bir aile dostumuz tarafından istenen bir şeyi onun dilinden yazıyorum;
"merhabalar, az kullandığımız, giymediğimiz evde atıl durumda olan giysi ve ayakkabılarımızı vermek istiyoruz. hepsi giyilebilir durumda ancak ihtiyaç fazlası, evde boşuna yer işgal ediyor. ihtiyacı olan pea' ya özelden mesaj atarsa sevinirim. ayakkabılar 37-38 numara giysiler 36-40 beden arası, ilan burada fazla güncel durmayacak talep olmazsa belediyenin yardım fonuna vericez. iki-üç gün içinde ilan güncelliğini kaybedecek. "
kesinlikle burada nick ifşası yapılmayacak, bana attığınız mesaj burdan kimse tarafından bilinmeyecek, sizin istediğiniz bilinmeyecek o yüzden rahat olun.
bir derdim var bölümünde kalırsa sevinirim, forumun en uğrak yeri burası.
resimlerini koyabilirsen bakmak isterim
giysiler, ayakkabılar aile dostumuzun olduğu için onun evinde. resimleri koyamıycam bu yüzden. ama az ve temiz kullanılmıştır ve iyi durumda, giyilebilir diyor. ben de eminim öyle olduğundan.
kusura bakma ben tam okumamışım yazıyı.satılık sanmıştım 2. el eşyalara meraklıyım özellikle babanne annanneden kalma tarzda olanlara.ihtiyacı olanlar vardır eminim.duyarlılığınızdan dolayıda tebrikederim
merhaba çok iyi düşünmüşünüz.sizin gıbı ınsanlar cok az ..
Resim ekleseydiniz satın da alabilirdik arkadaşlar farklı ve güzel değişik kıyafet aksesuarlara meraklıyım bende
Ben tek tek resim ekleyemem açıkçası çok var ve satamam da. Aa ben de öye vintage eşyalara çok meraklıyım :)
eğer varsa ve hala birilerine vermediyseniz elbise veya ayakkabı verebilir msnz bende burdaki birine vermek istiorm açıkçası
ihtiyacı olanlar banada özelden mesaj atabilirler.
Biraz daha detay yazıym.36-38 beden ve 38-39 numara ayakkabı giyenler yazabilir.
Ayrıca konu sahibine tebrikler
ihtiyacı olanlar banada özelden mesaj atabilirler.
Biraz daha detay yazıym.36-38 beden ve 38-39 numara ayakkabı giyenler yazabilir.
Ayrıca konu sahibine tebrikler
Konuna maydonoz oluyorum ama ben de verebilirim böyle çok giysim var. Yakında kaldırmayı düşünüyorum. İhtiyaç sahibi olan varsa bana da msj atabilir. 36-40 beden arası.
Tebrik ederim ayrıca benim hiç aklıma gelmemişti böyle bir şey yazmak.
Adres yazarsanız özelden en kısa zamanda gönderirim. Yalnız ( tepki çekebilir ama benim şahsi görüşüm lütfen saygı gösterin) Suriye Göçmenlerine verecekseniz gönlüm yok haberiniz olsun.
insan ayırımı yapanları gördükçe sinir katsayım artıyor..siz gerçekten ihyitacı olana göndermediniz bu yorumunuzdan sonra hiç kimse istememeli bu kıyafetleri...yazık hakkaten..suriyeyle hiç bir ilgim yok..onlar mağdur sadece...saygı duuyun demişssiniz ama duyarsız kalamadım bu yorumunuza,sizde bana saygı duyun lütfen.
insan ayırımı yapanları gördükçe sinir katsayım artıyor..siz gerçekten ihyitacı olana göndermediniz bu yorumunuzdan sonra hiç kimse istememeli bu kıyafetleri...yazık hakkaten..suriyeyle hiç bir ilgim yok..onlar mağdur sadece...saygı duuyun demişssiniz ama duyarsız kalamadım bu yorumunuza,sizde bana saygı duyun lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?