Ücretsiz Doğum Fotoğrafı

PhtSunshine

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mart 2016
7
2
1
35
Merhabalar,
Fotoğraf başlığı altına konu açtım ancak pek görünür olmadığı için buradan da paylaşmak istedim. Portfolyo oluşturmak amacıyla birkaç ücretsiz çekim yapmak istiyorum. Doğum fotoğrafından kastım doğumhane sonrası hastanede ilk fotoğraflar. Önceliğim beylikdüzü civarı ancak yakın yerlere de gidebilirim. Henüz yeni açtığım instagram sayfam photographylittlesunshine 'dan çektiğim fotoğrafları görebilir oradan ya da buradan bilgi alabilirsiniz.
Sevgiler:KK200:

Merhabalar,
Fotoğraf başlığı altına konu açtım ancak pek görünür olmadığı için buradan da paylaşmak istedim. Portfolyo oluşturmak amacıyla birkaç ücretsiz çekim yapmak istiyorum. Doğum fotoğrafından kastım doğumhane sonrası hastanede ilk fotoğraflar. Önceliğim beylikdüzü civarı ancak yakın yerlere de gidebilirim. Henüz yeni açtığım instagram sayfam photographylittlesunshine 'dan çektiğim fotoğrafları görebilir oradan ya da buradan bilgi alabilirsiniz.
Sevgiler:KK200:

Ben çok isterdim ama bana daha çok var ve sana uzak kalırım :KK31:

Haberleştiğim tüm bebeklere çok varHoppa Zamanımın olmasına göre ve tabi bebeğin geleceği saate göre bu bölge dışına çıkabilirim. Vakti gelince düşünürseniz burayı çok sık kontrol edemediğim için instagramdan haberleşebiliriz. Sevgiler:KK200:

Back
X