Üçüncü gün embriyosu transfer olanlar buraya

Meyra1903

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2016
598
521
53
33
Merhaba merkez bana 3. Gun embriyosu koyacagiz dedi. 3. Embriyosu koydurup ikiz gebe kalan var mi cok merak ediyorum.

Merhaba Meyra. Transferin oldu mu sonuç ne acaba ? Benim de önümüzdeki ay 3. Gün dondurulmuş embriyo transferim yapılacak bu 3. Denememiz allahım inşallah bize de sağlıklı bi Bebiş nasip eder

Ben hep 3. Gün embriyosu transfer oldum, 3. Denemede tuttu şükür. Darısı sizin başınıza kızlar :dua: 3. Gün embriuosunun anne karnındaki gelişimi diye bakarsanız, ben ilk 5-6 gün tutunma olana kadar çok dikkat ettim. Bol ananas ve kabak çekirdeği yedim.

Ben hep 3. Gün embriyosu transfer oldum, 3. Denemede tuttu şükür. Darısı sizin başınıza kızlar :dua: 3. Gün embriuosunun anne karnındaki gelişimi diye bakarsanız, ben ilk 5-6 gün tutunma olana kadar çok dikkat ettim. Bol ananas ve kabak çekirdeği yedim.
Cok tesekkur ederim bebis tek mi ikiz mi

merhaba,
benim de üçüncü gün embriyosu 8 hücreli ikinci kalite. tutundu çok şükür sağlıklı ilerliyo her şey. kalitesini hiç önemsemeyin, asıl önemli olan üçüncü günde 8 hücreye ulaşıp ulaşmadığı.... ikinci kalite olmasının sebebi etrafındaki ölü hücre sayısı ama o saatlik olarak bile değişiyormuş zaten 5. güne geldiğinde o çeper komple ayrılıp yok oluyormuş. yani asla üzülmeyin ikinci kalite diye. hücre sayınız günündeyse endişe etmeyin

Back
X