üçüz gebelik

sibel784

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2012
9
0
16
Antalya
1o haftalık üçüz bebeklere hamileyım .tek kesedeler.nasıl olacak bilemiyorum.lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşın

Slm benim üçüz kızlarım var ama benim uc tane ayrı kesem vardı
Allahım yardımcın olsun saglikla kucağına al inşallah
Peki Dr ne diyor riskli mı aynı kese de olmaları Allah yardımcın

Allah yardımcın olsun canım rabbim şimdiden analı babalı büyütsün.

ben iki hafta önce rüyamda gördüm tek yumurta da üçüz kızlarıma gebeydim.sadece çığlık attığımı hatırlıyorum ama annem "hayır hayıır haaaayyıııırrrrr "diye sayıkladığımı söyledi.

çnkü rabbim bağışlasın ikizlerim var ve bizim aile de ikiz ,üçüz var.rüya işte.

çok güzel ama yorucu.büyütünce eğlenceli oluyor çünkü üçü de birbirine benziyor ve ilgi odağı oluyosun :):)

rabbim analı babalı büyütsün inşallah.

saolun arkadaslar.dokor birini alalım dıyor.en son bırının kesesı ayrılmıs fakat plesentalarının ayrı olması gerekıyormus.biz devam ettırmek ıstyoruz.ama surec zor olacak.tıp fakultsınde profsore gtmek daha dogru olur dye dusunuyoruz.erken dogum ve sonrasında gelısmeler inşllh saglıklı olurlar.su an nasıl lacak dye korkuyorum.

lila resımdekıler senın mı.kacıncı haftada dogdular.dogum sonrası bakımı ,kac ay kuvezde kaldılar.

yok canım benimkiler değil internetten buldum bu resmi:)) 30+2de doğum yaptım şimdi 10ayı doldurmak üzereyiz 45gün kaldılar maalesef küvözde 1400 1450 1500doğmuşlardı

mrb arkadaşlar bende 3 çüz bebeklere hamileyim 15+3 bizim çocuklar ayrı kesedeler. Bizede başta birini aldırmamızı istediler ama biz istemedik şimdilik durumları iyi fakat ilerisi için ne olur bilmiyorum lütfen üçüz anneleri yardım etsin ne gibi şeyler yaşıyorlar.

allah yardımcın olsun canım bende üçüz bekliyorum ama benim ayrı keselerde inşallah hayırlısıyla dünyaya gelirler

Back
X