- 11 Temmuz 2014
- 5.154
- 10.076
- 298
acaba 50-60 yılda ne hizmet gördülerde bu kadar doyumsuzlar bende anlamadım.....7 ceddiniz gördü mü acaba
gezi olayında kötü niyetliler vardı değilmi iyi niyetli insanların yanında..akp nin içindede vardır..ama bu bütünü kötüdür anlamına gelmezsiz biz nedir yahu
siz kimsiniz biz kimiz ?
ben cümlelerimdeki sizi kişiliğinize yönelik söyledim
ama sizin içinizdede iyiler kötüler vardır derken
gezi olayında kötü niyetliler vardı değilmi iyi niyetli insanların yanında..akp nin içindede vardır..ama bu bütünü kötüdür anlamına gelmez
biz ne desek olay arkadaş taaa 7 cedden girdi konuya bi alkışlamadığınız kaldınerelerdeydin esraaa
bunlar orantısız güçle geldiler üstüme çok kötüydü çok karanlıktı
kzı burdaki arkadaşlar orta direk kanımca..ama cumhurbaşkanımız çok zengin sülalecek..zengin başkanımız var vesselam biz olmasakta olurhepinizin espri anlayışınızı
eski Türk filmlerindeki zengin şımarık çocuklar varya onlara benzettim nedense !!!
ama biraz önce siz kim biz kim diyende siz değil miydinizzaaaaaaaaaaaaaaaaaa yeter ayrıca
sizin görüşünüz size bizimki bize hiç uğrasamayacam gücüm yetmez benim size
onun aldığı zamla benim 7 ceddim geçinirr şaka bi yanada bu ülkede popçu topçu yalan en iyisi milletvekili olmakkzı burdaki arkadaşlar orta direk kanımca..ama cumhurbaşkanımız çok zengin sülalecek..zengin başkanımız var vesselam biz olmasakta olur
canım daha geçen hafta teyzem vefat etti uzun aylar hastanede yattı en son bayramda gittiğimde tek başına odada altında havalı yatağına kadar vardı inan savunmak için değil gördüğüm bu...oda da özel değildiyıl olmuş 2014 6 kişilik değil 8 kişilik odalarda yatılıyor
özel odalar ücretli
daha bu sene içinde babamın yaşadıgı bu. nerde sağlık hizmeti
biz ne desek olay arkadaş taaa 7 cedden girdi konuya bi alkışlamadığınız kaldı
kzı burdaki arkadaşlar orta direk kanımca..ama cumhurbaşkanımız çok zengin sülalecek..zengin başkanımız var vesselam biz olmasakta olur
ampül çok yandıgından gözleri kör etmiş belli
canım daha geçen hafta teyzem vefat etti uzun aylar hastanede yattı en son bayramda gittiğimde tek başına odada altında havalı yatağına kadar vardı inan savunmak için değil gördüğüm bu...oda da özel değildi
canım daha geçen hafta teyzem vefat etti uzun aylar hastanede yattı en son bayramda gittiğimde tek başına odada altında havalı yatağına kadar vardı inan savunmak için değil gördüğüm bu...oda da özel değildiyıl olmuş 2014 6 kişilik değil 8 kişilik odalarda yatılıyor
özel odalar ücretli
daha bu sene içinde babamın yaşadıgı bu. nerde sağlık hizmeti
yaaa kıyamam sananerelerdeydin esraaa
bunlar orantısız güçle geldiler üstüme çok kötüydü çok karanlıktı
çatı adayı tanımam etmem aday yok diye direten insana oy veremem..eylem yapmak ahlaksızlık tu kaka diyenler,halk sesini çıkarma göz yum sonra hıııı,diyenlerdir..ama gerektiği yerde bu halk gerekeni yapar kimse zannetmesin sesi soluğu kestik..ışıktamı kalayım ampulumü kapayım
mutluhatun 4justi hiç çare önermediğinizi hatırlıyorum
öyle bir darlandırdınızki yarısını okuyamadım mesajların
bakın yeni çatı adayı açıklanıyormuş
Eki Görüntüle 1217362
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?