- 10 Mayıs 2019
- 111
- 74
- 48
- 30
- Konu Sahibi Kucuk savascilar
Kendimi yapayanliz hissediyorum üçüzlere hamile anneler az gelin sohbet edelim bu mucizevi deneyimi hep birlikte atlatalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir ay komen kullandım ve sonuç bu minnaklarMaşallah, doğal yolla mı üçüzlere hamile kaldınız
Klomen ne zaman kullanılır?
Yok öyle değil, hangi durumlardaAdetliken
Ha afedersin anlayamadım bende polikistik över vardı bu yüzden gebe kalamiyodum ondan dolayı kullandımYok öyle değil, hangi durumlarda
Var ellerinden öper, 7 buçuk aylıkHa afedersin anlayamadım bende polikistik över vardı bu yüzden gebe kalamiyodum ondan dolayı kullandım
Sende bebiş varmı peki
Oh maşşallah buyutmussun adı ne minnosunVar ellerinden öper, 7 buçuk aylık
Kızım BurlaOh maşşallah buyutmussun adı ne minnosun
Adıyla büyüsün annesi anlamı ne peki farklı geldiKızım Burla![]()
Amin, Türk kökenli isim, savaşçı, cesur kadın anlamına geliyor.Adıyla büyüsün annesi anlamı ne peki farklı geldi![]()
Aa 1 günle Akrep burcu olmaktan kaçırıyor :)Hay maşallaaahhh demeye geldim ☺
Evlatlarını sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallaahh
Sende mi ekim annesi olucaksınAa 1 günle Akrep burcu olmaktan kaçırıyor :)
24'ünde olsa, aynı gün doğum günümüz olurdu. allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
Yok benim kızım var, 7 buçuk aylık. Kendi doğum günüm oSende mi ekim annesi olucaksın
Normal doğum düşündüğüm için benım tam tarih belli değil canım bakalım . Tahmını tarih bu :)
Senın üçüz oldugu için sezeryan olur büyük ihtimalle değil mi ??
Anlamida guzelmis sağlıkla büyüsünAmin, Türk kökenli isim, savaşçı, cesur kadın anlamına geliyor.
Amin canım benimHay maşallaaahhh demeye geldim ☺
Evlatlarını sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallaahh
Çok nadir sanırım normal inşallah istediğin şekilde olur ♥Yok benim kızım var, 7 buçuk aylık. Kendi doğum günüm o
Niye, ikiz üçüz olup, normal doğum yapanlar da var![]()