Ucuz perde ve hali

kadersizkader

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2012
177
9
118
arkadaslar yeni.evliyim su an kayinvalimle oturuyoruz. kismetse 2-3 aya kendi evimize gececez ve artik mobilya beyaz esya perde hali vs. almaya basladik. bugun mobilyalarimi sectik yatak odasi yemek odasi kose takimi vestiyer ve mutfak kose takimini 6000 liraya aldik. beyaz esyayi arcelikten almayi dusunuyoruz tv camasr mak,bulask mak. , buzdolabi firinli ocak ve elk. supurge 4500 lira. sizin beyaz esya tavsiyeniz var mi ? mobilya takimlarim bizce cok uygundu ankaradayim bu konuda fikriniz nedir ve yine ankara da ucuz yollu perde ve hali alabilcgm yerler var mi bildiginz? daha hic biseyim yok evim icin herseyimiz eksik bakalim ne kadar harcanacak eve cok meraktayim. dedigim gibi arkadaslar perde hali.ucuz bildginz yerler var mi ankarada. ben dikmende oturuyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım belki biliyorsundur grundig ve altus da arçelik ürünleri onları da düşünebilirsin biz teknosa dan grundig çeyiz paketi almıştık 9kg çamaşır mak. 5 progrmlı bulaşık mak. no frost buzdolabı philips süpürgeyi 2.500 e almıştık öyle kampanyaları takip edebilirsin ve mobilyalar gerçekten çok uygun olmuş

grundig nasil peki kullanim olarak iyi mi teknosa pahali gibi geldi hic bakmadm acikcasi. evet mobilyam sukur uygun oldu. perdeyidr bugun hazir perde baktik tum ev 3 oda 1 salon mutfak 500 liraya tamamlaniyo sukut

Canım arçelik yetkili serviste çalışan akrabam söyledi grundig alman markasıymış arçelik satın almış arçelik servis garantisinde yani ve çok iyi bir seçim olduğunu söyledi henüz kullanmak nasip olmadı ama yıllar önce sözlüm grundig tv almışlar ve hiç sorunsuz yıllarca kullanmışlar ablam altus kullanıyor bulaşık makinesini çok memnun içi arçelikle aynı hiç bir fark yok zaten kliksa ya da bak canım orası da uygun oluyor. Biz de perdeleri tüm ev 3+1 ve mutfak 800 tl ye yaptırdık güneşlik filan hepsi dahil. 500 e bayaa uygun yani zebra düşünürsen hazır olan zebralar uygun oluyor yatak odamı öyle aldık 150 tl verdik. halıya biz 2000 tl verdik o da tanıdıkdı iyi ve uygun halılardan istedik 350-400 arası halıları önerdi angora, imperial ve karar markaları aldık bizim antre çok uzun olduğu için fazla tuttu malesef

bir de annemin evinde kullanılan beyaz eşyaları da tavsiye ederim onları da biliyorum siemens ve beko bunlarda çok iyi kampanyasına göre uygun markaları seçebilirsin hepsi aynı marka olacak diye bir şart yok sonuçta

evet bizde hersey ayni olsn istemiyorz ama dugun paaketleri ucuza geliyor diye ayni olcak gibi. hali isinide halletseydik. nisanli misin yoksa daha kullanmadgna gore :)

evet canım 2 ay 12 gün kaldı düğüne umarım gönlüne göre olur evin rabbim huzurla oturmayı nasip etsin

amin fatmacm sanada ins.

baroness dikmendeyim ben dufi mobilya var kemal sunal parkinin karsisinda ordan aldim

yemek takimi aldiniz mi arkadaslar ben almayi dusunmuyorumda

yemek takimi aldiniz mi arkadaslar ben almayi dusunmuyorumda

CAnım teknosa da çeyiz seti var samsung un 2.499/3.300/3.500 olmak üzere 3 ayrı seti var beyaz eşyada özelliklerine bakmadım düşünürsen araştır bir

mobilyalarm 2 ay sonra eve gececgm icin henuz yok maalesef.

beyaz esyada vestele karar verdik. 7 kg cam. mak. 500lt nf buzdolabi tamboy firin 3 prg bul. mak. 2000w elekt. sup. ve 102 ekran uydulu led tv 5400lira

beyaz esyada vestele karar verdik. 7 kg cam. mak. 500lt nf buzdolabi tamboy firin 3 prg bul. mak. 2000w elekt. sup. ve 102 ekran uydulu led tv 5400lira

Hayırlı olsun canım güle güle kullanırsınız inşallah

tesekkur ederim

koltugun rengini kremle degistirdik biz oyle yapcaklar bu renk oldugu icin bunun fotografini cekebildm. mobilyalarm bunlar arkadaslar burasi yatak baza baslik dahil 4770 lira :)

Eklentiler

• $1401302799422.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 106
  • $1401302818204.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 94
  • $1401302833231.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 87
  • $1401302845570.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 95
  • $1401302858564.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 98
  • $1401302868767.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 104
  • $1401302879909.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 98
  • $1401302891214.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 87
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…