- 24 Eylül 2015
- 676
- 266
- 103
- Konu Sahibi gsLi fatma
21 yaşındayım öğrendim hepsi erkek mis cnm :)bu arada kaç yaşındasın?? bebeklerin cinsiyeti ne öğrendin mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
21 yaşındayım öğrendim hepsi erkek mis cnm :)bu arada kaç yaşındasın?? bebeklerin cinsiyeti ne öğrendin mi?
ayyyyyyyyyyy maşallah canım çok genç bir dördüz annesi olacaksın21 yaşındayım öğrendim hepsi erkek mis cnm :)
Evt cnm rabbim nasip ederse :)ayyyyyyyyyyy maşallah canım çok genç bir dördüz annesi olacaksın![]()
Evt cnm rabbim nasip ederse :)
maşallah rabbim nazarlardan saklasın sağ salim kucağına alırsın inşallah... bizlere dua et rabbim senin duanı kabul eder...Evt cnm rabbim nasip ederse :)
Insallah rabbim tüm olmayanlara nasip edermaşallah rabbim nazarlardan saklasın sağ salim kucağına alırsın inşallah... bizlere dua et rabbim senin duanı kabul eder...
canım tedaviylemi dörtüz oldu? yoksa kendiliğindenmi? merak ettim. inşallah sağlıklı bir sekilde kavuşursun yavrularını :)21 yaşındayım öğrendim hepsi erkek mis cnm :)
Klomen le oldu cnmcanım tedaviylemi dörtüz oldu? yoksa kendiliğindenmi? merak ettim. inşallah sağlıklı bir sekilde kavuşursun yavrularını :)
kaç aylıksın? doğumun ne zaman?Klomen le oldu cnm
Canım hayırlı olsun. Benim teyzemin dördüzleri var. 1987 doğumlular. 6. aydan sonra hastaneye yatırmışlar onu. Dikiş atılmamış.Arkadaşlar çok düşünüyorum 12 haftalık hamileyim dorduz ve hepsini doğurmak istiyorum ama rahime dikiş atılmadan hamileleligimin devam etme olasılığı ne kadar lütfen bana bilgi verin ilk gebeligim
allah yar ve yardımcın olsun inşallah bu ay hamile kalırsınSelamun aleykum kizlar bende bu ay klomene basladim bir yildir olmuyordu ve 8 tane cok saglikli yumurtam olusmus şok oldum inanamadim doktorumda ayni sekilde. Iki tanesi catlamis bile dedi carsamba günüydü.. Dunden beri asiri siskinlik gaz sancisi ve adet sancisi var cok ümitliyim dua edin nolur
hepimiz seni merak ediyoruz fatma nasılsın??????Arkadaşlar çok düşünüyorum 12 haftalık hamileyim dorduz ve hepsini doğurmak istiyorum ama rahime dikiş atılmadan hamileleligimin devam etme olasılığı ne kadar lütfen bana bilgi verin ilk gebeligim
mrb konu sahibi buradamı acaba bir soru soracaktmInsallah rabbim tüm olmayanlara nasip eder