Ücretsiz dil kursu

• Konu Sahibi Konu Sahibi kiral
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Oki.. Anlaşıldı

kiral süpersin walla.ben ingilizceye acayip meraklıyım.bir sürü kaynak fln da var elimde ama elim ermiyordu walla.film izliyorum ingilizce bol bol.bu sitenin faydası olacak bayaa.bi girdim siteye sabahı ettim walla kurcuklaya kurcuklaya.sohbet etme şansım da oldu.süpermiş ya saol walla bizle paylaştığın için

adsl kota durumu kontrol raporum aşağıdadır.
bu siteyi kullanmaya başlamadan önce 28 mart saat 13:57 de 1.403 GB mış. yani günde ortalama 50 MB oluyor sanırım.

almanca 3 ders yaptım. mart ayı toplam kullanım yani 31 mart da dahil olmak üzere 1.578 GB çıkıyor sorgulamada.Gözle görülür bir fark olmamış yani. Ama ara ara kontrol etmekde fayda var tabii.

selam özel bazı eğitimler dediğin şeyler nelerdir acaba? Aman arkadaşlar kotaya sürekli bakın netten çıkar çıkmaz değil biraz zaman geçince bakın özellikle çünkü 24 saatte bir kota yenileniyormuş galiba

ya site iyi güzelde
bölümler içerisinde mesela merhaba ne demek geçmiyor,benim adım şu gibi ifadeler yok
ben ispanyoolca öğreniyorum ama bunlara dikkat etmemişler

ben de mart ayı bittikten 4 gün sonra 4 nisan'da kontrol ettim özellikle bu yüzden. kota bir gün sonra yenileniyor diye.

özel eğitim dediğim, karşılıklı yüz yüze bir hocayla eğitim seçeneğini görmüştüm o ücretliydi, kredi kartıyla ödeme yapmak gerekiyordu herhalde.

teşekkür ederim,kartla ödeme yapılırsa iyi ben faturaya yansımasından korkuyorum,ingilizceyi öğrendikten sonra bence bu site daha iyi olur şuan herşey ingilizce ve anlaşılması zor

mrb site güzel ama hep ingilizce, ingilizcesi olmayan siteden bişey anlamaz. nereye gireceğini bilemez, keşke yazı dili türkçe olsaydı.

Çok teşekkürler. İspanyolca ve İngilizceye kaldığım yerden başladım tekrardan bilgilerim tazelendi.Süper bir site ve ücretsiz olması da harika..

saol canım ya faydası olacak gibi yazarım gelişmeleri bir de konuşacak adam bulursam:)
gene bizim türk erkekleri sarmış etrafı advance ingilizceleriylekaydirigubbakcemile3

Ben sürekli bu sitedeyim. Gerçekten lepicim bizim Türk erkekleri ve arap erkekleri etrafı çevrelemiş;ama offline gözüktüğüm için kurtuldum kaydirigubbakcemile3 Ayrıca Türkçe öğrenmek isteyen kişilere de yardımcı oluyorsunuz.Böylelikle sizde onların dilini öğreniyorsunuz.ıngilizceye beginnerdan başlamak istedim.Beginner bitti nihayet.ispanyolcada beginner bitmek üzere.ıtalyanca da beginnerdayım.Gerçekten çok faydalı bir site.

kızlar google dan sitenin adını yazın bu sayfanın çevirisini yap deyin türkçeye çeviriyo kolay gelsin
kral arkadaşım sağol paylaşım için

benim eşim ingilizce öğrrenmiye çok meraklıdır.
bu siteyi ona önereceğim. paylaşım için teşekkürler kızlarŞeniza.s.

şimdi kayıt yaptım, bence süperrrrrrrr. Çünkü görerek daha kolay ve kalıcı öğrenilir ya bu sitede de bu var.
Çok çok teşekkürler bu paylaşım için...

ya arkadaşlar,amerikan ingilizcesi ile konuşmak bilmem şu kadar tarzında bi yazı var bu sitede yanlış çevirmiş olabilirim ama para işareti var:) sayfanın yanına reklam koymuşlar orda öyle yazıyo reklam ama yine kendi sitesi için neyse bu siteye giren arkadaşlar biliyordur anlamışlardır ne demek istediğim diğer yerler ücretsiz demi ben tıkladım ne var diye video vardı açmadım,bu konuda ne diyorsunuz

açelya site ücretsiz bir site ama dediğin kısma üye olursan eğer ozaman ücretli.sanırım hocalarla birebir ders alıyorsun onda. cam le falan.sitede rahatça gezebilirsin.kurlara bakabilirsin.çekinmebe gerek yok yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…