Üçüz gebelik

busenazzz

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2024
367
75
18
24
Merhaba aranızda üçüz gebelik geçiren veya çevresinde üçüz gebelik geçiren doğum yapan var mı ? Varsa kaçıncı haftada doğum yaptınız süreç nasıldı bilgi verir misiniz ? Doktorum bugün hiç iç açıcı şeyler söylemedi biraz tedirginim açıkçası yardımcı olursanız sevinirim.

Tüp bebekle mi gebe kaldınız

1 ay erken doğum yaptı çıktılar küvezde iyiler doktorunuz size olumsuz mu konuştu
Evet ya yaklaşık 4 5 ayda doğum yaparsın dedi çok riskli dedi ikizlerde bile 7 ayda doğum oluyor filan dedi birine olmadı iğne yapılabilir filan dedi

Evet ya yaklaşık 4 5 ayda doğum yaparsın dedi çok riskli dedi ikizlerde bile 7 ayda doğum oluyor filan dedi birine olmadı iğne yapılabilir filan dedi
Bir tane birinin de dördüz olmuştu ikisini karında sonlandırdılar maalesef

farklı doktor görüşü alın ikiz gebeyim 25. Haftada doğmak isteyebilir falan dedi doktorun biri hatta biri geriden geliyor hayra alamet değil dedi
Ama elhamdülillah 35. Haftaya geldım hâlâ doğum yapmadım.

Geçen kuaförde tanıştık biriyle tüp bebekle üçüzlerini 32. Hafta doğurmuş sağlıkla :)

Benim arkadaşım üçüz annesi.
Yanlış hatırlamıyorsam 35 hafta gibi mi doğum yapmış şehir Hastanesi'nde,hepsi yavaş yavaş kuvozden çıktılar, en son çıkan bir ay kalmis o da kilosuna ulaşsın diye
Şimdi üç yasindalar ve çok tatlılar maşallah
Siz başka doktorlara başvurun
Donanımlı bir hastane araştırın
Allah'ın izniyle doğarlar büyürler neden olumsuz durum olsun , tevekkül ediniz

Zaten fakültede profesöre gidiyorum o böyle demişti ama haklısınız başka doktorla da görüşmem gerekiyor 35 hafta maşallah çok iyi bence

İki doktora gittim biri profesör İkizler bile 7 ayda doğuyor filan demişti çok bunalmistim bugün. Haklısınız ama başka doktor arastiricam teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…