Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet klomen kullandim 2 ay ve sonuc ücuz ama isim konusunda cok kararsızım
Inci ipek idilEvet klomen kullandim 2 ay ve sonuc ücuz ama isim konusunda cok kararsızım
Tebrik ederim, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
3 ay oldu kuzenimin de ikiz kızları oldu, onlar isimlerini uyumsuz istediler..
KAYRA güzel ama erkeklere sanki daha çok yakışıyo gibi.. Kendi fikrim yine de siz bilirsiniz..
Cnim kayra erkek ismi evet.. bnm dedigim KARYATebrik ederim, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
3 ay oldu kuzenimin de ikiz kızları oldu, onlar isimlerini uyumsuz istediler..
KAYRA güzel ama erkeklere sanki daha çok yakışıyo gibi.. Kendi fikrim yine de siz bilirsiniz..
ASLI ABLAMIN ADI :)))Aslı-Asya-Arya-Ada-Can soyadına ilk üçü uyar bence
Yoo aslinda.. anlami ve kulaga hos gelmeleri onemli.. KARYA DEFNE TOPRAK nasil sizce ? Bir de OYKU MASAL DESTANisimler uyumlu olmak zorunda mı ?
Liya ismini ilk kez duydum anlami ne biliomusunalmila, arya , liya
Evet simdi bktim anlami cok guzelmis gercekten... herseyin bi zamani var canim ve dogru zamani sadece Allah biliyor bunu unutma.. en kisa zamnda Allah im kucagini bebislerle doldurur isalla.. bekleme sureci cok stresli biliorum bunalima girior insan hic anne olamicak miyim bn diye dusunuyor ama sadece 2 ay tedaviden sonra sukurler olsun Rabbime.. gonlunu ferah tut tatlimevet liya sabrın en güzeli demekmiş bende hamile kalabılırsem eger bunları dusundum