- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.539
- 798
Yapamaz öyle bir hakkı yok. İstediğiniz gibi izne başlayıp izinden dönebilirsiniz.Evet u
benim okul da köyde 1 saatten fazla yol. Ücretsiz izin alsam sorun yapar mı idareci acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapamaz öyle bir hakkı yok. İstediğiniz gibi izne başlayıp izinden dönebilirsiniz.Evet u
benim okul da köyde 1 saatten fazla yol. Ücretsiz izin alsam sorun yapar mı idareci acaba
Ben sefil olmuştum ya. Kayınvalidem bakmaya gelmişti Allah razı olsun ama yemek yap diyemezsin oğlan biraz hareketliydi. Sabah erkenden kalkar yeme içmeyi halleder çıkardım. Okul da bir uzak. Akşam vakti bilmem kaçta dön. Ben çok salakmışım ya. Aman ne olacak diye kalmıştım. Deli misin sen ne gerek var diyen de yoktu. Okulum, zümrem, idarem seviyor arkamdalar diye güveniyordum bir de. Sağlam kazık atıldı bana da Allah büyük işte.
Ben imkanım olduğu ve ücretsiz izin aldığım için mutluyum 14 aylık oğlum, çocuğumun herşeyiyle ilgilenmekten keyif alıyorum, bunaldığım olmuyor mu çok oluyor bazen koşarak işe gitmek istiyorum ama gözümün önünde büyümesi de çok hoşuma gidiyor, çalışmak zorunda olan yada evde bunalıp çalışan annelerde var ikisini de yeri geliyor anlıyorum tek maaşta zor bizim evimiz kira, şimdi 2. ye hamileyim onda da kullanacağım inşallah, ben tavsiye ederim ama karakterle ve şartlarla da alakalı tabi![]()
Peki çalışan anne olmak nasıl:)Ben sefil olmuştum ya. Kayınvalidem bakmaya gelmişti Allah razı olsun ama yemek yap diyemezsin oğlan biraz hareketliydi. Sabah erkenden kalkar yeme içmeyi halleder çıkardım. Okul da bir uzak. Akşam vakti bilmem kaçta dön. Ben çok salakmışım ya. Aman ne olacak diye kalmıştım. Deli misin sen ne gerek var diyen de yoktu. Okulum, zümrem, idarem seviyor arkamdalar diye güveniyordum bir de. Sağlam kazık atıldı bana da Allah büyük işte.
Su önce soğuk geliyor sonra yüzdükçe alışıyorsunPeki çalışan anne olmak nasıl:)
Bebeğinin bu zamanları bir daha gelmeyecek ve sana en çok ihtiyacı olan zamanlar yerinde olsaydim izin alir bebegimle ilgilenirdimArkadaşlar. Bebeğim 5 aylık eylülde işe başlarsam 8 aylık olacak. Ama bir yanım ücretsiz izin al bari bebek 19 20 aylık olur bir dahaki seneye kadar diyor bir yanım ise çalışmaya başla alış bebekle çalışma hayatına diyor. Maddi sıkıntımız yok ev kira değil eşimin maaşı da iyi ne yapsam bilmiyorum
Ucretsiz izin sonrasi istifa ettim. Ise dönerim diye düşünüyordum ama kiyamadim.Arkadaşlar. Bebeğim 5 aylık eylülde işe başlarsam 8 aylık olacak. Ama bir yanım ücretsiz izin al bari bebek 19 20 aylık olur bir dahaki seneye kadar diyor bir yanım ise çalışmaya başla alış bebekle çalışma hayatına diyor. Maddi sıkıntımız yok ev kira değil eşimin maaşı da iyi ne yapsam bilmiyorum
Kızın 15 aylıkken işe başladım bana işe başlamak iyi geldi, 15 ayda kahvaltısı öğle/akşam yemek düzeni oturmuştu uyku saatleride belliydi daha küçükken başlamak istemezdim. Şuan teklif edilen yerde olmasam yine beklerdim bence maddi olarak sıkıntınız yoksa siz evde olmaktan bunalmayacaksanız ki bu çok önemli -annenin ruh sağlığı bebeğe yansıyor - 2 seneyide alın. Ücretli ücretsiz birleşince nerdeyse 2,5 yaş oluyor içiniz rahat işe gidersinizArkadaşlar. Bebeğim 5 aylık eylülde işe başlarsam 8 aylık olacak. Ama bir yanım ücretsiz izin al bari bebek 19 20 aylık olur bir dahaki seneye kadar diyor bir yanım ise çalışmaya başla alış bebekle çalışma hayatına diyor. Maddi sıkıntımız yok ev kira değil eşimin maaşı da iyi ne yapsam bilmiyorum
Bende almıştım fakat şimdiki aklım olsa izin almaz çalışmaya devam ederdim , tabiki herkesin hayat şartları farklı , işini seviyorsan , ücretsiz izin alma bana. GöreArkadaşlar. Bebeğim 5 aylık eylülde işe başlarsam 8 aylık olacak. Ama bir yanım ücretsiz izin al bari bebek 19 20 aylık olur bir dahaki seneye kadar diyor bir yanım ise çalışmaya başla alış bebekle çalışma hayatına diyor. Maddi sıkıntımız yok ev kira değil eşimin maaşı da iyi ne yapsam bilmiyorum