Üçüz anneleri, hangi model araba kullanıyorsunuz?

minikbeyazbulut

Bir varmış, bir yokmuş..
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2008
352
3
621
42
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,

Ben üçüz bebek sahibi olanların bir yere giderken ne yaptıklarını, arabaları varsa hangi model olduğunu merak ediyorum.
Bizim bir arabamız var ama küçük ve bagajı da yok denecek kadar küçük.
Bebeklerinse çok eşyası olacak. Üç koltukta onlar, ikisinde biz, sığamayacak gibi duruyoruz.
Bir taraftan da diyorum kucağımıza alıp kamu vasıtaları ya da taksiyle gideriz daha rahat olur belki.
Siz ne yapıyorsunuz?

Merhaba,
Bende 19 haftalik ikiz bebek bekliyorum bir de 3,5 yasında oğlum var, benzer bir durumla bizde karsı karşıyayız...aynı durumda olanlardan öğrendiğim kadarıyla minibüs tarzı ici özel oturma düzeni yaptırılmış araçlar kullanıyorlar, transporter, Vito...gibi. Araba koltuklarının sigabilecegi, puset ve çantaları bagajların alacağı başka bir alternatif yok diyorlar...bir de amerkan aile arabaları varmış ama cok benzin yakar ve vergisi cok diyorlar...

Sağol cevabın için.
Dedikleri arabalar çok güzel ama çok pahalı bizim için. Hele de üç çocuk masrafıyla birlikte..
Eşim de Kango tarzı arabalara bakıyor bagajı daha geniş diye.
Aslında normal bir aile arabası olsa daha çok isterim ama mecbur kalırsak yapacak bir şey yok gibi.

bu arada bebeklerin hayırlı uğurlu olsun (öyle mi denir ne denirdi:44:) Sağlıklı bir şekilde allah kucağına almak nasip etsin
sen 3 tane bebişle muhtemelen kolay kolay dışarıya çıkamayacaksın uzun süre çıktığında da yanında en az 2 kişi olur, önceleri kucakta götürürsünüz. diğer linki inceledinse oraya yazmıştım megane arabamızn arkasına 3 tane ana kucağı sığıyor hatta biri daha iri olan oto koltuğu. ilk yıl bebekleri 0-9 kg. için yapılmış ana kucağı-oto koltuğunda taşımakta ve bunları arabanın arkasına monte etmekte zorlanmazsın sorun daha sonraki büyük oto koltuklarını sığdırmakta.

Çok teşekkürler iyi dileklerin için. :)
Bence de ben doktor kontrolü hariç pek dışarı çıkamayacağım uzun süre.
Zaten kış bebeği olacaklar, o soğukta çıkmak zor.
Evet ana kucağı normal binek arabaya sığıyor, yeter ki arkada üç kemer olsun.
Sorasına Allah kerim, bakalım ne yapacağız, durumlar neyi gerektirecek?.. :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…