üçüz tüp bebekten birini sonlandıran varmı yardım kızlar.....

hakkında hayırlısı olsun kayracım inş seçimin hayırlı olu senin için bende eskişehirde osmangazide yaptırdım tüp bebeği şu an istanbuldayım merak ettim sen nerde yaptırdın görüşmek üzere .....

canım bende sonlandırdım...bugün 9 gün oldu...bugün doktordaydım. bir sorun yoktu.inşallahta olmaz.... ben tüpbebeği istanbul acıbademde yaptırdım......

yaptırdıktan 10 gün sonra kontrole gittiğinde durmuşmuydu. yoksa 10 uncu günmü durdu...sen nasıl anladın durduğunu...

yaptırdıktan 5 gün sonra ultrasona gittiğimde herşey normaldi yaşıyodular 5 gün daha sonra yataktan kalktığımda suyum geldi dr a gittim hemen ama kalpleri durmuştu redüksiyonda yapılan iğne diğer keselere zarar vermiş hakkında hayırlısı olsun canım inşallah sağlıklı kucağına alırsın görüşmek üzere...

Bende de durum aynı. Zaten ikisi iyi yere tutunmuş, bir tanesi biraz daha yukarda ve çok ufak. Doktor kendi düşmezse redüksiyon yapacağız dedi. Ama diğerlerine de zarar vermesinde korkuyorum. 2. denemem. ılk bebeğimi de 3 aylık kaybetmiştim :(

meraba canım ben 12. haftada sonlandırdım 10 gün sonrada kaybettim kalpleri durmuştu allah hakkımızda hayırlısını versin aynı şeyleri gittiğim 4 ayrı dr söyledi üçünüde doğuramazsın dediler neyse olan oldu artık önümüze bakıcaz eşimde bende asla mücadeleden vazgeçmiycez inş yine olacak ben inanıyorum görüşmek üzere inş doğru seçimi yaparsın canım.....

çok geçmiş olsun canım.Allah sabır versin benimde üçüzdü dr 8.haftada birini sonlandırdı bir hafta sonra ikincinin kalp atımı durmuş şimdi tek devam ediyor.banada 4 dr aynı şeyi söyledi üçü devam etmez 6 haftada kanamam başlamıştı zaten.bazen düşünüyorum redüksiyon yaptırmasaydım acaba diye.içimde bir burukluk var.

Bende de durum aynı. Zaten ikisi iyi yere tutunmuş, bir tanesi biraz daha yukarda ve çok ufak. Doktor kendi düşmezse redüksiyon yapacağız dedi. Ama diğerlerine de zarar vermesinde korkuyorum. 2. denemem. İlk bebeğimi de 3 aylık kaybetmiştim :(

canım benimkilerde aynıydı.küçük olanın alınması için diğerinin içinden geçmesi gerekiyordu.birini sonlandırdılar küçük olanda işlemden sonra kalp atımı durdu.sadece bir tanesini sonlandır derim diğer ikisi birbirinin yedeği olur

yaptırdıktan 5 gün sonra ultrasona gittiğimde herşey normaldi yaşıyodular 5 gün daha sonra yataktan kalktığımda suyum geldi dr a gittim hemen ama kalpleri durmuştu redüksiyonda yapılan iğne diğer keselere zarar vermiş hakkında hayırlısı olsun canım inşallah sağlıklı kucağına alırsın görüşmek üzere...

canım redüksiyon yaptıracaksan çok geç yaptırma derim.ilerleyen haftalarda bebek kaybı kanama daha çok oluyormuş.benim dr 8-9 haftalarda yapıyor.

arkadaşlar merhaba, bende redüksiyona gidicem çok korkuyorum son günlerim hiç uyumuyorum devamlı baş agrısı ve araştırma halindeyim.istanbulda doktor tavsiyeniz varmı ve daha başka tavsiyeleriniz sadece prognex igne ve elevit kullanıyorum sizdede böylemiydi, biliyorsunuz ne kadar çok iğne kullandık oturup kalkamıyorum resmen taş oldum ve artık fobi oluştu bende ve ödüm kopuyor karnımdan koca iğneyi hiç düşünemiyorum uyuşturma yaptıran varmı neyle uyuşturuyorlar ve ağrı ne kadar devam ediyor.lütfen çok ayrıntılı anlatın...

