Ücretsiz psikolojik danışmanlık veriyorum

Andpsk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2020
2
4
1
36
Merhaba herkese uzman klinik psikologum ve kendi ofisim bulunmakta ve şuan gönüllü şekilde belli kişiye hizmet vermekteyim kişisel olarak kendini geliştirmek farkındalık kazanmak başarı yı yakalamak psikolojik problemlerini teşhis edip çözüm isteyenler herhangi bir konuda sırtınızdaki yükü atıp özel terapi alabilirsiniz tamamiyle sınırlı sayıda olucak ve gönüllü olarak yapacağım belirtmek isterim teşekkürler isteyenler mesaj ve ya konuya yazabilir

Merhaba ben isterim panik bozukluk depresyon var bende hayatımı kabusa çeviriyor. Yardım lütfen. Yeriniz nerede

Merhaba öncelikle böyle bir incelik örnek davranışınızdan dolayı tebrik ve teşekkür ederim ben 2013 -2016 yıllarında düzenli psikolog terapi gördüm herşey geçmişti taki gecen sene kardeşim kanser oldu annemde bazı ağır hastalıklar ve ailevi sorunlar hastalığı tetiklemişim ve yeniden geldi çok zor günler geçiriyorum yine düzenli başladım psikoloğa ama son zamanlarda artık maddi olarakda zorlandığım için gidemiyorum eğer uygun görürseniz çok mutlu olurum ..Sevgiler

Merhaba herkese uzman klinik psikologum ve kendi ofisim bulunmakta ve şuan gönüllü şekilde belli kişiye hizmet vermekteyim kişisel olarak kendini geliştirmek farkındalık kazanmak başarı yı yakalamak psikolojik problemlerini teşhis edip çözüm isteyenler herhangi bir konuda sırtınızdaki yükü atıp özel terapi alabilirsiniz tamamiyle sınırlı sayıda olucak ve gönüllü olarak yapacağım belirtmek isterim teşekkürler isteyenler mesaj ve ya konuya yazabilir
Neredesiniz

Ben sadece sizi takdir etmek için yazmak istedim.. Mesleğiniz çok ulvi bir meslek..hayat kurtarıyorsunuz .. tebrik ederim verici paylaşımcı olduğunuz için..ve başarılar dilerim...

Canım buraya bi. Üye etiketliycem kendisine yardımcı olurmusunuz çok sevinirim

çok şükür hasta değilim ama hangi yöntemleri kullanıyorsunuz merak ettim
farkındalık kazanmak , başarıyı yakalamak sorunları çözmek demişsiniz acaba EFT yada sadona yöntemi tarzı şeyler mi uyguluyorsunuz

Back
X