ücretsiz doğum

ysnrtn

Guru
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2011
332
17
318
arkadaşlar benim size sorum sigortası olmayan hamile bayanlar ücretsiz doğum yapabiliyorlarmı u konu hakkında bilgisi olan benimle paylaşabilirmi çok acil

herhangi bir sağlık güvencen yoksa nasıl olacak ki canım
Benim bir bilgim yok ama mutlaka birisi yazar

cnmm bence bir zeynep kamili falan arayıp sor,devlet hastanesi sonçta..ya bedavadır sigortası olmayanlarada ya da çok ucuzdur 100 tlyi bile aşıcaını sanmıorum..

bi topıkte bır arkadas yazmıstı
sıgortası olmayanların annelık hakkı dıye bıseyı varmıs
senı sıgortalı yapıyomus tahlılerını falan bedava yapıyormussun
ayrıca bebegınde 18 yasına kadar sıgortalı oluyormus
bunu arastır ıstersen bır form dolduruyormussun
ayrıca aıle hekımınede danıs ıstersen hamıle oldugunu haber verdıkten sonra cok ılgılenıyorlar

Son düzenleme:
ewet canım bütün devlet hastanelerinde ücretsiz muayeneni olup doğumunu yapabiliyorsun
genel sağlık sigortası adı altında analık sigortası bi form veriyorlar hast onu dolduruyorsun kimlik fotokopinle beraber veriyorsun sonra herşeyin ücretsiz devlet tarafından karşılanıyor

cevaplarınız için teşekkur ederim umarım gerçekten böyle bişi vardır çunku doğumum heran olabilir ve sigortam yok eşimde işten cıkmak zorunda kaldı

cevaplarınız için teşekkur ederim umarım gerçekten böyle bişi vardır çunku doğumum heran olabilir ve sigortam yok eşimde işten cıkmak zorunda kaldı

Var canım sen rahat ol , üzülme kafana da takma en yakın devlet hastanesinden kadın doğum polk.randevu al internetten veya telefonla kontrol amaçlı git orada barkod alırken görevliye ssk olmadığını ve gebe olduğunu
söyle , onlar gerekli işlemlerini yapıyorlar

cnaım merak etme..bak açıklamasınıda yapmışlar..Devlet karşılar içini ferah tut.. alla hyardmcın olsun.İnş herşey yoluna giricek ,bebekte dounca şans getiricek sana ve babasına hiçç merak etme.. :)..

cnaım merak etme..bak açıklamasınıda yapmışlar..Devlet karşılar içini ferah tut.. alla hyardmcın olsun.İnş herşey yoluna giricek ,bebekte dounca şans getiricek sana ve babasına hiçç merak etme.. :)..

inş canım yaa ücretsiz muayne oluyorum ama bakalım inş doğumuda ücretsiz yapabilirim 41+4 üm bakalım beklıyoruzz:)

Back
X