• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uçuyorum

Ilacmidir.bunun tedavisi illa..manevi bir tedavi yok mu
İlaçsız mümkün değil sakın ihmal etme psikolojik rahatsızlıklar beyınde ki kimyasal yapının bozulmasıyla oluşuyor ilaçları ne kadar geç alırsan beyin o kadar hasar görüyor ne kadar erken başlarsan kurtulma şansın o kadar artıyor ayrıca bende katılıyorum dine yonelımınızdrn kaynaklı şeytan vesvesesı sızı uzaklaştırmak istiyor yenılmeyın

Oncelikle doktorun verdigi ilaclari kullanin.sonrasinda bol bol dua edin ve Allah a tevekkul edin.her annede vardir vesvese ama sizinki asiriya kacmis.kendi kendinize telkin verin ne yaparsak yapalim kaderin onune gecemeyiz Allah ne isterse o olur diyerek.
Bende de vardir vesvese sizinki kadar asla degil tabii. olumsuz bir sey aklima geldi mi hep boyle dusunuyorum ve rahatliyorum oylelikle.
Allahim sifalik versin...

Oncelikle doktorun verdigi ilaclari kullanin.sonrasinda bol bol dua edin ve Allah a tevekkul edin.her annede vardir vesvese ama sizinki asiriya kacmis.kendi kendinize telkin verin ne yaparsak yapalim kaderin onune gecemeyiz Allah ne isterse o olur diyerek.
Bende de vardir vesvese sizinki kadar asla degil tabii. olumsuz bir sey aklima geldi mi hep boyle dusunuyorum ve rahatliyorum oylelikle.
Allahim sifalik versin...
Evet hep boyle soyluyorum kendime..insallah iyi olurum.sagolun

İlaçsız mümkün değil sakın ihmal etme psikolojik rahatsızlıklar beyınde ki kimyasal yapının bozulmasıyla oluşuyor ilaçları ne kadar geç alırsan beyin o kadar hasar görüyor ne kadar erken başlarsan kurtulma şansın o kadar artıyor ayrıca bende katılıyorum dine yonelımınızdrn kaynaklı şeytan vesvesesı sızı uzaklaştırmak istiyor yenılmeyın
Yaa oylemi diyorsunuz.tekrar gidip doz ayarlamasi istiyeyim.saolun

Evet hep boyle soyluyorum kendime..insallah iyi olurum.sagolun
Ben boyle dusunmeseydim sizin gibi olacaktim.
Bekarken anneme bir sey olursa korkusu vardi bende de.annemden bir gece ayri gecirmek olumdu.hatta halamda kaldigim bir gece panik atak gecirdim olecegim sandim.gece kapisina gider dinlerdim nefes aliyor mu diye..
Millet benim icin nasil evlenip gidecek derdi.
Simdi de normal insanlarin aklina gelmeyecek seyler geliyor kizlarim icin ama hep telkin veriyorum kendime surekli, Allah yazdiysa olur benim duadan baska elimden hic birsey gelmez diye.degilse onunu alamam sizin gibi olurum aklimi kaybederim cunku.

Ilacmidir.bunun tedavisi illa..manevi bir tedavi yok mu
ilacın yanında manevi bir tedavi tavsiye ederim ilaçsız çok zor mutlaka doktora gidin. kendinizi bol bol telkin edin ve yapacak, uğraşacak işler hobiler bulun. olumlu düşünmeye çalışın spor yapın uykunuzu iyi alın.

