John Green – AYNI YILDIZIN ALTINDA
-FISILTI
ÇIĞLIK
kitaplardan can dündar olan ve ferrarisini satan bilge biraz yıpranmış ama gerisi gayet temiz. kitap okurken yanını kıvırmayı bile sevmem çok itinalıyımdır, altını çizmek falanda yapmayacağım şeylerdir. içiniz rahat olsun. sorduğunuz seriyi arkadaşım hediye getirmişti ve bir sefer ben okudum herhangi bir hasarı yok, resim yüklemeye çalıştım ama hata veriyor eğer siz biliyorsanız bana öğretirseniz nasıl yükleneceğini yükleyebilirimMerhaba kitapların yıpranmışlık durumu nedir ? Takas yoluyla el değiştirdi demişsiniz genel olarak temizler mi? Grinin elli tonu serisi ve john green ilk aşk bunların resmini görmem mümkün mü?
evet yanında cep kitap yazanlar 2 diğerleri hepsi 3 liraJojo Moyes- SEVGİLİMDEN SON MEKTUP
Gayle Forman – EĞER YAŞARSAM
bunlarda mı 3 lira
bu tarz seviyorsan romantik roman olarak benimle kal ve abartılı yalanlar aceleci duvaklar ve aşa şeytan karışır da çok bugüzeldir. onlar cep kitap olduğu için 2 şer liraelli ton serisini almak isterdim
beğenmene çok sevindim , tanıştığıma da çok memnun oldum, keyifle okursun inşallah canım, şimdi bol bol oku bebiş gelince her dakikan ona ait olacakcanım kitaplarım geldi. çok teşekkürler. çok beğendimm :)
ben de çok memnun oldum canım. bilmez miyim nasıl zor olacak. kısmetse bu bebiş benim 2 numara olacak :)beğenmene çok sevindim , tanıştığıma da çok memnun oldum, keyifle okursun inşallah canım, şimdi bol bol oku bebiş gelince her dakikan ona ait olacak
ohhh maşallah allah ömürlü etsin benim oğlumda 11 aylık, ilki kaç yaşında senin :)ben de çok memnun oldum canım. bilmez miyim nasıl zor olacak. kısmetse bu bebiş benim 2 numara olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?