- 15 Ekim 2012
- 177
- 9
- 118
- Konu Sahibi kadersizkader
-
arkadaslar yeni.evliyim su an kayinvalimle oturuyoruz. kismetse 2-3 aya kendi evimize gececez ve artik mobilya beyaz esya perde hali vs. almaya basladik. bugun mobilyalarimi sectik yatak odasi yemek odasi kose takimi vestiyer ve mutfak kose takimini 6000 liraya aldik. beyaz esyayi arcelikten almayi dusunuyoruz tv camasr mak,bulask mak. , buzdolabi firinli ocak ve elk. supurge 4500 lira. sizin beyaz esya tavsiyeniz var mi ? mobilya takimlarim bizce cok uygundu ankaradayim bu konuda fikriniz nedir ve yine ankara da ucuz yollu perde ve hali alabilcgm yerler var mi bildiginz? daha hic biseyim yok evim icin herseyimiz eksik bakalim ne kadar harcanacak eve cok meraktayim. dedigim gibi arkadaslar perde hali.ucuz bildginz yerler var mi ankarada. ben dikmende oturuyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
grundig nasil peki kullanim olarak iyi mi teknosa pahali gibi geldi hic bakmadm acikcasi. evet mobilyam sukur uygun oldu. perdeyidr bugun hazir perde baktik tum ev 3 oda 1 salon mutfak 500 liraya tamamlaniyo sukut
grundig nasil peki kullanim olarak iyi mi teknosa pahali gibi geldi hic bakmadm acikcasi. evet mobilyam sukur uygun oldu. perdeyidr bugun hazir perde baktik tum ev 3 oda 1 salon mutfak 500 liraya tamamlaniyo sukut
evet bizde hersey ayni olsn istemiyorz ama dugun paaketleri ucuza geliyor diye ayni olcak gibi. hali isinide halletseydik. nisanli misin yoksa daha kullanmadgna gore :)
yemek takimi aldiniz mi arkadaslar ben almayi dusunmuyorumda
baroness dikmendeyim ben dufi mobilya var kemal sunal parkinin karsisinda ordan aldim
beyaz esyada vestele karar verdik. 7 kg cam. mak. 500lt nf buzdolabi tamboy firin 3 prg bul. mak. 2000w elekt. sup. ve 102 ekran uydulu led tv 5400lira
teşekkurler canımbakayım ben de oraya ,mobilyaların varsa fotoları koyabilirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?