Üçüncü kez anne olmaya hazırlanan arkadaşlar , buraya ;)

zerenyum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2015
24
10
37
Merhaba Hanımlar ... Burada paylaşalım deneyimlerimizi , korkularımızı, heyecanımızı , ne dersiniz...?

3. Kez anne olma heyecanini yaşıyorum bu aralar iki oğlum var şükürler olsun cinsiyet merakim cok fazla eşimin annesi vefat etmiş cocukken anne adini koyma isteği var hayirli bir kiz olmasini istiyor. Ama benim icimde erkek hissi var. Rabbim muradimizdakini versin

Bende çok isteyorum 3 cü bebeği.ama bir türlü cesaret edemiyorum.çocuklariniz kaç yaşlarında?

Buyuk 7 küçük 5,5 6 tane düşük yaptım ilk başta canım rabbim 4 yil sonra arka arkaya nasip etti :)
Maşallah caım yavrularina.Allah bağışlasın.bende 3 kere düşük yaşadım.çok zor.benimkiler küçük. Büyük kızım 5 küçük 2.5 yaşındalar.seneye nisan gibi gebelik düşünüyorum kismetse.gerçi bu nisan için düşünmüşdüm ama hazir hissetmedim kendimi.seneye nisanda hazir olmazsan.nisan bekleye bekleye kalicam galiba.çünki çok istiyorum ocak yada şubat bebeği olmasini

Maşallah caım yavrularina.Allah bağışlasın.bende 3 kere düşük yaşadım.çok zor.benimkiler küçük. Büyük kızım 5 küçük 2.5 yaşındalar.seneye nisan gibi gebelik düşünüyorum kismetse.gerçi bu nisan için düşünmüşdüm ama hazir hissetmedim kendimi.seneye nisanda hazir olmazsan.nisan bekleye bekleye kalicam galiba.çünki çok istiyorum ocak yada şubat bebeği olmasini
Gonlumuzdeki nasip etsin rabbim cinsiyet meraki var simdi esim kizim diye sevmeye basladi ben erkek olacak hissindeyim. Sağlıklı sihhatli olsunda inşallah hayirlisi bakalim

Gonlumuzdeki nasip etsin rabbim cinsiyet meraki var simdi esim kizim diye sevmeye basladi ben erkek olacak hissindeyim. Sağlıklı sihhatli olsunda inşallah hayirlisi bakalim
İn şa Allah kucağınıza hayirsi ile alin bebeğinizi.

X