Nasil anlatmali..nasil.demeli..nasil.demelide konuyu yanlis anlamamali....hayat evlenmeden once toz pembeydi...gezmeler yemeler icmeler....sonra evlendim...esimden yana bir sorunum.olmadi..dunya merhametlisi....sonra bir kizimiz.oldu..Allah bagislarsa 3 yasinda....fakat ben cok aci cekiyorum...bu dunya bana cok.fuzuli geliyor...aci verici geliyor...bir vesvese durumu yasiyorum.. Kizim.hasta olursa ona birsey olursa koruyamazsam diye hergun oluyorum..ya ben ölursem diye onu birakip.gitmis olacagim.diye...hergun öluyorum...bu sebeple fizyolojik.hasta.oluyorum.sigara iciyordum.ölecegim.korkusuyla agzima.suremiyorum..ama deli.gibi. istiyorun.butun parami insanlara dagit ak.istiyorum..yolda kimin paraya ihtiyaci var diye ariyorum.konu dini.olacak diye yazamiyorum..ama.baska nasil.anlatabilirim.bu da benim.sorunum..dine yonelimim.fazlalastigindan beri bunlari yasiyorum.namaza.basladigimdan beri.bu bir imtihan mi? Analik mi? Ne bu? Oyleki disari yalniz.cikmaya korkuyorum.cunku.bir defa bayildim..napayim ben soyleyin.kizima.son 6 ayda cok rontgeb cekildi.diye 1.haftadir.kahroluyorum.ben bunu nie onceden dusunmedim.diye..internette felaket senaryosu.okuyup agliyorum.doktorun tomografi cekinenler var.onlara.bile.birsey olmaz diyor.inanmiyorum.icimde.kafamda.hep.bir ses...Cok.zor durumdayimm.yurumuyor ucuyorum sanki suzuluyorum havada

Bir psikologa gidip bu paragrafınızı okutun lütfen, umarım iyi olursunuz.

Aciş psikolojij destek. İnsanı hasta eden, yaşam kalitesini düşüren ve ömrünü kısaltan en önemli etken strestir. Bana anksiyete probleminiz var gibi geldi ama tabii net bir teşhis için uzmana danışmalısınız. Hem yavrunuz hem de kendiniz için daha hayırlı olacak inanın.

Vesvese denemiycek kadar ağır bı durum sizinki. Doktorla iletişime gecin

Nasil anlatmali..nasil.demeli..nasil.demelide konuyu yanlis anlamamali....hayat evlenmeden once toz pembeydi...gezmeler yemeler icmeler....sonra evlendim...esimden yana bir sorunum.olmadi..dunya merhametlisi....sonra bir kizimiz.oldu..Allah bagislarsa 3 yasinda....fakat ben cok aci cekiyorum...bu dunya bana cok.fuzuli geliyor...aci verici geliyor...bir vesvese durumu yasiyorum.. Kizim.hasta olursa ona birsey olursa koruyamazsam diye hergun oluyorum..ya ben ölursem diye onu birakip.gitmis olacagim.diye...hergun öluyorum...bu sebeple fizyolojik.hasta.oluyorum.sigara iciyordum.ölecegim.korkusuyla agzima.suremiyorum..ama deli.gibi. istiyorun.butun parami insanlara dagit ak.istiyorum..yolda kimin paraya ihtiyaci var diye ariyorum.konu dini.olacak diye yazamiyorum..ama.baska nasil.anlatabilirim.bu da benim.sorunum..dine yonelimim.fazlalastigindan beri bunlari yasiyorum.namaza.basladigimdan beri.bu bir imtihan mi? Analik mi? Ne bu? Oyleki disari yalniz.cikmaya korkuyorum.cunku.bir defa bayildim..napayim ben soyleyin.kizima.son 6 ayda cok rontgeb cekildi.diye 1.haftadir.kahroluyorum.ben bunu nie onceden dusunmedim.diye..internette felaket senaryosu.okuyup agliyorum.doktorun tomografi cekinenler var.onlara.bile.birsey olmaz diyor.inanmiyorum.icimde.kafamda.hep.bir ses...Cok.zor durumdayimm.yurumuyor ucuyorum sanki suzuluyorum havada

