üçüncü kez sezeryan...

• Konu Sahibi Konu Sahibi hilalmelike
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
H

hilalmelike

Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar benim bi oğlum bi de kızım var her ikisini de sezeryanla doğum yaptım .şu anda da 10 haftalık hamileyim ve allah kısmet ederse 2010 ocak gibi üçüncü kez sezeryanle doğum yapıcağım :emir_bebek:ama bu kez biraz tedirginimCADIARZU
üçüncü kez sezaryen olan ve ya olucak olan varsa paylaşımlarını bekliyoruma.s.

öncelikle hayırlı olsun, neden tedirginsin? benim arkadaşım "doktor 3 den fazla olmaz" dediği halde 4. kez sezeryan oldu ve iyi şükür. merak etme iyi olur inşallah a.s.

merhaba arkadaşlar benim bi oğlum bi de kızım var her ikisini de sezeryanla doğum yaptım .şu anda da 10 haftalık hamileyim ve allah kısmet ederse 2010 ocak gibi üçüncü kez sezeryanle doğum yapıcağım :emir_bebek:ama bu kez biraz tedirginimCADIARZU
üçüncü kez sezaryen olan ve ya olucak olan varsa paylaşımlarını bekliyoruma.s.

canim ben Amerikadayim burada kadinlar patir patir doguruyor. hatta Tr deki gibi iki sezeryanin arasina 8-9 sene de beklemiyorlar. 4-5 kere sezeryan olan var. bence dr unla konus.

Zaten su asamadan sonra yapilacak bir sey de kalmais. tehlikeli dese aldiracak misin?

Bence bu soruyu hamile olmadan once sormali idin. biraz gec olmus bence.

ben oldum canım
biri2000 biri 2002 biri 2008 de oldu bi problem yok hatta son sezeryanım diğerlerine göre daha kolay geçti hiçbişey olmaz druna güven yeter
Allah tamamnına erdirsin ve analı babalı büyütsün

4kereye kadar sorun olmadigini okumustum
3.nun sorun olacagini hic sanmiyorum bisuru insan var 3 kez sezaryen olan

biz 3 kardeşiz, annem 3ümüzüde sezeryanla dünyaya getirdi. düşün kaç sene önce bile hiç bir şey olmamış Allaha şükür, ki şimdi tıp daha gelişti. hiç birşey olmaz Allahın izniyle, hayırlı doğumlar şimdiden

benim görümcemde üç defa sezeryanlı doğurdu hemde aralarında 1'er yaş var........
onunkide nasıl bir cesaretse:1shok:hiç bişiyde olmadı taş gibi vallazemuszemus

teşekkürler arkadaşlar rahatlattınız benihihoyyyt

canım nasılsın nasıl gıdıo hamılelık senın cocuklar kac yasında suan bende 3. yu dusunuyorumda

ben merakettim de ,nasıl geçti ve ne gibi sorunlar yaşadınız? yada üç çocukla hayat nasıl??? oooy oy ben kendime sıkıntı yapıyorum üçüncü hamileliği...iki sezeryandan sonra daha bi stresli tabi...hemde kpss ye hazırlanırken öğrendim hamile olduğumu...paylaşırmısınız durumunuzu.....sevgiler...

Son düzenleme:
bende 3ye hamıleyım ılkı2010 ıkıncı 2012 3de 2013de dogacak ıkıncı ve üçüncünun arası az drum sıkıntılı olcak dedı ya sızlerınkı nasıldı

Back
X