- 30 Ocak 2020
- 31
- 5
- 1
- 30
- Konu Sahibi umutcicegi95
-
Şartlar zor ve mutsuzsanız oradan çıkın tabii ki. Arkadaşınızın okuluna başvurursunuz. Eğer olmazsa ve maddi yönden bir sıkıntınız olmayacaksa atamayı bekleyebilirsiniz. 18 marta ( tercih sonucunun açıklanması) çok az bir zaman kaldı ne de olsa.Evime uzak bir yerde ücretli öğretmenlik yapıyorum. Şartlar zor ve mutsuzum. Atama surecime kadar yapmayı düşünüyorum ücretli öğretmenliği. Arkadaşımın okulu evime yakin ordan bikac kişi ayrilacakmis . Illa orasi olmasa bile baska bir okuldan aranır mıyim bilemedim. Bu arada bulundugum okulda bikac aya çıkarılabilirim . Bilgisi , fikri olanlardan yorum bekliyorum. Şimdiden teşekkürler ☺
Kaç aydır ücretli öğretmenlik yapıyorsunuzEvime uzak bir yerde ücretli öğretmenlik yapıyorum. Şartlar zor ve mutsuzum. Atama surecime kadar yapmayı düşünüyorum ücretli öğretmenliği. Arkadaşımın okulu evime yakin ordan bikac kişi ayrilacakmis . Illa orasi olmasa bile baska bir okuldan aranır mıyim bilemedim. Bu arada bulundugum okulda bikac aya çıkarılabilirim . Bilgisi , fikri olanlardan yorum bekliyorum. Şimdiden teşekkürler ☺
Hangi konuda bilgi ve fikir?Evime uzak bir yerde ücretli öğretmenlik yapıyorum. Şartlar zor ve mutsuzum. Atama surecime kadar yapmayı düşünüyorum ücretli öğretmenliği. Arkadaşımın okulu evime yakin ordan bikac kişi ayrilacakmis . Illa orasi olmasa bile baska bir okuldan aranır mıyim bilemedim. Bu arada bulundugum okulda bikac aya çıkarılabilirim . Bilgisi , fikri olanlardan yorum bekliyorum. Şimdiden teşekkürler ☺
neyin bilgisi ve fikri?Evime uzak bir yerde ücretli öğretmenlik yapıyorum. Şartlar zor ve mutsuzum. Atama surecime kadar yapmayı düşünüyorum ücretli öğretmenliği. Arkadaşımın okulu evime yakin ordan bikac kişi ayrilacakmis . Illa orasi olmasa bile baska bir okuldan aranır mıyim bilemedim. Bu arada bulundugum okulda bikac aya çıkarılabilirim . Bilgisi , fikri olanlardan yorum bekliyorum. Şimdiden teşekkürler ☺
Kpss'ye hazırlanıyorsun, bu yüzden aklındaki sorular Kpss ile ilgili olmalı. Hangi okulda kafan rahat edecekse orada çalış. Başarılar :))Evime uzak bir yerde ücretli öğretmenlik yapıyorum. Şartlar zor ve mutsuzum. Atama surecime kadar yapmayı düşünüyorum ücretli öğretmenliği. Arkadaşımın okulu evime yakin ordan bikac kişi ayrilacakmis . Illa orasi olmasa bile baska bir okuldan aranır mıyim bilemedim. Bu arada bulundugum okulda bikac aya çıkarılabilirim . Bilgisi , fikri olanlardan yorum bekliyorum. Şimdiden teşekkürler ☺
Ucretli ogretmenlere sadee ders saati 15tl verirler.Bayramda seyranda veya cumartesi pazar veya ara tatil veya 15 tatil sigorta yatmaz.Sadece dersten sorumlu olurlar.Veliler ucretli ogretmen degisimine asla karışamaz istedigi an işi bırakır kadrolu ogretmen tayin isteyip donemin ortasinda gidebiliyorsa ucretliye hesap sorulamaz.Ozel okulda da bunun garantisi yok isteyen ogretmen gider ayrılır. Veli cocugunu cok düşünüyorsa ucretli ogretmenlik gibi adil olmayan uygulamaya karşı çıksın destek olsun ucretlilere.Öğretmenlik başka işlere benzemiyor.en basitinden devamlılık isteniyor,bu nedenle tayin olurken bile belli bir süre şartı var öğretmenlerde.evinizden uzak bir yere gitmeniz çok xorlayıcı ve yıpratıcı oluyor,biliyorum ama bu işe başlarken en az bir senenizi göze alarak başlamanız gerekiyordu.hiç bir veli,idareci,öğrenci dönem ortasında öğretmen değiştirmek istemez.neticede öğrencilerin ilgi,hazırbulunuşluk seviyelerini ,alışkanlıklarını öğrenmek zaman alıyor.sürekli birileri gelir giderse,devirdaim olursa bu durum başarıyı da haliyle etkiler.
