Tüp bebekle mi gebe kaldınızMerhaba aranızda üçüz gebelik geçiren veya çevresinde üçüz gebelik geçiren doğum yapan var mı ? Varsa kaçıncı haftada doğum yaptınız süreç nasıldı bilgi verir misiniz ? Doktorum bugün hiç iç açıcı şeyler söylemedi biraz tedirginim açıkçası yardımcı olursanız sevinirim.
Aşılama ileTüp bebekle mi gebe kaldınız
Tüp bebekle 3 üz bir hastamız vardı doğum yaptı ama bebekler küvezde kaldı sonra çıktılarAşılama ile
Kaç aylık doğum yaptı bebeklerin sağlıkları nasılTüp bebekle 3 üz bir hastamız vardı doğum yaptı ama bebekler küvezde kaldı sonra çıktılar
1 ay erken doğum yaptı çıktılar küvezde iyiler doktorunuz size olumsuz mu konuştuKaç aylık doğum yaptı bebeklerin sağlıkları nasıl
Kaçıncı haftadasınızTüp bebekle 3 üz bir hastamız vardı doğum yaptı ama bebekler küvezde kaldı sonra çıktılar
Evet ya yaklaşık 4 5 ayda doğum yaparsın dedi çok riskli dedi ikizlerde bile 7 ayda doğum oluyor filan dedi birine olmadı iğne yapılabilir filan dedi1 ay erken doğum yaptı çıktılar küvezde iyiler doktorunuz size olumsuz mu konuştu
Bir tane birinin de dördüz olmuştu ikisini karında sonlandırdılar maalesefEvet ya yaklaşık 4 5 ayda doğum yaparsın dedi çok riskli dedi ikizlerde bile 7 ayda doğum oluyor filan dedi birine olmadı iğne yapılabilir filan dedi
Bir tane birinin de dördüz olmuştu ikisini karında sonlandırdılar maale
Nedeni neydi ki acabaBir tane birinin de dördüz olmuştu ikisini karında sonlandırdılar maalesef
Zaten fakültede profesöre gidiyorum o böyle demişti ama haklısınız başka doktorla da görüşmem gerekiyor 35 hafta maşallah çok iyi benceBenim arkadaşım üçüz annesi.
Yanlış hatırlamıyorsam 35 hafta gibi mi doğum yapmış şehir Hastanesi'nde,hepsi yavaş yavaş kuvozden çıktılar, en son çıkan bir ay kalmis o da kilosuna ulaşsın diye
Şimdi üç yasindalar ve çok tatlılar maşallah
Siz başka doktorlara başvurun
Donanımlı bir hastane araştırın
Allah'ın izniyle doğarlar büyürler neden olumsuz durum olsun , tevekkül ediniz
İki doktora gittim biri profesör İkizler bile 7 ayda doğuyor filan demişti çok bunalmistim bugün. Haklısınız ama başka doktor arastiricam teşekkür ederimfarklı doktor görüşü alın ikiz gebeyim 25. Haftada doğmak isteyebilir falan dedi doktorun biri hatta biri geriden geliyor hayra alamet değil dedi
Ama elhamdülillah 35. Haftaya geldım hâlâ doğum yapmadım.
Geçen kuaförde tanıştık biriyle tüp bebekle üçüzlerini 32. Hafta doğurmuş sağlıkla :)
Yok kuzum valla bende baktım doğsunlar bi rahatlayım die ama gelmedilerİki doktora gittim biri profesör İkizler bile 7 ayda doğuyor filan demişti çok bunalmistim bugün. Haklısınız ama başka doktor arastiricam teşekkür ederim
Erken doğum olmasın diye zor olur diye vücutti onu kaldırmaz zatenNedeni neydi ki acaba
6 7 tane bile doğuran varmış ama onlar nasıl yapıyor kiErken doğum olmasın diye zor olur diye vücutti onu kaldırmaz zaten
Vaktinde gelsinler ya sağlıklı olsunlar da inşallah :)Yok kuzum valla bende baktım doğsunlar bi rahatlayım die ama gelmediler
Bende öyle söylemiştim doktor öyle birşey yok dedi6 7 tane bile doğuran varmış ama onlar nasıl yapıyor ki
TLC de yayinlaniyordu hatta bizim burdakilerde bı gariplik var hemen insanın moralini bozuyorlarBende öyle söylemiştim doktor öyle birşey yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?