Ücüz gebelik moralinize cok ihtiyacım var..

psikoanne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2023
52
49
3
34
Merhabalar.Cok fazla zor durumdayım.Y3ni hesap açıp buraya yazmaya karar verdim kimseyle konuşamıyorum çünkü..Benim iki kızım var biri 8 diğeri 4 yasinda şimdi de ucuzlere hamile oldugumu öğrendim.Cok şaşırdım hatta deprem günü öleceğim qcaba ondan mı Allah karnıma verdi dedimKendimi çok garip hissediyorum kimseye söyleyemiyorum ayrıca öğretmenim.Bi iki arkadaşa söyledim ultra tepki verdi.Duserler yaşamazlar fln.Doktorla konuştum hani yapamıyorum bu mucizelere kiyacakmisin dedi?iki kese var birinde iki bebek diğerinde bir.Cok ağlıyorum ne yapacagim bilmiyorum kızlarıma haksizlik mi diyorum nefes qlamiyorum kızlar 9.haftaya girdim kimseye söyleyemiyorum sağlıklı olurlar mı onu da düşünüyorum zayıf ve uzun biriyim.70 boy 50 kilo şuan 53 oldum.Bana biseyler deyin ne olursunuz

Bence kilonuz boyunuz. İyi mankenler bu standartda . gerkceten mucize tabi çoğul gebeliklere.riskli diye bakarlar bence aldırmayın ,Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Bence kilonuz boyunuz. İyi mankenler bu standartda . gerkceten mucize tabi çoğul gebeliklere.riskli diye bakarlar bence aldırmayın ,Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Zayifim gücüm yok yani böyle sanki karnım siserken kemigim kırılıyor.kizlarda ki 17 haftalik karnım şuan 8 de çıktı canim

Nasıl anneleri bebekler sağlıklı doğdu mu hayırlı olsun
Hiç bi sorun olmadı hatta 3 üz sanılıyordu doğumda 3 alana 1 bedava diye doktor espri yapmıs 4. Cü doğumda cıktı ultrasonda görememişler hiç. İlkokula gidiyolar şuan gönlünüzü ferah tutun güzel düşünün güzel olur

Komşumda aynı sizin gibi ufak tefek biri gayet sağlıklı doğum yaptı. Son aylar erken doğum olmasın diye yattı tabi biraz o tarz sıkıntılar var. Hep olumsuz yönüne odaklanmışsınız olumlu güzel yanlarını hayal edin bşraz. Bir de bu ilk şok oy yuzden kötü hşssediyorsunuz şöyle 3 aylık falan oldu mu o şok gidiyor yerini hevese bırakıyor

Doktorlar biyolojik durumunuz için ne yorum yapıyor? Bedeniniz sağlığınız hazır mı böyle bir duruma? Risk var mı yoksa normal yolunda mı her şey? Bir de diğer faktörlerdem de düşünmek lazım, 2 yerine 5 çocuğa aynı anda (biri okuyor biri kreşe gitmeli 3 ü bebek , bir kutu mama olmuş 250 lira vs) maddi manevi yetebilecek misiniz?

Lütfen moralinizi bozmayın, benimde ikizlerim var. İlk başlar zor oluyor, ama insan alışıyor..
Bende 50 kg hamile kaldım, 65 doğum yaptım. Boyum da 1.55. doktorum bana çok destek oldu. Herşey çok güzel ilerledi

Çok fazla evham yaparak kendini yıpratma sen annesin Allah üçünü senin rahmine boşuna koymadı bu neden senin kızların için bı haksızlık olsun sen evham yaparak zaten onlara zarar verirsin stresten hicbiseyde korkma acabalarla yoluna devam etme ne olur ne olmaz acaba mi derken sen bebekleri de kendini de tehlikeye atmış olursun doktorlar eğer riskli derse de aldırış etme bence canı da ruhu da veren Rabbim senin onlara karşı olan tedbirin sadece dua ederek sağlığını koruyarak ve helalinden yemek ve beslenmene dikkat ederek olur ..Korkma hergun kendin için Fatiha suresi oku elini sağ elini karnına koy abdestli sekilde oku sadece Fatiha oku Fatiha sifadr....

Lütfen kıymayın kalpleri atan canlı onlar rabbim yardımcınız olur inşallah. Sağlık problemleri de olmaz inşallah niye öyle kötü kötü konuşmuşlar ki ne alaka üçüz bebekler anne karnında yaşamıyor mu

Amanın Allahım maşallah ben şok

İnşallah canim benim kızlarıma haksizlik olur onlara bise olur mu endisesi beni yiyor bitiyor evham sonra taşıyabilir miyim bakabilir miyim

Evet ben de bunları düşünüyorum hatta konuştum ama bu mucizelere kiyacak misin dedi yani o kadar kafam karışık ki

İnşallah sadece ikizlerinz mı önceden de çocuğunuz var miydi nasıl karşıladı

Allah razı olsun yok doktorlar sagliklilar diyorlar.Hatta reduksoyonu araştırdım çok zor dedi doktor iki kese birinde 2 tane plesantalar aynı yerden bağlı reduksiyon olmaz dediler sadece meraktan sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…