vallahi dediğin doğru perde var perde,papaz büyüsü olmasınsaygisizlik nerede ? yalan mi tayyip ne derse desin sorgusuz sualsiz kabul ediyorlar.kendi demedi mi bana biat edeceksiniz diye.
o soyleyince saygisiz olmuyor ben soyleyince mi saygisiz oluyorum.
Kasetlerin montaj olduğuna dair kanitiniz varmı?Simdi ben size bir sey diyeceğim. Ismi guzel olmus ama isminden de öte 3.bir havalimani harika olmuş bu yeni iş imkanlari demek anliyor musunuz? Bu ulkenin gelismesi demek. Simdi siz kalkmissiniz gozunuzle gormediginiz kulaginizla duymadiginiz seylerle insanlari hirsizlikla itham ediyorsunuz. Sahte bir kaset ki ufacik cocuk da anlar bunlarin sahte olduğunu yani siz kendinizi kandiriyorsunuz, konusmalarindan her sey ayen beyan açık oluyor ki sahte ses kaydidir. Ama unutmayin Allah bunun hesabını sorar sakin insanlari gormeden bilmeden hirsizlikla itham etmeyin, bu kim olursa olsun. Ayiptir.
Baykal'in igrenc ahlaksiz kaseti ortaya ciktiginda ne yapti bizim Cumhurbaskanimiz? Hemen her yerden kaldirtti, asla onun hakkinda tek laf etmedi. Buyukluk budur işte. Montaj ses kasetlerine inanmaniza üzülüyorum ama bu montaji yapanlar da Müslümanım! Diye geciniyor ya ortalikta asil onlara yazik....
Neyse. Havalimani iyi olacak insallah, iyi olmuş... Ismi de iyi olmuş. Kalkip dalga gecip elestirecegimize, bu dünyada bizler de kalici bir isim birakmak icin ugrasmaliyiz bence. .. Selametle...
sizde sunu anlamıyorsunuzmesele tayyip, ekmeleddin, hayrettin, hüsamettin falan değil bunu kaç defa açıklamak zorundayız ki..
mesele gerçekler..
ve gerçeklere gözünü kapamış kör körüne adamı savunanlar..
ekmeleddin de başa geçip aynısını yapsaydı ona da bu laflar edilirdi..
tayyiple alıp veremediğimiz yok, yönetimini begenmiyoruz.
adamın elinde sihirli deynek yok hanfendi cerrahpaşaya da sıra gelecektir....[
Park şart hakkınız var doğru...
Hasteniz mükemmel birde cerrahpaşaya göz atın
devlet dairesinde çalışanların tutumlarını kişilikleriyle ilgili buluyorum
Üniversite şart haklısınız mezunlarda ne yapsın bizim üniversitedeki kantinci gibi diplomalarını duvara asarlar.
Ben istanbulda yaşıyorum yağmur hala rezalet.
Bizim karşı komşunun 3 dairesi var. hala yardım alıyo ne hikmetse(durum kadınla alakalı ama torpil var)
Ben kapalıyım başı açık arkadaşlarıma çıplak kadın diye sesleniliyor hem laik hem müslüman olunmaz deniliyor
bende gerekli açıklamayı yapmış olduğumu düşünüyorum
gördüğünüz gibi nerden baktığımızda önemli
hadi selametle
sadece saygısız olsa iyi aynı zamanda bilgisizne kadar saygısızsınız !!!!!
koskoca 12 yıl geçtiisizde sunu anlamıyorsunuz
adamın elinde sihirli deynek yok hanfendi cerrahpaşaya da sıra gelecektir....
devlet dairesindeki insanların aynı anda kişiliklerinin değişmesi bi tesadüf olsa gerek....
valla sizi bilmem bizim için şarttı bir üniversite şükür olacak....kantincinize söleyin daha iyi hazırlansın o zaman sınavlara.....
kusura bakmayın köy alt çalışması gibi olmaz istanbul işi adam çalışma için kapasa yol kapandı diye protesto edenler var alt yapı ist gibi yerde zahmetli iş zaten ....ama onunda hakkından gelir meraklanmayın..
işte o konuda yardımı dağıtan kişinin insiyatifi giriyor araya....hükümetin yardımdaki amacı belli....kötü niyetliler her çağda vardır
ben hiç öyle seslenildiğini duymadım eğer varsa öyle birşey o söyleyeni bağlatr...hükümet ne alaka....
size de selametle
Çok merak ediyorsanız ben kullanmiyorum araba daha dun fatihten Beşiktaş a kadar yürüdüm buyrunbekledigim gibi kimseden ses yok, ne o rahatiniz mi bozulur araba kullanmazsaniz ama cevreciydik hani
Ne kadar karşıt görüşlü olsakta bu mesajın CHP ile alanı olan kısımlarına katıldı..Hayir asla yapmam. Asla, insan hata yapabilir derim ki demisimdir de. Ben asla kimseye körü körüne bagli kalmam. Bu benim yapima ters. Ha ben ve esim oy kullanmadik bazi islerimiz vardi fakat gece bir taksiye bindigimizde taksi şoförü Ekmele kullandım ama bir daha asla oy vermem bunlara, oy kullanmayacagim kardesim diyordu. Kim ne oldu belli degil. Bu kadar parti birlessin ama sen gel secilme. Daha da kimseye oyumu vermem diyordu. Bakin halk artik bilincleniyor. Insanlar bazi seyleri görüyor. CHP nin zihniyet degistirmesini yadirgadim çünkü halki hayal kirikligina ugratti. Kendi menfaatinin peşine gitti.
Baska konularda hirsiz yalanci bilmem ne diye de insanlar hakkinda konusmam. Gozumle bizzat gormedigim seyi konusmak haddime degil, kim olursa olsun...
tamammmmmmm o zaman koskoca 12 yıl geçti
ne yapılmasını isterdiniz
ne yapması gerekirdi nasıl bir yönetim uygulamalıydı ??
Ataturkun bu olayla ilgisi nedir acaba ?hayır bu benim Atatürk için Aatatürkü seven arkadaşlara ataputçu demem gibi bişey
yani ben öyle algıladım
bu sizin hoşunuza gidermiydi
ki bana çok çirkin geliyor
valla bu kelimeleri bi tek duyuorum sanıyodumcanım ben seni severim
başbakanın hak yemesini yolsuzluğunu geçtim
insanda biraz güleç yüz olmaz mı ya
şöyle bir halkını kucaklamaz mı
bunlar çapulcu ötekiler alevi öbürü ayyaş çok ayıp bence
neden daha sıcakkanlı ve babacan olmuyor
Ataturkun bu olayla ilgisi nedir acaba ?
Suriyeliler kabul edilmemeli yada edilse bile sınırda tutulmalı oradan yardım edilmeliydi..3 bin lira özel okula çocuk gönderenlere verilmemeli asla asla..apoya sayın denmemeli..gizli masaya oturmamalı anlaşma yapmamalı..iyi yada kötü niyetle olsun..tamammmmmmm o zaman koskoca 12 yıl geçti
ne yapılmasını isterdiniz
ne yapması gerekirdi nasıl bir yönetim uygulamalıydı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?