Ben iğnenin acısından korkmuyorum. Beni asıl korkutan, öldükten sonra ölen bebeğin ne olacağı? Ya ötekilere zarar verirse? Bir de düşüyor mu yoksa kendi kendine yok mu oluyor? Allahım ne zor bir imtihan bu!

çok zor durum gerçekten, Allah en doğru yolu göstersin size.. ben de kıyamazdım ama bence baştan üç değil iki embriyo yerleştirseler daha iyi olacak.. daha yaptırmadım tüp bebek ama sağlıklı embriyo bulunur da transfer aşamasına bir gelebilirsek inşallah ben iki tane transfer isteyeceğim
Allah yar ve yardımcınız olsun arkadaşlar

Ben iğnenin acısından korkmuyorum. Beni asıl korkutan, öldükten sonra ölen bebeğin ne olacağı? Ya ötekilere zarar verirse? Bir de düşüyor mu yoksa kendi kendine yok mu oluyor? Allahım ne zor bir imtihan bu!

bana doktorum vucutta kendi kendine kayboluyor dedi ama mantık almıyor tabi bunu hemen hemen tüm redüksiyon yorumlarını okudum bazen su ve bazn kanama dışında kimse sonlandırılan bebeklerin düştügünü yazmamış.tabi diğer bebeklere riski oldugu biliniyor yüzde 5 sen nerede yaptırıcan.allah yardımcımız olsun.

çok zor durum gerçekten, Allah en doğru yolu göstersin size.. ben de kıyamazdım ama bence baştan üç değil iki embriyo yerleştirseler daha iyi olacak.. daha yaptırmadım tüp bebek ama sağlıklı embriyo bulunur da transfer aşamasına bir gelebilirsek inşallah ben iki tane transfer isteyeceğim
Allah yar ve yardımcınız olsun arkadaşlar

ah canım;tabiki bende çok ısrar etmiştim bir çocuğum zaten var ben 1 çocuk daha istiyorum dedim. 2 transfer hatta 1 diye doktorum ve hastanede sormadıgım ısrar etmediğim hemşire kalmadı. hepsi şansın çok çok düşer üzülürsün pişman olursun yıllardır bu iş yapıyoruz tek tük 3 ü tutar ailende varmı çoğul felan dediler. tutsada devam etmez kendiliğinden gider dediler inandım mecburen.
şimdiki aklım olsa hastanenin emriyo dondurma imkanı ve şansını araştırır.2 transfer ve diğerlerini dondurturdum neticede herşeyi silbaştan yapmaya gerek kalmasın maddi manevi çok emek veriliyor.sana bol şans canım ama sakın embriyolarını ziyan etme.

kızlar sonlandırılan bebekler erıyıp gıdıyoo kuculup kayboluyoo.........ama nadırde olsa duşuk rıskı var............yuzde bes..............bende o acıyı yasadım sonandırdım daha oncekıınıler............malesef sancım oldu bı gece duştu sonlandırılan ve dıgerı besbuçuk aya kadar gelebıldı erk doğum ve kaybettım cok zor cok acı bu kez asla dedım ınşşşşşşşş rabbım tamamına erdırır..............kımseyı zorda komasın rabbım

Ben Eskişehirde yaptırmayı düşünmüyorum. Yani ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum. Aklım çok karışık. :(

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar redüksiyonumu yaptırdım tek iğne ile 2 bebek sonlandırıldı.24 saat oldu henüz hiç su kan agrı belirti yok sonradanda olabilirmi sorun lütfen tecrübeniz veya duydugunuz varsa yazın..........bu arada bebeklerim erkekmiş.

Son düzenleme:
canım korkma öyle ağrı sızı falan hissetmiyosun fazla ben o moral bozukluğuyla hiç bişey hissetmemiştim bebekler kese içinde yok oluyor keselerse kalıyor 5 aylıkken hastanede dr boş keselerimi söylemişti var diye nerden bilsin garibim 4 taneydi kuzularım ikiye indi iki ay önce doğum yaptım ani bebek ölümü yüzünden oğlumun kalbi durmuştu 36. haftada 4 taneden 1 tane kaldı elimde rabbim ona ömür versin inşallah şimdiki aklım olsa hiç birini aldırmazdım

Back
X