:uhm: nasıl ücretli mi, ücretsiz? e zaten ücretsiz ki, eğitime başladık radika, öyle değil mi? sen uyarmıştın sanırım download oranını kontrol edelim diye, henzü bakamadım. ama ücret değil de hani kullanıma bağlı bir artış olur. site ücretsiz yani. özel bazı eğtimler ücretli diyor zaten. olmadı azar azar kullanırız yerimseniben
:uhm: nasıl ücretli mi, ücretsiz? e zaten ücretsiz ki, eğitime başladık radika, öyle değil mi? sen uyarmıştın sanırım download oranını kontrol edelim diye, henzü bakamadım. ama ücret değil de hani kullanıma bağlı bir artış olur. site ücretsiz yani. özel bazı eğtimler ücretli diyor zaten. olmadı azar azar kullanırız yerimseniben
adsl kota durumu kontrol raporum aşağıdadır.
bu siteyi kullanmaya başlamadan önce 28 mart saat 13:57 de 1.403 GB mış. yani günde ortalama 50 MB oluyor sanırım.
almanca 3 ders yaptım. mart ayı toplam kullanım yani 31 mart da dahil olmak üzere 1.578 GB çıkıyor sorgulamada.Gözle görülür bir fark olmamış yani. Ama ara ara kontrol etmekde fayda var tabii.
selam özel bazı eğitimler dediğin şeyler nelerdir acaba? Aman arkadaşlar kotaya sürekli bakın netten çıkar çıkmaz değil biraz zaman geçince bakın özellikle çünkü 24 saatte bir kota yenileniyormuş galiba
teşekkür ederim,kartla ödeme yapılırsa iyi ben faturaya yansımasından korkuyorum,ingilizceyi öğrendikten sonra bence bu site daha iyi olur şuan herşey ingilizce ve anlaşılması zorben de mart ayı bittikten 4 gün sonra 4 nisan'da kontrol ettim özellikle bu yüzden. kota bir gün sonra yenileniyor diye.
özel eğitim dediğim, karşılıklı yüz yüze bir hocayla eğitim seçeneğini görmüştüm o ücretliydi, kredi kartıyla ödeme yapmak gerekiyordu herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?