Ucuz ve kaliteli alışverş mekanlarınız?

ali mağazaları kızlar bu günde ordaydım süper şeyler gelmiş berska elbise17 tl ye aldım dorothy perkıns badi 7tl bunlar orjinal aynı zamandakaydirigubbakcemile4 acıbadem caddesinde çamlıca kız lisesini geçer geçmez kadıköy yönüne giderken solda kalıyor fıstıklara.s.kızlar foto makinem yok olsa aldıklarımı göstermeyi çok isterdim gerçekten bu fiyatlara mucizezemuszemus yani bi bakın derimyerimseniben

merter cok ucuz pazarlar cok ucuz oluyo magazadan gıbı etıketlı oluyo cıdden ama magaza dersen merter canım

bursada nilüferde ihsaniyede vs.. sosyete pazarları var oralarda çok uygun oluyo herşey mağaza mallarını satıyolar bende oradan alıyorumsengözlerimebaksanab

kızlar, sezon alışverişlerinizi sezonda yapmayın, sezon sonlarında, gelecek sezon için alışveriş yapın.

şöyle demek istiyorum, sonbahara giriyoruz ya ufak ufak, şimdi yazlık ürünler öyle ucuzladı ki. yazın 45 tl verip aldığım elbise şu an 15 tl mesela. en iyisi şimdi mağazaları dolaşıp gelecek yaz için bi şeyler almak..

kızlar, sezon alışverişlerinizi sezonda yapmayın, sezon sonlarında, gelecek sezon için alışveriş yapın.

şöyle demek istiyorum, sonbahara giriyoruz ya ufak ufak, şimdi yazlık ürünler öyle ucuzladı ki. yazın 45 tl verip aldığım elbise şu an 15 tl mesela. en iyisi şimdi mağazaları dolaşıp gelecek yaz için bi şeyler almak..

cok haklısın ...bköy ender magazasından 80 lıra etıketı olan yazlık abıye bır ayakkabıyı 19 lıraya aldım.....merteri kesınlıkle tavsıye ederım,penyeler ve kotlar....

istanbul anadolu yakasında optimum çok uygun cevahir'de ne nerde ucuz bilince uygun oluyo bahariye'deki mango çok büyük ve pazarlar tabi ki özellikle de kadıköy salı pazarı

keisnlikle via port kızlar istanbul kurkköyde.bize 15 dakka uzaklıkta .genelde hafta sonları gidiorum.çoğu markanın outleti war.özellikle alışveriş krizin tuttuysa mangoyu öneririm. . . herşey gayet ucuz.ayrıca kartalda praktikern altındada outlet mağazaları var. olmadı pazara git al:)

praktikerin yanındaki outlete bende çok sık gidiyorum :1hug:
Arada kaçırmazsanız çok uyguna süper şeyler bulunuyo gerçekten vereliniortak

Son düzenleme:
O zaman benim bu hafta sonu ya viaporta yada zeytinburnundaki olivyuma gitmem lazımmmmm kesinnnn... kaydirigubbakcemile
teşekkürler kızlar valla öğrendiğim çok iyi oldu... a.s.

Son düzenleme:
benim favorim acıbademde ali mağazası ünlü markaların zara , mango ve daha bir çok markanın ihraç fazlası sezon sonu ve hafif defolu diyorum ama ben aldığım ürünlerin içinde hiç defo farketmedim şu ana kadar hatta bu gün ordaydım berskanın bir elbisesini aldım 15tl zaranın ip askılı sıradan bir badisi vardır zaracılar bilir şok bi fiyata aldım 4tl:1shok:bu mağazanın sanırım maltepede bir şubesi daha var tavsiye ederim. erkek reyonuda mevcut
çok iyiymiş bende gidip göreyim bakalım:KK5:

adana da var mı kızlar ucuz ve kaliteli alışveriş yapabileceğim bir yer,

izmir bornova da mis bebe kapalı pazar yerinin yanında buz patenin caprazında bucada begos guzeldir

Back
X