Ucretsiz izin muhabbeti..

Biraz kendinizi dolduruyor olabilir misiniz 😇
İrdelerse irdelesin bende olsam arkadaşların dediği gibi akıl değil para ver minvalinde konuşurdum. Bunda saklanılacak birşey görmüyorum
Ztn belli standartta nasıl desem alcakgonullu vs tarzda biriyim ve öyle bir hayatım var.ihtiyacimda var diyerek çok dilenci gbi lanse olmak yada gözükmek istemedim sanırım. Ama az aklı olan ihtiyacı olmayanın 2 çocuk bırakıp gelmeyeceğini anlar heralde

Ztn belli standartta nasıl desem alcakgonullu vs tarzda biriyim ve öyle bir hayatım var.ihtiyacimda var diyerek çok dilenci gbi lanse olmak yada gözükmek istemedim sanırım. Ama az aklı olan ihtiyacı olmayanın 2 çocuk bırakıp gelmeyeceğini anlar heralde
Çok parası olan birisi evde sıkılıp dönedebilir. Bu herkes için farklı bir süreç siz maddiyattan bırakacaksınız bu da normal bir başkası da sosyalleşmek için bırakabilir buda normal. Akılla vs alakası yok bunun. Kişilerin kendi tercihleri. İhtiyacınız olması ülkemizin şuanki koşullarında o kadar normal ki onunda dilencilikle alakası yok 😅 siz herşeye bambaşka anlamalar yüklüyorsunuz. Böyle uygun gördüyseniz böyle diyin hiç lafım yok ama maalesef iş arkadaşınızı linçleyemeyeceğim.

Şöyle düzenli heray gelirim olsa çocuğumla çocuğumla gezsem istediğimi alsam evde bunalmam.ama ise gitmeden gelir olmayınca evde hem maddi sıkıntı ve evde durmak bunaltir insanı haksizmiyim
Gezseniz bile kışın bir yere kadar dolan dur ben yapamadım 😅 kendim için birşeyler yapmaya ihtiyacım vardı. Başka türlü mutlu olup mutluluk veremiyorum

Kizlar inşallah hersey yolunda olursa ücretsiz izne ayrılmayı düşünmüyorum çocuğun birini kreşe, dgerini ewde bakıcı ya bırakacağım(kamerada var evde). Isyerinden arkadas ucretsize ayrıl .niye ayrilmiyorsun vs yorumlarda bulundu bende çalışmayı seviyorum evde bunalıyorum vs dedim.İhtiyacım var fln demedim ztn demek zorunda değilim.bayan bayanı anlamazmi yada bir insan anlamazmi İhtiyacım olmasa neden 2 çocuğu bırakıp başlayım.

Bunu anlamak gerçekten bukadar zormu sizce...

Milletede ihtiyacı yok da başlıyor fln derse karşısındakine inandırıcı gelirmi??
İhtiyacı olmadığı için de başlayabilir ayrıca .kişi kendisi için en doğru kararı kendi verecektir zaten.millete ne

Kizlar inşallah hersey yolunda olursa ücretsiz izne ayrılmayı düşünmüyorum çocuğun birini kreşe, dgerini ewde bakıcı ya bırakacağım(kamerada var evde). Isyerinden arkadas ucretsize ayrıl .niye ayrilmiyorsun vs yorumlarda bulundu bende çalışmayı seviyorum evde bunalıyorum vs dedim.İhtiyacım var fln demedim ztn demek zorunda değilim.bayan bayanı anlamazmi yada bir insan anlamazmi İhtiyacım olmasa neden 2 çocuğu bırakıp başlayım.

Milletede ihtiyacı yok da başlıyor fln derse karşısındakine inandırıcı gelirmi??
Bir aileye maddi gelir ne kadar fazla olursa okadar ferah yaşar sonuçta bunu o arkadaşın kafası basmiyorsa senin yapabileceğin bişey yok. Dışardan insanlar ne düşünürse düşünsün.

Tabiki hayır yalanı sevmem.fkt ihtiyacım var demekde istemedim sordukca soracak neden dye muhtemelen.sadece kira derdimiz yok.
Sanane destek mi cikacaksin diyeceksiniz sorgu memuru falan mı bu kişi.. kira olmayınca masraf olmuyor mu bu pahalilikta tek maaşla ev geçindirmek zor calisiyorsa bunu idrak etmesi gerekir zaten. Bence hiç yüz vermeyin ağız ucuyla konuşun bı iki sorar susar.

