sorun yasadigimda karsimda muhatap bir şirket olur en azindan. Evde iki kedim var bir de. Onlar da sorun olsun istemiyorum hem
Cam pencere kapi silme ve ev supurup yerleri silme icin ne kadar ucret verilir acaba bir de merak ettim. Bizim burda ev supurup silme toz alma banyo tuvalet temizligi 100 lira istiyorlar.

Güven verici bulamadım. Bir de daha önceden şirket üzerinden bakıcı bulmuştuk aile büyüğümüze, başımıza gelmeyen kalmadı. Paravan olarak kullanıp kadın pazarlayan bile var. Aslında güzel fikir ama sütten ağzım yandı artık.

Bu şekilde bir iş planı uyanık olan taraf tarafından somurulmeye açık olacaktır.

Anlıyorum sizi aslında part time maasli çalışan gibi olsun istiyorsunuz. Ama mesela çarşamba günü geldiğinde işi hiç bir zaman 1 saat sürmez. Ya da atıyorum işi 1 saat sürecekse çarşamba günü geleceğine cuma gelsin 9 saat çalışsın durumu olur.

Onun yerine haftada ayda 7-8 kere gelecek şekilde bir Org. Yapabilirsiniz. Yani her geldiğinde ev supurulur ve silinir. Yatak çarşaflari değişir. Çamaşır yıkanır, asılı, var olanlar dolaba yerleştirilir. Varsa ütü yapılır. Ayın ilk pazartesi camlar silinir. Ayın ilk perşembesi ve 3. Perşembe buzdolabı silinir.
ayin ikinci pazartesi dolaplar ve kapilar silinir vb gibi iş bölümü yapabilirsiniz bence.

Böyle yazınca zaten cam ve dolapları silecek günler tam geri kalan günler yarim gün gibi. Günlük ücret istanbulda 130 lira. Toplaminda min. 5 günden 600 lira gibi bir ücret onermeniz gerekiyor.
2 dakikada nasıl plan hazırladınız, günlere ayırdınız :KK48: Harika ya, maşallah. :nazar:

Ben kadını bir bulayım da, ki bulamayacak gibiyim :(

Temizlik sirketleri hakkinda ne düşünüyorsunuz ben normal kadin cagirmaktan çekiniyorum açıkçası. Sorun yasadigimda karsimda muhatap bir şirket olur en azindan. Evde iki kedim var bir de. Onlar da sorun olsun istemiyorum hem
Cam pencere kapi silme ve ev supurup yerleri silme icin ne kadar ucret verilir acaba bir de merak ettim. Bizim burda ev supurup silme toz alma banyo tuvalet temizligi 100 lira istiyorlar.

Temizlik şirketi deyince aklınıza önlüklerle, profesyonel malzemelerle gelen ablalar gelmesin. Ben iki kere çalıştım ikisinde de pişman oldum. Bir kere diyelim ki kadın 130' a geliyor bunun 50'si şirketin oluyor ve kadınlar bu yüzden işi sallıyorlar. Bana açık açık " paranın neredeyse yarısı şirkete gidiyor diye çalışmak istemiyorum" demişti mesela.

Şirket de öyle bir yaptırım uygulayıp telafiye gitmiyor, gerçi ben ekmek parasından olmaması için şikayet etmemiştim ama bende uyandırdığı genel intiba bu oldu şirketin.

Back
X