Siz bu okuldan ayrılsanız eğitimi sekteye vurmuş olursunuz,bu nedenle diğer okulda size görev verileceğini sanmıyorum
Ucretli ogretmenlere sadee ders saati 15tl verirler.Bayramda seyranda veya cumartesi pazar veya ara tatil veya 15 tatil sigorta yatmaz.Sadece dersten sorumlu olurlar.Veliler ucretli ogretmen degisimine asla karışamaz istedigi an işi bırakır kadrolu ogretmen tayin isteyip donemin ortasinda gidebiliyorsa ucretliye hesap sorulamaz.Ozel okulda da bunun garantisi yok isteyen ogretmen gider ayrılır. Veli cocugunu cok düşünüyorsa ucretli ogretmenlik gibi adil olmayan uygulamaya karşı çıksın destek olsun ucretlilere.
Bende yaptım sürekli kullanıyorlar en çok nöbeti size yazıyorlar boş derslere sizi gönderiyorlar maaşta düşük ama geçici olarak yapılabilir okulu siz arayınEvime uzak bir yerde ücretli öğretmenlik yapıyorum. Şartlar zor ve mutsuzum. Atama surecime kadar yapmayı düşünüyorum ücretli öğretmenliği. Arkadaşımın okulu evime yakin ordan bikac kişi ayrilacakmis . Illa orasi olmasa bile baska bir okuldan aranır mıyim bilemedim. Bu arada bulundugum okulda bikac aya çıkarılabilirim . Bilgisi , fikri olanlardan yorum bekliyorum. Şimdiden teşekkürler ☺
Şartlarda istediği anda birakabilme şartı da var başka başvuru yapma hakki da var ve yeniden calisabilir evine yakin okulda sonuçta dersinde bir sorun yasatmamış ,aldığı 3 kuruşun 2 kuruşunu yola vermek isteyebilir.Ücretli öğretmenliğin güzellemesini yapacak değilim, evet çalışan açısından hakları ve şartları tatmin edici değil yalnız bu işe konu sahibi başvurarak da işi ve şartları kabul etmiş oluyor, hatta yine burdan ayrıldığında yine ücretli yapacak.dolayısıyla mağduriyetini gidermiyor,yine devamına sebep oluyor.
Herkesin ideal şartlarda çalışması elbet en güzeli ,bende cevabımı verirken işverenin bakış açısına dayanarak yorum yaptım, konu sahibini doğru bakış açısını vermek istedim.neticede bu işi yine milli eğitimin onayını alarak başlayacak.
Benim ilk ayım ne kadar maaş veriyorlar acabaBende yaptım sürekli kullanıyorlar en çok nöbeti size yazıyorlar boş derslere sizi gönderiyorlar maaşta düşük ama geçici olarak yapılabilir okulu siz arayın
Ben çok önceden yapmıştım asgari ücret verebilirler ders başı alıyorsunuz ne kadar çok derse girerseniz işteBenim ilk ayım ne kadar maaş veriyorlar acaba
Doğrudur çok saolunBen çok önceden yapmıştım asgari ücret verebilirler ders başı alıyorsunuz ne kadar çok derse girerseniz işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?