Ücretsiz Yuvalandırılacak Siyam Kediler/Petshoplardan canlı almayın:(

davsan1837

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2013
32
0
16
İstanbul
kedi isteyen olursa arkadaslar bende bes tane siyam var safkan, iki tanesi yavru bir aylık, ücret falan istemiyorum, sadece resimlerini görmek iyi oldugunu bilmek yeter, evimde ve bahcemde kedim cok ve kıyamadıgım için bakmak isteyenlere veriyorum sokakalara salamıyorum,ama pet şoplardan almayın arkadaslar, sokaklar barınaklar yuvaya muhtaç canlarla dolu, alacak kişilerin ellerini vicdanına koyup almalarını dilerim,evladınızdan nasıl vazgecmiyosanız kedi veya köpeğinizi asla terketmeyin,onlar yıkılıyor ve ölüyolar

Davsan selam,

Neden haysev'e ilan geçmiyorsun? Ben bugüne kadar 42 tane kedi sahiplendirdim bu yöntemle.

1- haysevder@gmail.com 'a kedilerinin fotolarını ( gunes isiginda cekilmis) yollaman lazım. Tabiki kedi hakkında detay vermen gerekli. Ornek bir ilan paylaşıyorum :
İletişim: 0541 220 18 98 (09:00-14:00 arası arayınız.)
Yer: Ankara/Küçükesat

"Bir apartman bodrumunda anneleri ile birlikte yaşayan hepsi birbirinden sevimli 3 minik kardeş onlar.İki dişi bir erkek olan bebekler sevimli,sağlıklı ve oyuncular.Şuan 1,5 aylıklar ve yakında sütten kesilecekler.Sokaklarda ziyan olup gitmeden onlara yuvalarını açacak aileleri olur musunuz?"

Umarım sahiplendirirsin en kısa zamanda

Son düzenleyen: Moderatör:
Back