Sorun şu ki kızkardeşim iki evlilik yaptı,ilki uzun sürdü ama hep mutsuzdu,şiddette vardı,KV kp görümce çok cahil insanlardı hep gelin hizmet eder,gelin yapar,gelin eder herşeyi kardeşime yuklerlerdi ve çok yüklük ederlerdi.bu yüzden eşiyle çok kavga eder ve en sonunda kafa göz mor küs gelir geri giderdi.iki çocuğu vardı çünkü çalışmıyordu da bırakmıyordu o yüzden.taka tuka yıllarca sürdü bu kısır döngü sonra esinin kendisini aldattigini öğrenince herşeye katlanırim ama buna katlanamam diye çocuklarını alıp evi terketti boşandılar.ilk evliliği böylelikle bitmiş oldu.sonra boşanma duygusunun vermiş olduğu boşlukla 3 yil sonra ailemin yanında çok sıkılıp kendisinden 15 yaş ilk talibine evet dedi ve kısa süre sonra evlendiler.cocuklarin velayetini ilk eşi aldı bu arada.yalniz bu adam inanın ilk eşini aratir oldu,hakaret ve psikolojik baskı var.eve doğru dürüst birşey almıyor alsada hep teşekkür bekliyor.kardesimi çok kıskanıyor.sinirlenince kumandayı fırlatıp,eşyalara zarar veriyormus.bardak tabak kırmak gibi.kardesimi dövmuyor ama sürekli biseyleri kiriyormus.okadar sinirliymişki,kardeşim resmen eşinden korkuyor.kavga ettiklerinde seni sevmiyorum bosanalim s.ol git bu evden diye kardeşimi sürekli kovuyormus.kardesim hıçkıra hıçkıra ağladığinda neden ağlıyorsun ne kadar aciz ve gurursuz bı kadınsın diye küfürler yağdırıyormus.ama kardeşim asla evi terk etmiyor,gidecekse o gitsin diyor.ben yuvamı bırakmam ne yapıyim 3.kez evlilik yapsam ne değişecek yine aynı olucak.ben annemin evine tekrar dönemem diye ağlıyor.ya okadar üzülüyorum ki haline.birde eşi çok cimriymis.zaten kendisini maddi durumu iyi gibi gösterdi hepsi yalan çıktı.kardesime 10 lira verse hesabını soruyormus ne yaptın diye.ev temizliğinde kardeşime çok yardımcı oluyor perde yıkama,ev süpürüp silme cam silme filan temiz birisi ama ablamın yaptığı temizliğe bile çok karışıp olmamış diye kiziyormus.gel bırak diyorum,daha mutsuz olmaktan korkuyorum demesi kolay,bırakamam diyor.belki zamanla düzelir daha iyi olur ilk evliliğimi bıraktım daha iyisi gelmedi,bunu bırakırsam daha kötüsü olur..dayanacagim son yere kadar durucam diyor.bense ona tamam bırakma ama eşini korkut diyorum.kyfur Edip kovdugunda çık gel annemlere o da kaybetme korkusu olsun diyorum.ozman biter diye düşünüp olay büyür diye istemiyor.bende düşünüyorum gerçekten bir daha sılbastan güzel bir hayat kuramazmi? İki evlilik yaptı diye bir daha mutlu olacağı bir yuva kuramazmi diye düşünüyorum.boyle nereye kadar