Üçüncü opu neden böyle oldu

Vintagewomen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2023
1.437
887
43
32
Merhaba arkadaşlar, Ben daha önce iki kez opu olmuştum. Diğerlerini çok hafif geçirdim. Benim öyle çok yumurtamda çıkmaz. Ohss hiç olmadım. Bu sefer çok farklı oldu, inanılmaz ağrım oldu, ağrı kesici taktılar tamam o sancı geçti, ama ayakta duramıyorum karnımda bir baskı var. Ateşim yok. Dik duramıyorum hiç halim de yok. Ve operasyondan çıktıktan sonra aşırı kanamam oldu. Doktor kontrol amaçlı beni birkaç saat yatırdı. Kanama hafifleyince taburcu etti. Ama hala kötüyüm. Bu normal mi yoksa ohss mi oluyorum

Merhaba. Ben dün 4. Opumu oldum. Diğer 3 opuda hiç karın ağrısı ve kanama görmemiştim. Alınan sayı hep aynı. Dünkü opudan sonra karnım ağrıdı, kanamam oldu. Ben de istemsiz bir şekilde acaba diğerleri bir şey yapmadı mı diye düşündüm. Çünkü diğer üçünde hiçbir şey olmamış gibi ayağa kalkıyordum. 2 yumurta alındı.

İnşallah değer bu acıya öyleyse hala leke şeklindegeliyor şükür azaldı, ilk çıktığımda açık ameliyat olmuşum gibi her yerim kan olmuştu, benim de önceki opudan daha az yumurta toplandı. Rabbim kolayca yavrumuza kavuşmayı nasip etsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…