Ucuz ve kaliteli alışverş mekanlarınız?

adabaran

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
45
0
86
İstanbul
ARKADAŞLAR MALUM YAZ GELİYOR ALIŞVERİŞ ZAMANI GELDİ AMA LÜKS ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ EL YAKIYOR SADECE KAPIDAN BAKABİLİORUZ-tatlicadiarzu- ÖNEREBİLECEĞİNİZ AYAKKABI CANTA KIYAFET OUTLET MAĞZASI YA DA İKİNCİ EL AKLNIZA NE GELIOSA PAYLAŞALIM LÜTFEN:CüvCüv: mesela ben zeytinburnundaki olivumu duymuştum biçok mağzanın outleti varmış ve cok uygunmu giden var mı:utangac:

evet canım indirim zamanları özellikle olivumdan çok şey bulabilirsin ama hemen yakalaman lazım...kalmıyor bedenleri...

ya kapalı çarşıyıda cok öneriyorlar ama alışveriş yapan varmı özellikle markaların sahtelerini:dance:

bende gecenlerde alısveriş yaptım fındıkzade de levis var outlet ..accaip ucuz ve kaliteliydi kotlar normal fiyatının yarısınaydı ben begnedm valla eger ucuzluk arıyosanız ugrayın bence,ayrıca olivium da baya ucuz .

Kızlarrr ben sürekli ıst. e gelen ve 1 seneye kdr orada yaşayan bır kız olarak yazıommm....

ıstanbul Gebze yolunda Via PArk yenı acılan kocaman alısveris mekanı...
baya bır kıyafet markasının outlet ii var magazaya göre cok uygun..
zeytinburnu -olivyum yazmışsınız....
güngören de kale center
ayrıcaa ikitellii de mahmutbey de felan cok ucuz outlet ler var....Bi de airport AVm miydi orası ucuz...
bir de kızlarr merter de yani tekstillerr badiler penyeler orada cok uygun....

son olarak Kapalı çarsı da çok şık çantalar var...
anen birebir orjinal kopyasıı LV, gucci , brberrry cantalar var ama kızlar...
80 TL den baslıyor tabiki orjinale göre ucuz ama cok da ucuz degiller.
o fiyata bakırköy pasajlarında bile bulunuyor.

ben bursa da genelde zafer plaza,carrefour,korupark, kentmeydanı bu avm lerden alıyorum,
bazen de altıparmak ve heykel civarındaki ufak dükkanlardan alışveriş yapıyorum

Kesinlikle leventteki salı pazarı hem uygun hem de tam yazlık ürünler var hem de markaların çakmalarını isteyenlere de hitap ediyor gözlükler , mayolar, elbiseler, çantalr süper

Istanbulda Zeytinburnu Olivyumda oldum.kendime cok guzel seyler aldim hem de cook cook uygun fiyatlara.mangonun outleti var orda hatirladigim kadariyla.LCWAIKIKI,BENETTON,MAVI,LEVIS,BIGBLUE,ADL,SEVENHILL ve s.

Bursa icin önerileriniz nereler?? ben uzun elbise istiyorum mümkünse uzun kollu kapali oldugumdan gündelik nerde bulabilirim uygun fikriniz varmi?

zafer plazada mango outlet cok uygun, birde meridiyen, hmm uzun carsidada cok uygun seyler oluyor

keisnlikle via port kızlar istanbul kurkköyde.bize 15 dakka uzaklıkta .genelde hafta sonları gidiorum.çoğu markanın outleti war.özellikle alışveriş krizin tuttuysa mangoyu öneririm. . . herşey gayet ucuz.ayrıca kartalda praktikern altındada outlet mağazaları var. olmadı pazara git al:)

Ankaralı kızçeler, şimdi pek vaktim olmuyor gezmeye ama önceden tunalıdaki pasajlardan, yeşim tekstilden ve ayrancı pazarından alışveriş yapardım...
şimdi hala fırsat bulduğumda sıhhıye sosyete pazarına giderim...Çanta çorap kemer filan bir sürü şeyin taklidi var hemi de ucuz...:1closedeyes:

evet kızlar ankara içinde yazın bizde faydalanalım.benım bıldıgım bi optimum,bi a cıty var başka??*
a city iyi de optimum tam döküntü mekanı...mango adil ışık network filan 1nerdeyse 10 sene öncenin mallarını satıyolar-tatlicadiarzu-...optimum işe yaramaz

Marka takıntısı olmayanlara ayakkabı konusunda bir yer tavsiye edebilirim.

Ümraniyede ENES ayakkabı mağazası var. Çooooook ucuz bir mağaza her gittiğimde tıklım tıklımm geçen rugan bir klasik ayakkabı aldım 21 tl ye dilerseniz diğer ayakkabılarımın resimlerini ekleyebilirim.

ümraniye uzak ama bana öyle bir yer kapalı çarşının karşısında biliorum erkek ayakkabılar markalı dockers, levis, reebok falan ,
bayanlar içinde var kemal tancanın bir ayakkabısını satın almıştım ordan bende

benim favorim acıbademde ali mağazası ünlü markaların zara , mango ve daha bir çok markanın ihraç fazlası sezon sonu ve hafif defolu diyorum ama ben aldığım ürünlerin içinde hiç defo farketmedim şu ana kadar hatta bu gün ordaydım berskanın bir elbisesini aldım 15tl zaranın ip askılı sıradan bir badisi vardır zaracılar bilir şok bi fiyata aldım 4tl:1shok:bu mağazanın sanırım maltepede bir şubesi daha var tavsiye ederim. erkek reyonuda mevcut

Back
X