Üçüz - dördüz hamileler rahime dikiş atmadan 8 aya ulaşmak imkansız mi

Valla dktorum yumurta tembelliği diyodu ilk kullanmada dorduzlere kaldım ama tabi çatlama iğnesi de olmuştum
Banada aynısını dedi çoğul gebelik istiyorum bende :-)
Rabbim güç kuvvet versin inşaallah :-)
Bol bol fındık fıstık ye Can'ım.. Süt yoğurt ye :-)
Rabbim sağlık sıhhat afiyetle kucağına almayı da nasip etsin hayırla inşaallah ❤️❤️❤️❤️

Banada aynısını dedi çoğul gebelik istiyorum bende :-)
Rabbim güç kuvvet versin inşaallah :-)
Bol bol fındık fıstık ye Can'ım.. Süt yoğurt ye :-)
Rabbim sağlık sıhhat afiyetle kucağına almayı da nasip etsin hayırla inşaallah ❤️❤️❤️❤️
Saol cnm ama inanki çook zor inşallah senin ikizlerin olur çünkü ucuz dorduz çok zor ve sürekli almak istiyorlar bide hamilelik şuan bile çok zor geçiyo

Saol cnm ama inanki çook zor inşallah senin ikizlerin olur çünkü ucuz dorduz çok zor ve sürekli almak istiyorlar bide hamilelik şuan bile çok zor geçiyo
Eminim öyledir Can'ım.. Ama ne bileyim heves ediyorum :-)
Ya tekiz oldun ya üçüz ❤️❤️❤️
Belli bi aydan sonra hastaneye mi yatıracaklar acaba?
Çünkü sürekli bi tehlike var.. Hele ki 6 aydan sonra..

Eminim öyledir Can'ım.. Ama ne bileyim heves ediyorum :-)
Ya tekiz oldun ya üçüz ❤️❤️❤️
Belli bi aydan sonra hastaneye mi yatıracaklar acaba?
Çünkü sürekli bi tehlike var.. Hele ki 6 aydan sonra..
Valla bnde başıma ne gelecek bilmiyorum cnm inşallah rabbim sana da istediğini nasip eder

Oo maşallah rabbim inşallah bana da nasip eder
İnşallah canım, takipteyim seni. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Bnm için de sürprizdi şok olmuştum 3 ü duyunca. Şimdi diyorum iyiki kıymamışım. Çok özel bir durum. Fizik yapında önemli. Ben ufak tefeğim. daha kemikli uzun boylu olanlar daha uxun süre taşıyabilir

İnşallah canım, takipteyim seni. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Bnm için de sürprizdi şok olmuştum 3 ü duyunca. Şimdi diyorum iyiki kıymamışım. Çok özel bir durum. Fizik yapında önemli. Ben ufak tefeğim. daha kemikli uzun boylu olanlar daha uxun süre taşıyabilir
Bnde fazla uzun sayılmam cnm 1.63 boyum 70 kilom inşallah bnde o haftalara gelebilirim

Hay maşallah subhanallah Allah güç kuvvet kolaylık versin insallah sağ saglim sağlıkla hepinizi kurtarsın gününde saatinde hiç sorun problem yasamayin insallah

Çok saolun ne güzel DuA etmişsiniz Allah razı olsun :KK200:
Senden de razı olsun canim icimden geçeni söyledim sadece birbirini tanimayan insanlarin dualari birbirlerine gecermis sende bizlere dua et insallah isteyen arzulayan dileyen gözyaşı doken evlat acisi yaşayan herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hamilelerin duası kabul olur derler sen 4 hamile gucundesin şimdi bizlerde dua et insallah

Arkadaşlar çok düşünüyorum 12 haftalık hamileyim dorduz ve hepsini doğurmak istiyorum ama rahime dikiş atılmadan hamileleligimin devam etme olasılığı ne kadar lütfen bana bilgi verin ilk gebeligim
maşallah. allah sana kuvvet versin. zorlu nir süreç bekliyor seni. biraz sabirla insallah hepsini sağ salim kucagina alirsin. allah yardimcin olsun.

Back
X