kızlar bildiğiniz çok ucuz dediğiniz bi iç çamaşırı sitesi var mı? öyle bir fiyat basıyorlar ki el kadar şeylere insan şaşırıyor bi sitete 100 tl olan iç çamaşırı başka bir sitede 50 tl olabiliyor şaşırtıcı yani. var mı burası gerçekten çok ucuz dediğiniz bir iç giyim sitesi??
Selam bende önceden alışveriş sitelerinden bakıyordum ama maalesef ki siteden alınan kıyafetler ya göründüğü gibi olmuyor yada bedeni uymuyor en iyisi deneyerek almak ankarada yaşıyorum şu an en güzeli koray mağazasından biriyle dostluk kurup onların indirimlerinden faydalanmak. Toplu bir alışveriş yaptığımda bana kendi indirimlerini uygulamışlardı bilgine canım..
arkadaşlar ben avrupa networking yapıyorum pieerre cardin ve miorre ürünleri var online katologa bakarsanız fiyatlar gayet uygun ve kalitelidir. dilerseniz ücretsiz üye olarak ihtiyaçlarınızı alabilirsiniz. ayrıca 90 tl üzerine süper indirim ürünleri oluyor. yardımcı olabilirim üye olmak isteyen olursa esaj atabilir.facebook sayfamı beğenip beni takip edebilirsiniz. ...