Ücretsiz doğum fotoğrafı isteyen..

macellan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2011
662
392
123
Merhaba anneler,
portfolyomu geliştirmek için ücretsiz doğum fotoğrafı çekmek istiyorum. İstanbul'daki anneler dilerse bana özelden ulaşabilir ya da buraya yazabilir, kk profilimdeki albümlerimden örnek fotoğraflara bakabilirsiniz.

Sevgiler..

Son düzenleme:

merhaba

siteye yeni üye olduğum için özel mesaj atamıyorum. istanbulda değilim fakat tekirdağ merkezdeyim. eğer avrupa yakasındaysanız istanbulun birçok yerine göre ulaşım çok daha rahat :) eğer sizin için de uygunsa numaranızı bana özelden mesaj olarak atarsanız sizinle görüşmek isterim :)

Öncelikle merhaba,

Avrupa yakasında oturuyorum. Doğumum büyük ihtimalle nisa hastanesinde olacak ve zorunlu sezeryan olucak. Bende doğum öncesi ve sonrası fotograf istiyordum. Albümleri incelemedim ama sizin için de uygunsa neden olmasın :)

Derya Hanım merhaba,

Özel mesaj gönderemediğimden buradan yazıyorum. Şu anda doğum Nisanın ilk haftası gibi görünüyor ama tam tarih söylemek mümkün değil tabi. Sitede yayınlanması benim için problem teşkil etmez. Yakın tarihte olmaması sizin için sorun teşkil etmeyecekse irtibata geçebiliriz.

Teşekkürler,
Görüşmek üzere..

Ilknur hanım malesef teklifim yakın zamandaki doğumlar için geçerli. Iki sebebi var birincisi siteyi bir an önce açmak istiyorum ikincisi bu ay yoğun bir ay değil ama nisanda düğün ve organizasyon cekimlerim de başlayacak. O yüzden söz verir de gelemezsem hiç hoş olmaz

Benim de dogumum 7 subat avcilarda olacak kismetse. Aslinda fotograf olayini dusunmemistim, oğluma yapamamistik kizima ayricalik olmasin diye. Acaba demeye başladım.

Kızınızla birlikte oğlunuzun da fotoğrafları olur, öyle düşünmeyin bence.
Buradan da bilgilendireyim okuyacak tüm arkadaşları, ben uzun süredir doğum fotoğrafçılığı yapıyorum, bu işe yeni başlayan biri değilim aslında, profilimdeki albümlere bakarak anlayabilirsiniz zaten. Bir ajans bünyesinde çalıştığımdan o fotoğrafları kendi sitemde kullanamıyorum, bu fotoğrafları sitemde kullanabilmek için ücretsiz çekeceğim ve yalnızca doğumu yakın olan arkadaşlar için geçerli bir teklif. Sitemde kullanılmasını istemezseniz üzgünüm

zaten resimlerinizi inceledikten sonra heveslendim. çok güzel fotoğraflar olmuş ellerinize sağlık. eşime de bir fikrini sorayım sizle tekrar irtibata geçeceğim. bu arada dediğim gibi doğumum kısmetse 7 şubatta avcılar hospitalda sezaryan. size uyar mı?

Özelden mesaj attım cevabınızı bekliyorum

özelden mesaj attım bana ulaşabilirsiniz sizden cevap bekliyorum

Şubat'ın ilk haftası doluyum, ikinci hafta için doğuracak anneler bekliyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…