Ucurum bulmam lazim

Hayır böylelerini ciddiye alanlarıda pek komik buluyorum :KK70: intihar edecek insanın burda ne işi var :KK70: hadi diyelim yazdı etti kim ne yapabilir o yüzden ben hiç ciddiye almıyorum keyfi bilir ne diyelim
İntihar edecek kişi sormaz yapar.
Üyenin banlanması lazım.

Tövbe tövbe ya sürekli kandırılıyorum bu nedir böyle, bi de düzgünce akıl vermişim:KK14: Bak Nehircim, tatlış kız yeter artık, git testlerini çöz ve yineliyorum psikoloğa görün sen yine de..

Deminde balkondan atlasam nolur diye sormuşunuz. Hanımefendi burası dalga geçme kurumumu?
Belliki tecrübeniz yok deneyin görün mü dememizi bekliyosunuz???
Burdaki kadınların yapma etme kıyma çok gençsin diye egolarınızı tatmin etmenizimi ???
Mune Mune abla , bu üye nedir ? Soruları takdire şayan maşallah...

Deminde balkondan atlasam nolur diye sormuşunuz. Hanımefendi burası dalga geçme kurumumu?
Belliki tecrübeniz yok deneyin görün mü dememizi bekliyosunuz???
Burdaki kadınların yapma etme kıyma çok gençsin diye egolarınızı tatmin etmenizimi ???
Mune Mune abla , bu üye nedir ? Soruları takdire şayan maşallah...
Durumu yönetime bildirdim, aktif olduklarında olay çözülecektir diye düşünüyorum.

Bu arada bu niye banlanmıyor sadece konuları taşınmış? Biz yapsak 3 gün ban, teessüf ederim. :KK14:

Edit: Açıklama yapılmış görmemişim. :)

Durumu yönetime bildirdim, aktif olduklarında olay çözülecektir diye düşünüyorum.
Kazen Kazen sunun adresini soylesinde en yakin ucurumu tarif edelim gitsin atlasin artik. Oda kurtulsun bizde.

Back
X