- 12 Haziran 2009
- 3.935
- 4.319
- 158
Yapmayın allah aşkına trajik olmayan anne çocuk ayrılması mı olur ya? kaç yaşında bu yavrular?Çocuğunu terketmedi hanımefendi..öyle trajik bir terketme hikayesi filan yok.herzamn görüşüyor.ilk eşinden bosandiginda velayetini aldı annemde beraber kaldı.evlilik yapacağı zaman evleneceği adamla beraber çocuğuyla yaşamanın çocuğu açısından doğru olmayacağını düşündü ve babası o süreçte çocukları istedi.uvey babayla büyümesini istemiyorum dedi ve bu sureci ablam kabul etti.sorumlulugunu almayi istemedi.beddua etmeyin.herkesin hayatı sizin gibi olmayabilir.cocuklariyla gayet barışık bir hayatı var.beddua etmeyin ne olur.
Bu hissettiklerini annenle konuşma fırsatın oldu mu?Bence o doneme ait çok yoğun duyguların var hala.Yapmayın allah aşkına trajik olmayan anne çocuk ayrılması mı olur ya? kaç yaşında bu yavrular?
İnsan koskoca evlenmelik kız oluyorda evden ayrılırken ağlıyor
yani şimdi bu çocuklar çok mutlu öyle mi anneleri tarafından terk edildikleri için?
Üstelik kendiniz yazmışsınız babaları şiddet gösteren adam
Kardeşiniz Canını kurtarmış kalanlara da ne olursa olsun
Ha görüşmeyse biz de görüştük anlatayım
Mahkemenin belirlediği zamanlarda alırdı annem beni ayrılık zamanı gelince yüreğin dağlanırdı dahası onun düzeni ayrı geri dönüp geldiğim babaannemin düzeni ayrı şimdi düşünüyorum da keşke hiç de almasaymış o ikilem daha zor çünkü ne oraya alışıyorsunuz ne diğer tarafa
Bana para verirdi harçlık
Eli değdi diye harcamazdım yemin ediyorum allah şahittir!
Yani görüşmeyle falan huzur bulmuyor bir çocuğun yüreği bunu unutmayın olur mu?
Kardeşiniz bu kafayla 13. evliliğinde bile mutlu olamaz. Daha kendi kendisine saygısı yok. Evlilik diye öle öle böyle leş gibi adamların paspası olur hayatı boyunca. Madem koca diye ölüyor, elindekini çeksin. Böyle bir kadına kaliteli bir adam düşmez. Herkes kendi gibi tipleri bulup evleniyor sonuçta.
Hayır konuşmadımBu hissettiklerini annenle konuşma fırsatın oldu mu?Bence o doneme ait çok yoğun duyguların var hala.
Yeğenlerim büyükler ve çok başarılı aklı başında cocuklar..psikolojileri de çok düzgün.maddi manevi desteklerini annemler karşılıyor.babanneleride yanında destek oluyor.onlari dusunmezmiyim,tabiiki düşünüyorum ama inanın onlar kardesimden daha aklı başında olgun bireyler.sorun kardeşimKusura bakmayin velayeti alinan cocuklari yegenlerinizi dusuneceginize 3.evliligi dusunuyosunuz..ablaniz bi silkelensin is bulsun ve velayetini geri alip mutlu mesut yasasin..bi tanidigim var 3 cocugu var esi 8 yil evvel olmus gayette mutlu yasiyor..cocuklari buyudu bile.
Yani illa evlenmekmi..cocuklariylada mutlu bi yuva kurabilir
İyi ve güzel herşeye hakkıyla layıksın senam,kıymetini bilmeyenlerin kendi eksikliği.Senin çocukların dünyanın en mutlu çocukları.Yürekten alkışlıyorum seni,dilerim evlatlarının her güzel,mutlu gününe sağlıcakla erişir ve şahit olursunÇok sevindim beter olsun
Mübarek gün oruç ağzımla söylüyorum bunu
Hatta kardeşiniz gibi evladını bırakıp giden kim varsa (bensemde ) beter etsin allah
( büyük sözüme bin kere tövbe ya rabbi çıktım zıvanadan)
Evlat bırakılır mı ya
Doğurmasaydı o zaman
Beni döven adama çocuk bırakacağım niye onları da dövsün diye mi?
Ya allahtan korkun allahtan evlat bırakılır mı?
Sizin kardeşiniz (çok çok özür dilerim kaç yıllık üyeyim ilk defa terbiyemi bozacağım gerekirse siteden de atsınlar yazacağım!) şeyinin sevdasından çocuklarını terketmiş 3 değil 13. De olsa huzur vermesin iflah etmesin allah!
