Ücretsiz Tüp Bebek

• Konu Sahibi Konu Sahibi xvyz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

xvyz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2008
290
0
96
İstanbul
Arkadaşlar memorialde bi kampanya başlamış bi firma bazı özelliklere sahip çiftlere ücretsiz tüp bebek yapıyor haberiniz olsun...belli şartları var tabii ama çok ağır şartlar değil..

merhabalar arkadaşım bilgini paylaşırsan sevinirm...

yaaa arkadaşlar boşverin bunu, şartları yaş, belirsiz infertilite vs. gibi sanırım ama asıl önemli nokta yeni denenecek ilaçlar olması, sizler de bir nevi kobay olarak seçiliyorsunuz, bunun için üste para verseler yapılmaz, sağlığınızla oynamayın, denenmiş ilaçlarda bile o kadar dövünüyoruz hormon yüklemesi sonu ne olacak diye, bu işlere girmeyin sakın, benden iyiniyetli bi uyarı.

yaaa arkadaşlar boşverin bunu, şartları yaş, belirsiz infertilite vs. gibi sanırım ama asıl önemli nokta yeni denenecek ilaçlar olması, sizler de bir nevi kobay olarak seçiliyorsunuz, bunun için üste para verseler yapılmaz, sağlığınızla oynamayın, denenmiş ilaçlarda bile o kadar dövünüyoruz hormon yüklemesi sonu ne olacak diye, bu işlere girmeyin sakın, benden iyiniyetli bi uyarı.

canım amerikan hastaneside böyle kobay aramıştı bende iyi niyetle birilerine tüpbebekte yardımcı olmak istiyorlar zannettim kobay durumu varsa zannetmemki kimse yanaşsın...vay anasını kimse artık bedava iyilik yapmıyor.güya müslümanız..sorgulamak gerekir..

bende sana katılıyorum.hele bu tüp bebek işinde o kadar çok para varki.bizler ne olursa olsun bebek sahibi olmak için elimizden geleni yapıyoruz.arkadaş şartlarınıda yazsaydı da görseydik.nasıl ücretsiz yapıyolar diye bende düşünmüştüm.dediğin gibi kobay arıyolarsa diyecek hiç bir şey yok.sağlık adına türkiye de zaten her şey para.paran varsa bebek sahibi olmak için uğraşırsın yoksa da oturup kaderine küsersin.hele tek embriyo yasası ile devlet paran varsa defelarca dene yoksa otur oturduğun yerde diyo. neyse konuyu saptırdım galiba.bu işte bu kadar para varken nasıl ücretsiz yapıyolar diye düşünmüştümde cevabımı aldım galiba

bu bilgiyi nerden aldın canım sitesinde böle bir duyuru vsd ok yanılmış olmayasın

arkadaşlar eşim aramış hastaneyi 34 yaş sınırı varmış byanlarda ve hastalık olmayacak denmiş yani sanırm bi sorun bulunmayan ve çocuğu olmayanlar içinmiş hatta eşime nerden öğrendiniz falan demiş telefonu açn kişi başvurun büyük şans belki burdan birine çıkar

huuu kimseler görmedi hrhalde bu konuyu doğruymuş yani kızlar eminim hastaneden öğrendik yanii ihtiyacı olanlar denesin ama 34 yaşı geçmemiş olacakmış unutmayın

bende biliyorum bunu hatta bir arkadasa tavsiye ettim, ama yeni ilac konusunu bilmiyordum, o zaman dusundurucu. gerci ben boyle duymamistim, sebepsiz infertelitede ilk tup bebek denemesi yapacaklara diye biliyorum avrupa birligi destekli bir fonla yapiliyor.
sebepsiz inefertelite diger sorunlardan farkli kizlar ilactan cok baska seyleri anlamaya yonelik bir arastirma olsa gerek; yoksa her gruptan cifte acik olurdu calisma, bir sorun zorla degil icinize sinmesse yaptirmazsiniz.
ben yurt disindayim yoksa isterdim cunku cok ozen gosereceklerdir bu ciftlere tedavide diye dusunuyorum tabii her seyi ogrenin once bizde tam bilmiyoruz.

merhaba arkadaslar
bence cok guzel bır fırsaaaaaaat. acaba kac kısıye yapaaklar ve hangı subesınde yaapacaklar bılgısı olan varsa lutfen cevap versın

memorıal şişli şubesini aradık biz ordan verdiler bilgiyi diğer şubalerden de varmı bilemiyorum ama arayıp sorun konuşun arkadaşlar

yasamcim bu formda duyduk bu kadar biliyoruz yoksa istemezmiyiz cok arkadasimiz bilsin gitsin, sebepsiz infertelite, 35 yas alti bayanin yasi; benim duydugum ilk tup bebek denemesi olucak belki burasi yanlistir. avrupa birliginin destekledigi bir fonla yapiliyor calisma. burda vakit kaybetmeyin memoriala mesaj atin onlar size geri donuyor tel numarasi istiyor, direk nonuzu verin isterseniz.

aynen canım hastaneyi arayanlara bilgi veriliyor hastane bile nerden duydunuz diye sordu belkide kendi hastalarına uygulayacaklardı :))))))))))))

bi kampanya var ama nedir bende çok sorgulamadım açıkçası ben sadece ihtiyacı olanlar haberi olsun dedim burdnda yazdım sağolsun konuyu açan arkadaş söleyince bende şişli subasini arayıp öğrendim bizim bi yakınımız için ama o kız 37 yaşında ona uymuyo malesef

geçe mesaj attım şu ana kadar ses cıkmadı arıcam ceptelefonuma ne olduysa hattı kabul etmiyor bakalım kısmet bişey sorcam arayan arkadaşlara aradıgınız zaman nereyi baglattırıyorsunuz?

evet simdi burdayım
başka yerden telefon aldım ama geçkalmışım yetkili kişi yoktu yagrın arayın dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…