Göz Çevresi Bakımı ucuz eyeliner ve kötü son:(

Cazu

Dejavu
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2009
1.731
1.728
658
Manisa
aslında sürekli eyeliner,dipliner kullanan biriyim.ve hiç böyle hatalı davrandığımı hatırlamıyorum.
milyoncularda satılan o ürüne aldanıp nasıl alabildim inanın aklım almıyor.
her neyse ilk sürüşümden sonra hafif kaşındırmaya başladı.dışarıdaydım çok önemsemedim
gece eve geldiğimde eyeliner'i sürdüğüm yer şişmiş.temizleyip yattım. sabah uyandığımda göz kapaklarım berbat derecede şişmiş.nasıl kaşınıyor anlatamam.kaşımamaya özen göstersemde mümkün değil feci kaşınıyor
kaşındıkça dahada berbat oldu tabi.gözaltlarımda dahil olmak üzere.ödem yaptı.
soluğu doktorda aldım. hastanede bile güneş gözlüğünle dolaştım düşünün ne berbat haldeyim.
yanlış kozmetik kullanımı sonrası alerjik reaksiyon vermiş gözlerim..bugün 2.günü ilaçlar iyi geldi çok şükür ki geçti.
bir daha tövbeler olsun bilmediğim ucuz bir markayı almakmı.:50:
şimdi göz çevremde bu durumdan tahriş ve deforme olduğu için,kırışıklık problemim olmadığı halde kırışmış gibi görünüyor.:(
gözlerimin kuyruk kısımları özellikle çok sertleşmiş.pürüzlü oldu.bir an önce iyileştirmeliyim.nemlendirmem gerek ama ne kullanmalıyım?
haydi hanımlar bana bir el atın tavsiyelerinizi bekliyorum:34:

Son düzenleme:
gecmis olsun bence uzmanlara danissan daha iyi olmazmi... cildin su anda hasas .. ne desek Dogru olur bilemiyorum nemlendiri kremler olabilir ama uzana danis en dogrusu :) ... gecmis olsun tekrar

canm soruna cevap netten bişeyler arastırdım da kozmetik olmayan tabi:) öncelikle cok gecmş olsun...

-içeriğinde bulunan a ve c vitamini ile mükemmel bi cilt desteği olan domates ayrıca cilt için doğal bi sıkılastırıcıdır.antioksidan etkiside bulunan taze domates peltesini yüzünüze ve ya cildinize haftada 2-3 gün kullanabilirsiniz.domatesi sürdükten 10-15 dk sonra ılık suyla durulayın.
bunu buldum canım hem doğal ve sağlıklı dene istersen

gecmis olsun bence uzmanlara danissan daha iyi olmazmi... cildin su anda hasas .. ne desek Dogru olur bilemiyorum nemlendiri kremler olabilir ama uzana danis en dogrusu :) ... gecmis olsun tekrar

çok teşekkür ederim canım. erkek arkadaşım eczacı aslında ama kendi haline bırak geçer diyor şuanda hassaslık devam ettiği içinde hiçbirşey kullanmama izin vermiyor.ama valla dinleyemiycem.:44:

canm soruna cevap netten bişeyler arastırdım da kozmetik olmayan tabi:) öncelikle cok gecmş olsun...

-içeriğinde bulunan a ve c vitamini ile mükemmel bi cilt desteği olan domates ayrıca cilt için doğal bi sıkılastırıcıdır.antioksidan etkiside bulunan taze domates peltesini yüzünüze ve ya cildinize haftada 2-3 gün kullanabilirsiniz.domatesi sürdükten 10-15 dk sonra ılık suyla durulayın.
bunu buldum canım hem doğal ve sağlıklı dene istersen

canım öncelikle ilgine çok teşekkür ediyorum.araştırdığın için çok sağol.
doğal şeylere benimde merak'ım vardır.kimyasalla iyileştirmeye çalışmaktansa doğal bitkisel kürlerden yanayım.sık sık uygularımda.
ama dometes şuan da mevsimi değil hani nasıl olurki :44:

canım öncelikle ilgine çok teşekkür ediyorum.araştırdığın için çok sağol.
doğal şeylere benimde merak'ım vardır.kimyasalla iyileştirmeye çalışmaktansa doğal bitkisel kürlerden yanayım.sık sık uygularımda.
ama dometes şuan da mevsimi değil hani nasıl olurki :44:

