üçüncü eş olur muydunuz

Yahu nutkum tutuldu ay neler yazmak istiyorum şu an kendimi tutuyorum şok oldum Allahım kimsenin aklını alma ! SANA NE DENİLİR Kİ SEN BEŞİNCİ DE OLURSUN 10 UNCU DA NE OLACAK YANİ ÖNEMLİ DEĞİL ! Anlamıyorum normal birşeymiş gibi birde gelmiş yüzsüz yüzsüz anlatıyorsun ya edep bacım edep !

Yahu nutkum tutuldu ay neler yazmak istiyorum şu an kendimi tutuyorum şok oldum Allahım kimsenin aklını alma ! SANA NE DENİLİR Kİ SEN BEŞİNCİ DE OLURSUN 10 UNCU DA NE OLACAK YANİ ÖNEMLİ DEĞİL ! Anlamıyorum normal birşeymiş gibi birde gelmiş yüzsüz yüzsüz anlatıyorsun ya edep bacım edep !
Bir de okuduğunu anlayamayanlar var....Adam bekar, boşanmış yahu....

Bence evlenmeyin.
Bir kere tecrübe etmişsiniz zaten..
Boşanıp tekrar evlenmek yürek ister gibi geliyor bana..
Flört etmek ilişkiyi daha heyecanlı kılıyor evlenip ne yapacaksınız?

aileden kaynaklı 2 boşanma
2 kadınında ailesi kızının yuvasını yıkacak kadar kötümüydü yani?
ben bu şartlar altında istemezdim açıkçası

İki bekar insanın evlenmeyi düşünmesinin nesi edepsizlik?

Aile sıkıntılı heralde abisinkide kaçtığına göre. Bu adamla evlenmektense git köprüden atla daha karlı belki basın mensubu falan geçer köşeyi dönersin :KK53:

Kimin başına geleceği belli olmaz, ama 3 defa evlenip boşanmış bir erkekle hiç evlenmemiş bir kadın bana sakat geliyor her nedense. Herhangi bir mantığı yok, ama demek ki kolay silen biri.

diger iki kadinla neden bosandigini en ince detayina kadar ogrenmeden ucuncu es olmam

Back
X