Üçüz analari yokmu bu surecte konusup dertleselim

Canim oncelikle tebrik ederim.gozlerim doldu aklima kendi dogumum geldi.ben de ucuz annesiyim tam 31+6 haftalikken dogum yaptim.seni oyle iyi anliyorum ki.tum hislerini duygularini.merak etme ama cok iyi olucaksiniz benim ogluslar da 21 gun kaldilar kuvozde su anda 3 yaslarini doldurdular bile.darisi basiniza insallah.
Ahh azerinn ben seni bu konuya nasil etiketlemem 🥰 nasilsin cnm 3 uzler nasil 3 yAslarina mi girdiler allahim zaman nasil geciyo ole ☺️

Canim oncelikle tebrik ederim.gozlerim doldu aklima kendi dogumum geldi.ben de ucuz annesiyim tam 31+6 haftalikken dogum yaptim.seni oyle iyi anliyorum ki.tum hislerini duygularini.merak etme ama cok iyi olucaksiniz benim ogluslar da 21 gun kaldilar kuvozde su anda 3 yaslarini doldurdular bile.darisi basiniza insallah.
Ay gerçekten mi inslh benimkilerde öyle erken gelirler evlerine bizim doktorlar en az 1 ay dediler dünya başıma yıkıldı ben nasıl bekliycem o kadar bilmiyorum

Göreceksin tatlim hic uZulme ben ben her yogun bakima girdigimde aglaya aglaya icim disima cikiyodu hemsireler artik bugun aglama yeter diyolardi hic strese girme onlar o kadr guclu oluyolarki sasiriyosun
[/QUO
Güçlü olduklarına inanıyorum yanıma gelecekler bununda farkındayım ama ne bilim ana yüreği herhalde onları o kablolar içinde elleri morarmış şekilde görünce icim yaniyo elimde olmadan göz yaşlarım akıp gidiyo geçen yavrularımı görmeye gittiğimde büyük olan oğlumla konuşunca beni hissetti ve dudaklarını büküp gözünden bir damla yaş damladı o günden beri kendimi çok kötü hissediyorum koskaca dünyada yapayanliz gibiyim hiç iyi bir anne değilmişim gibi hissediyorum onlar orda acı çekerken ben yanlarında yokum ya ah çok acitiyo içimi

Hepsi gecicek ömrünu bile yiyecekler gecen gun bnde düşünüyorum allahim ne kdr küçüklerdi sırtlarnda killar vardi elleri serce parmagmdan bile küçüktu ne cbuk buyuduler zaman ne cbuk gecti.. sana tek tavsiyem bol bol onlarla konus dokunabiliyomusun bilmiyorum bize ilk zmnlar hic biseye izn vermemislerdi dokun hissediyolar cunku. Ve normale donmeye basladiklarinda emzirme egtimini hemen iste ten temasi cok onemli. Bana hastaneden cikarmadan bigun once emzirme egtimi verdiler guya cocuk biberonu tutabiliyodu ama gogsumu tutmadi. Ama nasil sutum akiyo emmediler bagris cagris yok yapamdim.kimsede bana gogsunn ucuna koruyucu gogus ucu al tak bebek rahat tutarda demedi 1 ay kadar sagdim evde sonrada kesildi zaten onlarda memeyi tutmak istemediler.

Hepsi gecicek ömrünu bile yiyecekler gecen gun bnde düşünüyorum allahim ne kdr küçüklerdi sırtlarnda killar vardi elleri serce parmagmdan bile küçüktu ne cbuk buyuduler zaman ne cbuk gecti.. sana tek tavsiyem bol bol onlarla konus dokunabiliyomusun bilmiyorum bize ilk zmnlar hic biseye izn vermemislerdi dokun hissediyolar cunku. Ve normale donmeye basladiklarinda emzirme egtimini hemen iste ten temasi cok onemli. Bana hastaneden cikarmadan bigun once emzirme egtimi verdiler guya cocuk biberonu tutabiliyodu ama gogsumu tutmadi. Ama nasil sutum akiyo emmediler bagris cagris yok yapamdim.kimsede bana gogsunn ucuna koruyucu gogus ucu al tak bebek rahat tutarda demedi 1 ay kadar sagdim evde sonrada kesildi zaten onlarda memeyi tutmak istemediler.
Umarım tez vakitte geçer biran önce kavuşurum gelsinlerde ömrümü yesinler canları sağ olsun onların bana yeter çok şükür sizin geçti rabbim bir daha yasatmasin inslh dokunmama izin vermiyolar çok küçükler diyolar ama onlar dokunuyo doktorumdan kanguru bakımını istedim olmaz dedi en az 2 kilo olmalıymış ama ben netten baktiklarimda 1 kilo bile olmayan bebeleri bile analarinin kucağında ama ben dokunamıyorum bile onlarla konuşuyorum burda sadece pazartesi çarşamba ve cuma günleri ziyaret günleri diğer günler onların hayaliyle geciyo ben onlarla konuşunca hareket ediyolar sanki beni al götür der gibi büyük olan oğlum bugün onla konuşunca gözlerini açtı küçük oğlanda kızda buyugude onlardan ayrılma zamanı geldiğinde dudaklarını büküp gözlerinden yaş aktı beni burda bırakma der gibi ama mecburen bıraktım ah canım yavrularım az kaldı inslh kavusucaz diyip onlarida kendimide teselli ediyorum dilerim rabbimden tez vakitte tüm yavrular analarına kavuşurlar ve bir daha asla ayrılmazlar

Hayırlı bayramlar K Kucuk savascilar ...Bebeklerinin sağlık durumu nasıl oldu?
Mesajı yeni gördüm tsklr sanada hayırlı bayramlar
Bebeklerin sağlık durumu ikisi iyiye gidiyor ama birinin durumu hala ciddi hala kalp cihazına bağlı anne sütü daha almadı 😔 umarım onunda durumu düzelir

Başın sağ olsun...Allah diğer ikisine uzun ömür versin canım... inş en kısa zamanda kucağına alırsın diğerlerini. Hala hastanedeler mi minikler

Back
X