Isırganotu yağı
Issırgan, her derde deva olarak ün yaptı.. Yaprakları., kökü, tozu, tohumu, yağı…. Hepsinin kullanıldığı alanlar var. Yurtdışında yaygın olarak kullanılan ısırgan yağı , bağışıklık sistemini kuvvetlendirmenin yanı sıra, güzellikte de etkili… Cildin bağ dokusunu güçlendirir… İlkbahar ve sonbaharda , kürler şeklinde kullanırsanız iyi olur. .. (Bu kürler iki ayı geçmemeli) Isırganotu yağının içindeki maddeler, cildin bağ dokusu için önem ihtiva ediyor. Öte yandan kırışıklıkarın giderilmesini de sağlıyor.

Üzüm çekirdeği
Antioksidan özelliği var. Aynı zamanda bağ dokusunu kuvvetlendirerek, cildin elastiki olmasında rol oynuyor. Yaşlılık lekelerinin giderilmesi için de faydalı. Kan damarlarının genişlemesini sağlıyor. Bu, kırışıklıkların oluşumunu engelleyen bir durum..

Ispanak (ve koyu yeşil renkli diğer sebzeler)
Koyu yeşil yapraklı bitkiler bol miktarda antioksidan içeriyor. Yıllardır Temel Reis’i kuvvetlendirmesi ile tanıdığımız ıspanak sebzesinin , bağ dokusunu güçlendiren bir özelliği de var. Sebzenin içeriğinde bulunan demir ve çinko, ciltte zarar görmüş kolajenin yerine yeni kolajen maddesi üretilmesine katki sağlıyor.

Isırganotu yağı
Issırgan, her derde deva olarak ün yaptı.. Yaprakları., kökü, tozu, tohumu, yağı…. Hepsinin kullanıldığı alanlar var. Yurtdışında yaygın olarak kullanılan ısırgan yağı , bağışıklık sistemini kuvvetlendirmenin yanı sıra, güzellikte de etkili… Cildin bağ dokusunu güçlendirir… İlkbahar ve sonbaharda , kürler şeklinde kullanırsanız iyi olur. .. (Bu kürler iki ayı geçmemeli) Isırganotu yağının içindeki maddeler, cildin bağ dokusu için önem ihtiva ediyor. Öte yandan kırışıklıkarın giderilmesini de sağlıyor.

Üzüm çekirdeği
Antioksidan özelliği var. Aynı zamanda bağ dokusunu kuvvetlendirerek, cildin elastiki olmasında rol oynuyor. Yaşlılık lekelerinin giderilmesi için de faydalı. Kan damarlarının genişlemesini sağlıyor. Bu, kırışıklıkların oluşumunu engelleyen bir durum..

Ispanak (ve koyu yeşil renkli diğer sebzeler)
Koyu yeşil yapraklı bitkiler bol miktarda antioksidan içeriyor. Yıllardır Temel Reis’i kuvvetlendirmesi ile tanıdığımız ıspanak sebzesinin , bağ dokusunu güçlendiren bir özelliği de var. Sebzenin içeriğinde bulunan demir ve çinko, ciltte zarar görmüş kolajenin yerine yeni kolajen maddesi üretilmesine katki sağlıyor.

ısırgan otu yağı ve üzüm çekirdeği yağını daha önceleride duymuşluğum vardı.göz çevresine çok faydalıymış.
aktara yarın hemen sorucam canım çok sağol.

Sakin gozune domates kullanma asit yakar mahveder. Yagli ciltlerde yagi almasi icin domates onerilir. Eger gozune sureceksen sadeçe badem yagi onerebilirim ben sana. Nemlendirir.

