Ücretini alabilicek miyim sizce ?

zamanlizamansiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2016
263
56
53
Merhaba
Yaklaşık 1 ay kadar önce E. h.omeda ürünün ücretini verirken trençkotum baştan aşağı boya oldu ( kasanın üzerine sıvı bir şey dökülmüş ve mobilyanın boyasını kusturmuş ve bu arda kasa tarafında 3 tane görevli vardı) bana az önce döküldüğünü söylediler ben hemen kuru temizlemeci aradım ama pazar günü olduğu için kapalıydı. Mağazaya geri döndüm döndüğümde kasayı silmişler ama başka bir hanımın üzeride boya oldu benim uyarmamla ucuz kurtuldu. Ben kuru temizlemeciye gönderilmesini olmazsa ücretini istediğimi söyledim onlarda kabul ettiler şuçlarını tabi kuru temizlemecide çıkmadı boya bana ürünün faturasını getirmem söylendi. İlk başta öğrenci olduğum için bulamadım. Trençkotu aldığım mağazdan belge falan getirdim ürün burdan şu tarihte şu fiyata alınmıştır diye onu kabul etmediler neyse evde buldum faturayı, pazartesi günü faturayı olayın olduğu mağazaya götürdüm. Müdire hanım bana'' gene aynı şekilde olumsuz sonuçlancak ama olsun'' diyerek aldı faturayı bugünde aradım aynı şekilde olumsuz sonuçlandı faaturayı getirin diye bi geri dönüş aldım 1 aydır uğraşıyorum trençkota 330 lira vermiştim ve doğru düzgün daha giymedim. Bana yol gösterebilir misiniz yasal prosedür hakkında teşekkürler şimdiden =)

Son düzenleme:
ilk başta öğrenci olduğum için bulamadım evimdeymiş ürünü aldığım mağazdan belge falan getirdim ürün burdan şu tarihte şu fiyata alınmıştır diye onu kabul etmediler neyse ben pazartesi günü faturayı olayın olduğu mağazaya götürdüm müdire hanım bana'' gene aynı şekilde olumsuz sonuçlancak ama olsun'' diyerek aldı faturayı bugünde aradım aynı şekilde olumsuz sonuçlandı faaturayı getirin diye bi geri dönüş aldım

biraz düzgünce yazsanız ve aralara nokta filan koysanız.

faturayı buldunuz mu bulamadınız mı? önce bulamadım demişsiniz. sonra faturayı götürdüm demişsiniz. sonra olumsuz sonuçlandır faturayı getirin dediler demişsiniz.

Bence bulunduğunuz yerdeki tüketici hakem heyetine elinizdeki belgelerle başvuru n hem yol gösteriyor lar hem de çoğunlukla tüketici lehine bağlayıcı karar çıkıyor

faturayı buldunuz mu bulamadınız mı? önce bulamadım demişsiniz. sonra faturayı götürdüm demişsiniz. sonra olumsuz sonuçlandır faturayı getirin dediler demişsiniz.[ /QUOTE]

ilk başta faturayı bulamadım uzakta okuyorum evime gittiğim zaman getirdim pazartesi günü teslim ettim olayın olduğu mağazanın müdiresine. Bugün aradım genel merkezi faturayı getirmeniz gerekiyor diye olumsuz bir yanıt aldım. Trençkotun faturası o ben anlayamadım ne oluyor ne bitiyor şaşdım kaldım ödemiycekler yoruldum 1 aydır.. :(

Bi trençkotun kaç faturası var?
Götürmüşsün olmamış bidaha niye istiyolar ?
Şikayet sitesine yaz ilgilenirler daha çabuk çözülür

ilk başta faturayı bulamadım ama trençkotu aldığım mağazaya gidip belge aldım bu ürün burdan alınmıştır diye onu kabul etmediler şimdi faturayı buldum gene olumsuz sonuç anlayamadım problem ne fatura mı iletilmedi ? bilmiyorum oyalıyorlar mı fikrim yok :(

ilk başta faturayı bulamadım ama trençkotu aldığım mağazaya gidip belge aldım bu ürün burdan alınmıştır diye onu kabul etmediler şimdi faturayı buldum gene olumsuz sonuç anlayamadım problem ne fatura mı iletilmedi ? bilmiyorum oyalıyorlar mı fikrim yok :KK43:

Şikayet sitesine yazın trençkotun fotosunuda ekleyin .
Şindiye kadar size oyaladıklarını fatıra istediklerini verdiğinizi hertürlü olumsuz cevap aldığınızı onların sprumluluğunda olduğunu yazın .

Çok hızlı şekilde çözülür

Trençkotu nerden aldın ? Çok karışık yazmışsın anlaşılmıyor. Trençkotu aşdığın anda kasada ödemesini mi yaparken oldu? Yoksa başka bir şey mi alıyordun da eskiden başka bir yerden mi aldığın trençkotun üzerindeydi? Tüketici haklarına git istersen. Kaöera kayıtlarının da incelenmesini iste tüketici haklarından

Trençkotu nerden aldın ? Çok karışık yazmışsın anlaşılmıyor. Trençkotu aşdığın anda kasada ödemesini mi yaparken oldu? Yoksa başka bir şey mi alıyordun da eskiden başka bir yerden mi aldığın trençkotun üzerindeydi? Tüketici haklarına git istersen. Kaöera kayıtlarının da incelenmesini iste tüketici haklarından

trençkot üzerimde idi. Orda boya oldu.

faturayı buldunuz mu bulamadınız mı? önce bulamadım demişsiniz. sonra faturayı götürdüm demişsiniz. sonra olumsuz sonuçlandır faturayı getirin dediler demişsiniz.
şikayetvar.com a şikayet konusu aç. sosyal medyadan şikayet et. hemen sonuç alırsın..

Back
X