• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ücretli ögretmenim kariyer planlamam napmaliyım ?

KPSS lisanstan da çok düşük almışsınız tarih coğrafya vatandaşlık ve Türkçe zaten sözel. 0 matematik olsa bile 25 Türkçe (30 da) ve 60 tarih coğrafya vatandaşlıkta 50 yapınca 80-85 arası bir puan yapılıyor tarihçi birinin bu diğer iki sözeli de yapması lazım

Şehir dışına çıkmak için okudum acikcasi keşke okumasaydim iki yıllık önü açık ne okuyabilirim
Ilgi alaniniz olan bir iki yıllık yada dört yıllık bir bölüm olabilir.Ama sozelcisiniz dört yıllık zaten çeşit yok önü kapalı .iki yıllık bir bölüm olabilir sozelden girebileceginiz .

10 yillik ev hanimiyim 10 yildir bi tane bile test çözmeden kpss ye girdim oylesine 68 aldim sen nasil becerdin 58 almayi şaşırdım

Biliyorum ama herseyi bilmiyorum bir insan herseyi bilemez ki
KPSS lisanstan da çok düşük almışsınız tarih coğrafya vatandaşlık ve Türkçe zaten sözel. 0 matematik olsa bile 25 Türkçe (30 da) ve 60 tarih coğrafya vatandaşlıkta 50 yapınca 80-85 arası bir puan yapılıyor tarihçi birinin bu diğer iki sözeli de yapması lazım
Haklısın çalışmadan girdim

öğretmenlik zaten bir kariyer mesleği değildir. o yüzden çok da yorma kendini.

Back
X