Sakin gozune domates kullanma asit yakar mahveder. Yagli ciltlerde yagi almasi icin domates onerilir. Eger gozune sureceksen sadeçe badem yagi onerebilirim ben sana. Nemlendirir.

aman allah korusun bir daha da göz çevreme yanlış birşey uygulayıp pişmanlık yaşamak istemiyorum.
dometes konusunda bilgilendirdiğin için sağol canım.

daha önceleri nemlendirici olarak excipial hydro kullanıyordum yüzüm için.çok da memnundum.sonuçta kimyasal bir ürün değil.
eczanelerde satılıyor.göz çevresine uygulanırmı kesin bir bilgi nette bulamadım.uygulayan varmı?

aynı olay benim başımada geldi sahte eyelıner yüzünden gözlerim balon gibi şişti birde nasıl kaşınıyordu..
bir tane doktora gittim onun verdiği damlayı bir hafta kullandım ama geçmedi..
sonra başka doktora gittim iki tane damla birde krem verdi bir günde geçti çok şükür..
ama ben kaliteli almıştım meğer sahteymiş bundan sonra tövbe bildiğim yerlerden alışveriş yapcam

aynı olay benim başımada geldi sahte eyelıner yüzünden gözlerim balon gibi şişti birde nasıl kaşınıyordu..
bir tane doktora gittim onun verdiği damlayı bir hafta kullandım ama geçmedi..
sonra başka doktora gittim iki tane damla birde krem verdi bir günde geçti çok şükür..
ama ben kaliteli almıştım meğer sahteymiş bundan sonra tövbe bildiğim yerlerden alışveriş yapcam

ucuz atlatmışız ikimizde öyleyse :34:
banada cortizonlu krem verdi alerjik durum olduğundan birde dalin bebe şampuanıyla bol su ile yıkamamı önerdi.
kirpik dibinde tıkanıklık yapmış resmen. o yüzden o kadar çok şişmiş.1 günde geçti ama çok şükür.
bundan sonra 100 tl de versem ben eyeliner kullanmaya korkuyorum.
en çok sevdiğim göz makyajıydı :(

Son düzenleme:
ucuz atlatmışız ikimizde öyleyse :34:
banada cortizonlu krem verdi alerjik durum olduğundan birde dalin bebe şampuanıyla bol su ile yıkamamı önerdi.
kirpik dibinde tıkanıklık yapmış resmen.1 günde geçti ama çok şükür.
bundan sonra 100 tl de versem ben eyeliner kullanmaya korkuyorum.
en çok sevdiğim göz makyajıydı :(

iyi madem sen bir günde atlatmışın ben kaç hafta çektim ya bildiğin balondu gözlerim eve hapsettim kendimi..
hani nette saç boyası sonucu kızın birinin gözleri şişmiş ya resmini görmüşünüzdür mutlaka bende aynen öyle olmuştum..
az kalsın kör olcaktım Allah korudu ya ne çektim valla
aman sakın diyorum herkese bildiğiniz yerlerden alışveriş yapın
ben lorealın eyelınerini almıştım sahteymiş meğer o yaptı işte bana mahvoldum
eyelıneri watsons gratislerden felan alıyorum artık sadece ...

iyi madem sen bir günde atlatmışın ben kaç hafta çektim ya bildiğin balondu gözlerim eve hapsettim kendimi..
hani nette saç boyası sonucu kızın birinin gözleri şişmiş ya resmini görmüşünüzdür mutlaka bende aynen öyle olmuştum..
az kalsın kör olcaktım Allah korudu ya ne çektim valla
aman sakın diyorum herkese bildiğiniz yerlerden alışveriş yapın
ben lorealın eyelınerini almıştım sahteymiş meğer o yaptı işte bana mahvoldum
eyelıneri watsons gratislerden felan alıyorum artık sadece ...

canım çok geçmiş olsun sanada tekrardan.
senin çok uzun sürmüş kıyamam nasıl katlandın o duruma ben 1 gün zor dayandım kaşıntısına :(
birde loreal ın sahte çıkması beni daha çok ürküttü.nereden almıştın normal kozmetik bayisinden mi?
dava falan açsak yeridir yani

Son düzenleme:
Back
X