Üçüzlerde risk yaşayan ve yaşamayan daha çok kişi tecrübelerini aktarabilse keşke size bu hafta içinde. İkiz gebeliğin 14.hafta ortasindan bildirmek istedim. Plesanta rahim ağzımi kapatacak kadar asagidaymis. 3haftadir kanama yasiyordum ve yeni öğrendim bu sorunu. Aşağıdaki bebek kanama alani ile içli dışlı, hergün her gece korku ile yatıp kalkıyorum. Bebeklerden birine bir şey olsa ikisinin de alınmak zorunda kalacağını sindirmeye çalışıyorum. İlk aylarda bu durumu yaşayınca sonradan bebek yer degistirdikce tehlikeden kurtulma olasılığımız varmış. Ama bu sadece bir olasılık, 1ay boyunca her kanama zamanı öldü mü kaldı mı korkusunu yaşamaya devam edeceğim. Bana vaad edilen süre 1ay. 1ay içinde kanama alanına bebeğin de dayanamasi gerekiyor... Bizi tek umitlendiren şey şimdilik rahim ağzımin iyi görünmesi ve yeterli uzunlukta olması. Ama bunun bile kötü yanı mevcut. İçeride bir aksilik olunca kendiliğinden dışarı atamayabilirim ve sağlıklı olanı da diğeri ile birlikte almak zorunda kalabilirler. Şuan cok duygusal bir bakış açısı yaşıyorsunuzdur ama rahim ağzını kapatan plesanta yüzünden kanamalar başlayınca kafanızda bambaşka düşünceler oluşacak. Ben 2yildir tüp bebek tedavisi içindeydim, hiçbir şey için başa dönmek istemiyorum. Ben aynı şeyleri tekrar yaşayamam, daha önceden de kalp durması nedeniyle kürtajim mevcut. Daha hiç dogum yapmadan defalarca kürtaj da olamam. İçinde bulunduğunuz şartları değerlendirin. Siz riskleri kadere bırakıp en kötüsüyle de karşılaştiginizda yola devam edebilecekseniz, akışına bırakmak da bir seçenek. Doğacağı varsa ne olursa olsun sağlıkla doğarlar. Her şey olacağına varır sonuçta. Eğer dogacaklari varsa riskisiz bir sekilde üçü de doğar. Çok zor bir karar Allah yardımcınız olsun.