- 7 Aralık 2012
- 1.395
- 707
- 248
Nasil anlatmali..nasil.demeli..nasil.demelide konuyu yanlis anlamamali....hayat evlenmeden once toz pembeydi...gezmeler yemeler icmeler....sonra evlendim...esimden yana bir sorunum.olmadi..dunya merhametlisi....sonra bir kizimiz.oldu..Allah bagislarsa 3 yasinda....fakat ben cok aci cekiyorum...bu dunya bana cok.fuzuli geliyor...aci verici geliyor...bir vesvese durumu yasiyorum.. Kizim.hasta olursa ona birsey olursa koruyamazsam diye hergun oluyorum..ya ben ölursem diye onu birakip.gitmis olacagim.diye...hergun öluyorum...bu sebeple fizyolojik.hasta.oluyorum.sigara iciyordum.ölecegim.korkusuyla agzima.suremiyorum..ama deli.gibi. istiyorun.butun parami insanlara dagit ak.istiyorum..yolda kimin paraya ihtiyaci var diye ariyorum.konu dini.olacak diye yazamiyorum..ama.baska nasil.anlatabilirim.bu da benim.sorunum..dine yonelimim.fazlalastigindan beri bunlari yasiyorum.namaza.basladigimdan beri.bu bir imtihan mi? Analik mi? Ne bu? Oyleki disari yalniz.cikmaya korkuyorum.cunku.bir defa bayildim..napayim ben soyleyin.kizima.son 6 ayda cok rontgeb cekildi.diye 1.haftadir.kahroluyorum.ben bunu nie onceden dusunmedim.diye..internette felaket senaryosu.okuyup agliyorum.doktorun tomografi cekinenler var.onlara.bile.birsey olmaz diyor.inanmiyorum.icimde.kafamda.hep.bir ses...Cok.zor durumdayimm.yurumuyor ucuyorum sanki suzuluyorum havada