Doğuma Hazırlık Ücretsiz doğum fotoğrafı ve hamilelik fotoğrafı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Sheftali

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2014
29
6
3
36
Merhaba doğum fotoğrafı eğitimimi bitirdim ve portfolyo oluşturmak için ücretsiz olarak 5 hamile ve doğum fotoğrafı çekeceğim.İlgilenen hamişlerin bana mail atmalarını rica ediyorumm.Sevgilerimleee..

Son düzenleme:
yaa ben ısterıımmm de mayısta dogurcam daha

:) sen bebişinle sağlıkla doğuma yaklaştığında bana yazarsan müsait olabilirsem gelmeyi isterimm

Ben istanbul da oturuyorumm sizde istanbuldaysanız gelebilirim.

Ben istanbul da oturuyorumm sizde istanbuldaysanız gelebilirim.

canım ben de istanbuldayım. Fatih'te medical Park'ta doğum yapıcam inşallah. doğumum 14 ya da 15 ekimde. tabi sabırsızlanmazsa :) fotoğrafa karşı çok merakım var. mutlaka o özel günün fotoğrafları olsun istiyorum. bebeği hangi renk giydireyim, doğum odası nasıl olsun vs. bunları da konuşabileceğim bi fotoğrafçı istiyorum. irtibata geçmek için mail mi atmalıyım?

Özel mesaj olarak telefon numaramı gönderiyorum.Beni arayabilirsen ayrıntıları konuşuruz.Bebeğe beyaz dışında bir renk giydirirsen yüzü daha belirgin çıkar birde beyaz renk fotoğraf çekerken teknik bir hata renk patlamasına yol açabliyor pozlama yaparken.Doğum odası tamamen kendi zevkine kalmış rahatlamak için mum dahi yakanlar var, bebek süslemeleri, balonlar çok hoş oluyor.

Evet ücretsiz olarak çekip DVD de size teslim edeceğim.

Eklentiler

• bebek.webp
    19 KB · Görüntüleme: 173
Evet ücretsiz olarak çekip DVD de size teslim edeceğim.

merhaba benim birhafta 10 gün kadar sonra doğumum olucak normal düşünüyorum.
yanlış anlamazsanız gerçekten ücretsiz yapıcak olmanız biraz düşündürüyor çünkü bu devirde kimse ücretsiz birşey yapmaz biliyorsunuz.

Gerçekten ücretsiz yapıyorum çünkü doğum fotoğrafçılıgı egitimimi yeni bitirdim ve bir portfolyom yok yani web sitemde yayınlayabileceğim bebek resimleri yok o yüzden web sitemde bebeklerinin resimlerini yayınlama iznini talep ediyorum ailelerden o yüzden ücretsiz fotoğraf çekiyorum.Bu işe yeni başladıgım için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…