- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.079
- 548
- Konu Sahibi NehirMehir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşuna yordun parmaklarını![]()
İntihar edecek kişi sormaz yapar.Hayır böylelerini ciddiye alanlarıda pek komik buluyorumintihar edecek insanın burda ne işi var
hadi diyelim yazdı etti kim ne yapabilir o yüzden ben hiç ciddiye almıyorum keyfi bilir ne diyelim
Ohhh tam bir fiyaskouçurumu bulsa araba aramaya kalkacak uçuruma sürmek için![]()
Hanimefendiye ucurum gonderelim.Ucurum bulmam lazim ?
Durumu yönetime bildirdim, aktif olduklarında olay çözülecektir diye düşünüyorum.Deminde balkondan atlasam nolur diye sormuşunuz. Hanımefendi burası dalga geçme kurumumu?
Belliki tecrübeniz yok deneyin görün mü dememizi bekliyosunuz???
Burdaki kadınların yapma etme kıyma çok gençsin diye egolarınızı tatmin etmenizimi ???
Mune abla , bu üye nedir ? Soruları takdire şayan maşallah...
Bazı konuları birkaç kere açtığı için taşındı, üyenin durumu yönetime bildirildi, aktif olduklarında ilgileneceklerdir.konu taşınıyor ama üye banlanmıyor neden acaba? sabahtan beri milletle kafa buluyor.
Bazı konuları birkaç kere açtığı için taşındı, üyenin durumu yönetime bildirildi, aktif olduklarında ilgileneceklerdir.
Ayy bi de uzun uzun yazmıştım bir konuna ya yazık.
Ben sana dedim hayatım.![]()
Durumu yönetime bildirdim, aktif olduklarında olay çözülecektir diye düşünüyorum.