Off aynisini bana da dediler yani evin gelir gider tablosunu önlerine mi dökelim madem çok istiyor versin maaş da ayrılalım
Kim ister bebeğini bırakıp gitmek
3 aylıkken başladım işe kime ne boş verin

Off aynisini bana da dediler yani evin gelir gider tablosunu önlerine mi dökelim madem çok istiyor versin maaş da ayrılalım
Kim ister bebeğini bırakıp gitmek
3 aylıkken başladım işe kime ne boş verin
Bide kibarca cvp veriyorum mutlu olmuyor.illa ağlamam mi gerekiyor maddi sıkıntı oluyor tek maaş fln dye

Millete takarsak oooo ben de ücretsiz izine çıktım o millete dert oldu yok durumun var tabii yok niye ayrılıyorsun kayınvaliden bakmıyor mu yani herkes herşeye bir kulp buluyor o yüzden boşver

Valla ben boyle istiyorum keyfim boyle istedi diyeceksiniz. Bunun daha kabasi da var tabi, size ne girip c...yor demek var amma o da olmuyor iste :KK51:

Aynen aslında tam olarak bu.
Sanki aynı odada değiliz yada maaşımı o vermiyor.
Yani sonuçta ihtiyacım var dye ağlamak zorunda değilim. İhtiyacım olmasa 2cocugu bırakıp neden gideyim.donuste tam gün calismayacagim.oyuzden kıskançlık mı yada laf mı arıyor anlamadim

Aynen aslında tam olarak bu.
Sanki aynı odada değiliz yada maaşımı o vermiyor.
Yani sonuçta ihtiyacım var dye ağlamak zorunda değilim. İhtiyacım olmasa 2cocugu bırakıp neden gideyim.donuste tam gün calismayacagim.oyuzden kıskançlık mı yada laf mı arıyor anlamadim

Kıskanıyor olabilir.

Biz kredisiz araba almıştık. Eşimin bi iş arkadaşı hala daha laf arasında “araba kredisi vardı dimi?” diye yoklar, yalan mı söylüyoruz diye 🥴🤣

Kıskanıyor olabilir.

Biz kredisiz araba almıştık. Eşimin bi iş arkadaşı hala daha laf arasında “araba kredisi vardı dimi?” diye yoklar, yalan mı söylüyoruz diye 🥴🤣
Aynen evim ise yakın.
Ona giren çıkan yok.
Tam gün calismayacagim için çekemiyor olabilir.bide 2.cocuk olacak inş bu.iyi cesaret fln dedi.

Kimse içimi bilmiyorki ilk cocugum tüp bebek maddi manevi yıprandık
2.tedavi yine maddi yıprandık elimiz boş çıktı
Bunu Allah nasip etti çocuğu.dsardan saniolarki pes pese iyi doğuruyor:D vs.kimse kimsenin içini bilemez

Önemsiz bir şey için neden yalan söyleyeceksiniz ki?
Ülkemizdeki ürünlerin, evlerin, benzinin fiyatı belli, giderek de artıyor.
"Paraya ihtiyacımız var, o yüzden istesem de alamam izin" derseniz zaten hem hak verirler hem de samimi bulurlar sizi. Bonus olarak umarım söylediklerinden utanıp bir daha başkasına o şekilde konuşmazlar.

Önemsiz bir şey için neden yalan söyleyeceksiniz ki?
Ülkemizdeki ürünlerin, evlerin, benzinin fiyatı belli, giderek de artıyor.
"Paraya ihtiyacımız var, o yüzden istesem de alamam izin" derseniz zaten hem hak verirler hem de samimi bulurlar sizi. Bonus olarak umarım söylediklerinden utanıp bir daha başkasına o şekilde konuşmazlar.
Bn anlayacaklarini sanmıyorum.esin çalışıyor evin kira değil der
Gerçekten tek maaş zor

İhtiyacım var demenin nesi yanlış?

Bu sadece paraya ihtiyac duyma meselesi değil ki. Çalışma hayatında aktif devam etme meselesi ki en doğrusunu yapıyorsunuz bu nedenle ben sizi kutluyorum.

Çevrenizdeki gelecek konusunda cahil insanların düşüncelerini umursamayın. 2 sene baktınız ya sonra ne olacak? Koca parası yemeye bayılan kesim zihniyetinden başka bir şey değil bu. Hele de bu ekonomi ortamında çalışmaya devam ederek en doğrusunu yapıyorsunuz. 2-3 sene ara verip de iş bulmanız zorlaşır, kariyeriniz devam edemez. Siz dinlemeyin aslında içten içe sizi kıskanıp da yanlış yönlendirmeye çalışan insanları.

Bu sadece paraya ihtiyac duyma meselesi değil ki. Çalışma hayatında aktif devam etme meselesi ki en doğrusunu yapıyorsunuz bu nedenle ben sizi kutluyorum.

Çevrenizdeki gelecek konusunda cahil insanların düşüncelerini umursamayın. 2 sene baktınız ya sonra ne olacak? Koca parası yemeye bayılan kesim zihniyetinden başka bir şey değil bu. Hele de bu ekonomi ortamında çalışmaya devam ederek en doğrusunu yapıyorsunuz. 2-3 sene ara verip de iş bulmanız zorlaşır, kariyeriniz devam edemez. Siz dinlemeyin aslında içten içe sizi kıskanıp da yanlış yönlendirmeye çalışan insanları.
Ozelsektorde değilim.atandim şükür.ucretsize ayrilmadigim içinde tam gün calismayacagim .sut izni vs çalışma sartlarim epey iyi olacak inş.bende içten içe kiskandiklarini düşünüyorum. Yoksa umurlarında olmayan birine iyi niyetle dediklerini düşünmüyorum. Bunun sebebi kıskançlıktan başka bisey dgl gbi gözüküyor dsardan değil mi

Back
X