Öncelikle röntgense eğer çok kafanıza takmayın, yüksek dozlarda radyasyona maruz kalmaz çocuğunuz. Televizyon ya da telefon karşısında geçirdiği zamanlarda daha fazla radyasyon alıyor.
Yaşadığınız sıkıntılara gelince namaza başladım, şeytan vesvese veriyor vs. gibi yaklaşımlar psikolojik avuntulardır şu anki durumunuz için. Yanlış ya da doğrudur, bu konuda kesin konuşacak kadar bilirkişi değilim açıkcası ama emin olduğum şey bu şekilde düşünmenizin asla sonuca ulaştırmayacağı..
Durumunuzla ilgili tek tavsiyem bir psikiyatra gitmeniz, eğer kendisi gerekli görürse psikoloğa da yönlendirecektir zaten. Bu tür sıkıntılar çığ gibidir, zaman ancak besler bu sıkıntıları azaltmaz. O yüzden lütfen ertelemeyin. Geçmiş olsun

Korkutmak istemiyorum ana tıpkı sizin sözlerinizle bir arkadaşım çok korkunç şeyler yaşadı.
Lütfen psikiyatriden randevu alın, tedavi olmanız gerek

Psikolog değil psikiyatri şart. Durumunuz ilaçlık... :KK14:Kişisel gelişim kitapları okuyun isterseniz önerebilirim

Demek ki dine yönelmek size iyi gelmiyor. yok şeytan yok vesvese diye hurafelere sığınanları dinlemeyin. herkese uygun olacak şeyler değil bunlar. namaza ara verin. önceden olmayıp şimdi oluyorsa demek ki dini yanlış ve eksik öğrenmişsiniz bu dünya gereksiz geliyor falan dine uygun beyanlar değil aksine din bu dünya için yaşanır. yoksa herkes otursun, ölümü beklesin. olur mu öyle?

bu kadınların birçoğunda dönem dönem oluyor ve geçeceğine inanırsan da geçiyor. kendine iyi gelen şeylere yoğunlaş. atıyorum duş, komedi filmi, aileden birileriyle zaman geçirme.

dini konu yasak ama anladığım kadarıyla inançlısın. nas, felak, ayetel kürsi, inşirah bol bol oku. müthiş faydası

Öncelikle röntgense eğer çok kafanıza takmayın, yüksek dozlarda radyasyona maruz kalmaz çocuğunuz. Televizyon ya da telefon karşısında geçirdiği zamanlarda daha fazla radyasyon alıyor.
Yaşadığınız sıkıntılara gelince namaza başladım, şeytan vesvese veriyor vs. gibi yaklaşımlar psikolojik avuntulardır şu anki durumunuz için. Yanlış ya da doğrudur, bu konuda kesin konuşacak kadar bilirkişi değilim açıkcası ama emin olduğum şey bu şekilde düşünmenizin asla sonuca ulaştırmayacağı..
Durumunuzla ilgili tek tavsiyem bir psikiyatra gitmeniz, eğer kendisi gerekli görürse psikoloğa da yönlendirecektir zaten. Bu tür sıkıntılar çığ gibidir, zaman ancak besler bu sıkıntıları azaltmaz. O yüzden lütfen ertelemeyin. Geçmiş olsun
Hem icimi rahatlattiniz hemde cok guzel bir uslubunuz var.tesekkurler.oyle yapicam

Hepsi zihninin sana oyunu. Sen değilsin bunları düşünen aslında bilinçaltın. Geçmiş ve gelecekle ilgili felaket senaryoları kuruyorsun. Gelecek ihtimallerine kafa yormamaya uğraşmalısın. Bunların hepsi zihninin kurgusu. Şimdi yaşadığın zamana odaklanmalısın. Bak hayat akıp geçiyor, sen bu zamanda sadece korkarak yaşıyorsun. Düşündüğün şeyler gerçekleşti mi? Ya da şuan maruz kaldığın yakın bir tehlike var mı? Büyük ihtimalle hayır cevabı. Mantığını devreye sokmalısın bence.

Back
X