• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uçurumdan sizi kim döndürebilir?

ya sevdiim herkes döndürebilir..ama kilit noktamı bulmak zorundalar.. yani babam atlama dese durduramas ama annen youn bakımda dese (allah korusun) bırakırım uçurumu falan..

o anda sanırım insanın gözü kara olur . ama allah korusun öyle bir durumda evlatlarım durdurur beni

Annem ve Babam döndürebilir..ismimi söylemeleri bile yeter dönmem icin.. sevdigim erkek bilemicem..onu cok sevsemde beni ucurumun kenarina gitme noktasina getirdiyse yapmistir bi halt ki onun sözü baglamaz beni

Bir uçurumdasınız ve atlayacaksınız..
Fikrinizi kim ne söyleyerek değiştirebilir kızlar??
:1shok:
kızım olduğu için böyle bir düşüncem asla olamaz ama bir cevap vermek gerekirse benim için bir damla dahi olsa gözyaşı döken biri varsa karşımda hiç dayanamam.

Sevdiklerimden kim gelirse gelsin atlamakdan va geçerim sanırım.Öncelikle annem ve sevgilim olurdu

Bir uçurumdasınız ve atlayacaksınız..
Fikrinizi kim ne söyleyerek değiştirebilir kızlar??
:1shok:

Ben vazgeçirebilirim ancak. Günah olduğu için. Allahın verdiği canı kulun almasının yanlış olduğu için. Sıkıntıların hepsinin aslında birer imtihan olduğunu bildiğim için.a.s

:1no2:deem hayatta olsaydı o derdım cunku o benım herseyımdı ama malesef hayatta degıl senağlama suan kım dersenız annem babm eşim olabılır vebana sana ıhtıycam var senı sevıyoruz demelerı yertlı a.s ama allh kımseyı ble bı durmua dusurmesın

Yavrularım..ile de yavrularım!....Allah kimseyi uçurumun kenarına gidecek kadar çaresiz bırakmasın!.....

Back
X