Bende terk edildim hemde 2 aylık bebekken
Bunun ne demek olduğunu siz bilemezsiniz
40 yaşındayım ve Hale’n içimde terk edilmiş bir kız çocuğu anne diye ağlar
İyi ve güzel olan hiçbirşeye kendimi layık görmedim
Kimseye güvenmedim
Hiç mutlu olmadım
Siz terk edilmek nedir bilir misiniz?
Soruya bak 3. De mutlu olur mu?
Olmaz inşallah
Hayır konuşmadım
Ve sanırım asla da konuşmam
Kalsın bende içimde kalsın
Benimle mezara gelsin
Ona da allah sorsun
Kardeşiniz kaç yaşındaSorun şu ki kızkardeşim iki evlilik yaptı,ilki uzun sürdü ama hep mutsuzdu,şiddette vardı,KV kp görümce çok cahil insanlardı hep gelin hizmet eder,gelin yapar,gelin eder herşeyi kardeşime yuklerlerdi ve çok yüklük ederlerdi.bu yüzden eşiyle çok kavga eder ve en sonunda kafa göz mor küs gelir geri giderdi.iki çocuğu vardı çünkü çalışmıyordu da bırakmıyordu o yüzden.taka tuka yıllarca sürdü bu kısır döngü sonra esinin kendisini aldattigini öğrenince herşeye katlanırim ama buna katlanamam diye çocuklarını alıp evi terketti boşandılar.ilk evliliği böylelikle bitmiş oldu.sonra boşanma duygusunun vermiş olduğu boşlukla 3 yil sonra ailemin yanında çok sıkılıp kendisinden 15 yaş ilk talibine evet dedi ve kısa süre sonra evlendiler.cocuklarin velayetini ilk eşi aldı bu arada.yalniz bu adam inanın ilk eşini aratir oldu,hakaret ve psikolojik baskı var.eve doğru dürüst birşey almıyor alsada hep teşekkür bekliyor.kardesimi çok kıskanıyor.sinirlenince kumandayı fırlatıp,eşyalara zarar veriyormus.bardak tabak kırmak gibi.kardesimi dövmuyor ama sürekli biseyleri kiriyormus.okadar sinirliymişki,kardeşim resmen eşinden korkuyor.kavga ettiklerinde seni sevmiyorum bosanalim s.ol git bu evden diye kardeşimi sürekli kovuyormus.kardesim hıçkıra hıçkıra ağladığinda neden ağlıyorsun ne kadar aciz ve gurursuz bı kadınsın diye küfürler yağdırıyormus.ama kardeşim asla evi terk etmiyor,gidecekse o gitsin diyor.ben yuvamı bırakmam ne yapıyim 3.kez evlilik yapsam ne değişecek yine aynı olucak.ben annemin evine tekrar dönemem diye ağlıyor.ya okadar üzülüyorum ki haline.birde eşi çok cimriymis.zaten kendisini maddi durumu iyi gibi gösterdi hepsi yalan çıktı.kardesime 10 lira verse hesabını soruyormus ne yaptın diye.ev temizliğinde kardeşime çok yardımcı oluyor perde yıkama,ev süpürüp silme cam silme filan temiz birisi ama ablamın yaptığı temizliğe bile çok karışıp olmamış diye kiziyormus.gel bırak diyorum,daha mutsuz olmaktan korkuyorum demesi kolay,bırakamam diyor.belki zamanla düzelir daha iyi olur ilk evliliğimi bıraktım daha iyisi gelmedi,bunu bırakırsam daha kötüsü olur..dayanacagim son yere kadar durucam diyor.bense ona tamam bırakma ama eşini korkut diyorum.kyfur Edip kovdugunda çık gel annemlere o da kaybetme korkusu olsun diyorum.ozman biter diye düşünüp olay büyür diye istemiyor.bende düşünüyorum gerçekten bir daha sılbastan güzel bir hayat kuramazmi? İki evlilik yaptı diye bir daha mutlu olacağı bir yuva kuramazmi diye düşünüyorum.boyle nereye kadar
Anladım..ablan bosansin ve ise girsin..kendine yeni bi hayat kursun akisina biraksin bazi seyleri..evlenip birilerine köle olmasın..psikolojimk kalir bu haldeYeğenlerim büyükler ve çok başarılı aklı başında cocuklar..psikolojileri de çok düzgün.maddi manevi desteklerini annemler karşılıyor.babanneleride yanında destek oluyor.onlari dusunmezmiyim,tabiiki düşünüyorum ama inanın onlar kardesimden daha aklı başında olgun bireyler.sorun kardeşim
İyi ve güzel herşeye hakkıyla layıksın senam,kıymetini bilmeyenlerin kendi eksikliği.Senin çocukların dünyanın en mutlu çocukları.Yürekten alkışlıyorum seni,dilerim evlatlarının her güzel,mutlu gününe sağlıcakla erişir ve şahit olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?