Ücretli sahiplendirme diye bir şey olmamalı!!!

Bjk19031903hbb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2019
2
1
1
39
Fransız bulldog ırkını arıyorum.Benim şartlarıma göre uygun ırk.PEtshoplarda biraz pahalı , para büyük problem değil sadece onlara para kazandırıp hayvanları mal gibi satmalarına karşıyım.Sahiplendirme olarak bu köpeği nereden bulabilirim bilgisi olan var mı ? Özellikle erkek ve yavru arıyorum

ırk hayvanların bir bedeli olmalı.sonuçta bu hayvanlar belli bir paraya alınıyorlar ve belirli mamalar ve takviyelerle büyüyorlar.fahiş fiyat olmadığı sürece bir bedeli olması gerektiğini düşünüyorum.ırkların ücretsiz sahiplendirilmesi ancak eşe dosta yapılır bence ücretsiz bulmanız zor bir olasılık.petshopdan zaten hayvan almayın onlar ne yazıkki %90 hastalıklı.evde köpeği doğum yapmış birinden almanızı öneririm.facebookta gruplar var onlara bakın.

'Mal gibi satılmalarına' karşı olmaniz cok guzel.sokakta yaşamaya çalışan bir sürü küçük ırk köpek var onlardan sahiplenin.

Hayvanların satılmasına karşıyım ama siz özellikle bir ırk istiyorsunuz. Bu ırkı yetiştirip satan bir tanıdığınız olsa ve size bedavaya verse yine bu alıp satma olayına dahil olmuş olmayacak mısınız? İnsanlar aldığı için o yavrunun annesi yine çiftleşip doğuracak sonra yine...

Evcil hayvan için acele etmeyin o yüzden. Etrafınıza bakın, sahiplendirme sitelerini gezin, facebookta gruplara katılın, barınaklara bakın. Karşınıza çıkacaktır mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…