Uçurum Atv

facebookta okudummm ucurum yakinda kanal d ekranlarinda olacakmis süper :64:

nasil olur tweety ben final bolumunu izledim

canim o final degildi film dikkat ettiysen yarim kaldi bir sonuc yoktu atv final cekilmesine bile izin vermeden kaldirdi diziyi final diye yayinladiklari aslinda siradaki bolumdu e finalda olmadigi icin oylece yarim kaldi dizi :31:

facede su yorumu gordum simdi :D :D

ATV alev alev yanan yerlerine kremi sürsün ama üzülmesinler hayat devam ediyor:9:

facebookta okudummm ucurum yakinda kanal d ekranlarinda olacakmis süper :64:
çok güzel oldu bu haber.
atv diziye sahip çıkmıyordu ki. dizi zaten ademden sonra kan kaybetti inşallah bu sefer daha çok izlenir.

facede su yorumu gordum simdi :D :D

ATV alev alev yanan yerlerine kremi sürsün ama üzülmesinler hayat devam ediyor:9:

hahahaha çok güldüm :60:

Başka bir kanala geçmiyor.Kim çıkarıyo bunları bilmiyorum ama, inanmayın! Bitti iş bittiiiii...

enis arıkan twitter hesabından bunu yazmış ama:26:

Başka bir kanala geçmiyor.Kim çıkarıyo bunları bilmiyorum ama, inanmayın! Bitti iş bittiiiii...

enis arıkan twitter hesabından bunu yazmış ama:26:

ee dun facede millet kanal d yi aramis onlarda onaylamis dizinin kanal d ye gectigini :44:

kizlar üzgünüm ucurum simdide soyle yazmis face sayfasinda..

UÇURUM KANAL D Ekranlarındadır Haberleri Asılsızdır.
Kalan d 12 saat te 360 derece dönüş yapmıştır .:43:

uçurumdan sonra hiç bir dizi bana keyif vermiyor..yavaş ve sıkıcı geliyor :(
23. bölümde kutlunun felicia ya evlenme teklifi ettiği sahneyi izleyip duruyorum :) çok tatlıydı ya:24:

Çok üzüldüm ya böyle bir dizinin kaldırılmasına:50: Bir kanal alsa keşke. Kanal d yalan değil gerçek olsa süpriz yapsalar.

bitmesine gerçekten çok üzüldüm şu reyting olayı çok kötü çünkü çoğunluk zevkine göre televizyon izliyoruz çok kişi izlerse var izlemezse yok

Back
X