- 24 Şubat 2014
- 392
- 133
- 53
- Konu Sahibi elasticheart
-
uzaklık açısından sorun yoksa terch edeblrsnz ama arada mesafe varsa maaşı ulaşıma yatırmanın anlamı yok ders başı ücret alıyor sanırım ücretli öğretmenler
Birçok yere başvurabilirsiniz onlar zaten sizi arar kabul ederlerse, siz de hangisini isterseniz ona gidersiniz.
tek ilçede şansınız düşük sonuçta bnlerce başvuru üniverste terchi gibi dşününTabi ders basına ücretlendiriliyor yani benim yasadıgım yerden merkeze 10 dk falan uzaklık acısından sorun yok, ama hani diger ilcelere basvurmama gerek var mı bilemiyorum şansım nedir bir ilcede onu merak ediyorum aslında
Peki sadece bir ilceye basvursam şansım nedirOf valla zor is ögretmenlik
Ben de başvurdum ücretliye. Çoğu yerde torpil geçiyor artık ücretli için bile. Çoğu yerde de kpss puana da bakabiliyorlar. Şansınız açık olmasına ve siz gibi çok fazla basvuran olmamasına bağlı.Peki sadece bir ilceye basvursam şansım nedirOf valla zor is ögretmenlik
tek ilçede şansınız düşük sonuçta bnlerce başvuru üniverste terchi gibi dşünün
Ben de başvurdum ücretliye. Çoğu yerde torpil geçiyor artık ücretli için bile. Çoğu yerde de kpss puana da bakabiliyorlar. Şansınız açık olmasına ve siz gibi çok fazla basvuran olmamasına bağlı.
Benim de torpilim yok olsa dahi kullanmam zaten başvurduk bakalım hayırlısıyla çıkar inşallah.Kimsenin hakkına girmek istemiyorum ama aynen torpilsiz olmuyor artık. Bakalım nasip diyorum
Benim de torpilim yok olsa dahi kullanmam zaten başvurduk bakalım hayırlısıyla çıkar inşallah.
Aslında branşınıza bağlı bu.
Branşınız çok mezun vermeyen ve haftalık ders saati fazla ise elbette alınma olasılığınız daha yüksek.
Siz İstanbul'da mısınız? Ben İstanbul'da 1 ilçeye başvurdum diğer yerler zaten çok uzak kalırdıİnsallahhsiz de birden fazla ilceye mi basvurdunuz
Siz İstanbul'da mısınız? Ben İstanbul'da 1 ilçeye başvurdum diğer yerler zaten çok uzak kalırdı
Evet öyle bakalım kısmet.Yok hayır İstanbul degil, ama siz de risk almıssınız sanki sonucta büyük bi sehir
Kızlar hangi ilde olduğunuzu bilmiyorum ama benim izlediğim bir yol vardi bahsetmek istedim. Ben evime yakın olan okullara telefon açıp öğretmen ihtiyacı olup olmadıklarını sorardım. İhtiyacı olanların müdürüyle yüzyüze görüşüp anlasirdim. Onlar direk milli eğitimi arayıp beni yönlendirirdi. Ben 2 sene ücretli yaptım bu şekilde.
Haftalık ders saati fazla ama yasadıgım sehirdeki üniversite de bölümün ilk mezunlarını bu yıl verdi. Tek sıkıntı bu aslında. 2. gün basvuru yaptım benim haricimde 2 kisi basvurmus 2 günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?