Üçüncü havalimanının adı belli oldu

Kasetlerin montaj olduğuna dair kanitiniz varmı?

sizde sunu anlamıyorsunuz
adamın elinde sihirli deynek yok hanfendi cerrahpaşaya da sıra gelecektir....
devlet dairesindeki insanların aynı anda kişiliklerinin değişmesi bi tesadüf olsa gerek....
valla sizi bilmem bizim için şarttı bir üniversite şükür olacak....kantincinize söleyin daha iyi hazırlansın o zaman sınavlara.....
kusura bakmayın köy alt çalışması gibi olmaz istanbul işi adam çalışma için kapasa yol kapandı diye protesto edenler var alt yapı ist gibi yerde zahmetli iş zaten ....ama onunda hakkından gelir meraklanmayın..
işte o konuda yardımı dağıtan kişinin insiyatifi giriyor araya....hükümetin yardımdaki amacı belli....kötü niyetliler her çağda vardır
ben hiç öyle seslenildiğini duymadım eğer varsa öyle birşey o söyleyeni bağlatr...hükümet ne alaka....
size de selametle

hayır bu benim Atatürk için Aatatürkü seven arkadaşlara ataputçu demem gibi bişey
yani ben öyle algıladım

bu sizin hoşunuza gidermiydi

ki bana çok çirkin geliyor

koskoca 12 yıl geçtii

3. havalimanı iş imkanı demekmiş
alacakları adamları belirlemişlerdir şimdiden
hoş iş olsa kaç yazar
bakın hala para derdindeler ne para aşkıymış bee
suyumuz elden gidiyor diyorum kalkmış iş imkanı diyor
seneler sonra yaşayacak alan bulabilirsen iş imkanı bulursun
sen değil belki ama çocugun çolugun çok arar

tamammmmmmm o zaman koskoca 12 yıl geçti

ne yapılmasını isterdiniz

ne yapması gerekirdi nasıl bir yönetim uygulamalıydı ??

selamtteyiz arkadaşlar,yeni fetvalara göre iyi amaçlı para götürmek ayakkabı kutusunda saklamak okul yapımı vb için mübah oldu..ilgili ve bilgililere duyrulurdaha neler duyacağız bakalım bekleyip görücez

Ne kadar karşıt görüşlü olsakta bu mesajın CHP ile alanı olan kısımlarına katıldı..

canım ben seni severim
başbakanın hak yemesini yolsuzluğunu geçtim
insanda biraz güleç yüz olmaz mı ya
şöyle bir halkını kucaklamaz mı
bunlar çapulcu ötekiler alevi öbürü ayyaş çok ayıp bence
neden daha sıcakkanlı ve babacan olmuyor

valla bu kelimeleri bi tek duyuorum sanıyodum

Suriyeliler kabul edilmemeli yada edilse bile sınırda tutulmalı oradan yardım edilmeliydi..3 bin lira özel okula çocuk gönderenlere verilmemeli asla asla..apoya sayın denmemeli..gizli masaya oturmamalı anlaşma yapmamalı..iyi yada kötü niyetle olsun..
vatan millet haurına her ne yapılacaksa para helal olmalı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…